Skarpnäck

Är i Skarpnäck med Emilia och familjen
hos en annan familj. Här ska vi fira det nya året! Gott nytt år hoppas alla får en skiiiit bra kväll!


Skiter i nyår imorgon :))

 

 


Några sanningar

Något ni inte visste om mig är..

• Jag har ett temperament som vet inte vad. Kan bli skiiiit sur om någon är uppkäftig osv.

• Jag börjar få panik för vilken linje jag vill gå på gymnasiet

• En utav mina dröm yrken är polis hehe..

• Jag håller hårt på traditioner haha

 


Hos alvisiiisisiisisiisisiis

är hos alva och vi har ätit frukost. Snart ska jag till Anton om ett tag. ingen bra uppdatering från mig, men gott nytt år på er !! :) puss till er alla

Åå

Sitter och väntar på tåget hem från mormor med mamma och Charlie. Tåget är en timme sent. Kuuuuul. Orkar inte sitta här :(


Nyår kommer suga

Taggad till tusen för att sitta forever alone hihihihih


Godnatt

 

 


fint citat!!

If a Girl is stupid enough to love you after you broke her heart, i guarantee you, she is the one.

heeeeeeeeej hopp!!

kom ut från duchen för typ mer än timme sen. har bara degat, nu ska jag fixa mig, julafton med mamma,desiree och sebbe. Efter det åker jag troligtvis till anton, puss

saknar dig min fina felicia!

.

Det är för dig jag kämpar. Det är för sig jag inte er upp. Det är tack vare dig som jag verkligen vill det här. Det är tack vare att du finns som jag ställer mig upp varje gång jag ramlar.

När du blir lite äldre och börjar möta på livets motgångar så kommer jag alltid finnas där till hands. Jag kommer alltid vara den som hjälper dig upp vare gång du ramlar. Oavsett vilka misstag eller inte du har gör så kommer jag stå vid din sida, oavsett. Du är bäst i hela världen, min lilla solstråle. Och jag älskar dig mest på hela jorden. Det kommer jag alltid göra! Jag lämnar dig aldrig någonsin under hela mitt liv. Du är världsbäst, världens finaste lillebror.

 


i just nu

hemma hos mig. dock är alla typ skit trötta nu.. hahha

Äckligt rädd


Mada

Jag är inte den som brukar skryta, verkligen inte. Och jag känner mig riktigt dålig som lägger ut den här bilden, för det är så himla många som inte fick något med det priset som den kostar. Och jag är riktigt glad. Asså verkligen riktigt glad över att jag fick den. Dock önskade jag mig en annan färg, men jag ska vara glad över den iallafall, vilket jag är! Så tuuuusen tack igen Hilda och Lasse!


Godjul kära läsare!

 

 


god jul!!!


Hej vänner

Ligger i min säng hos mormor. Kon hit i går efter en nio timmar lång och ensam resa. Usch och fy! Idag var vi in till Umeå med mina kusiner som jag inte har träffat på sex år för att köpa dom sista julklapparna. Känner mig så snäll som ska ge Charlie en hundring haha. Nä men lite annat får han också!

Om tolv timmar kommer resten hit för att fira jul så nu ska jag sova. Godnatt!

 


My lover

If only we could switch places for just  a day... then maybe i can understand what was going through his mind and he'd understand what was going through mine. Than my boyfriend could understand how much i love him and how much he means to me. Love you Anton Eriksson!


Alla julklappar avklarade!

har kommit hem nu för ett tag sen. har ont i huvudet. synd.
Ska lägga mig i sängen och kolla julkalendern. sen ska jag ta det lugnt.
puss påre

Ensam i sängen, inte kul alls

Hejsan, ligger ensam i min säng och kom hem för ett tag sedan. Var med Tony , Emmelie , alisia och Hampus. Jätteskönt var det att träffa dom!! Nu får jag försöka trösta mig själv, men vet inte med vad. Vill ha sällskap av någon, speciellt min lilla älskling! Men men.. Imorgon blir det julhandla på g med antoniooo

heelllooo snart äre jul!

Heeeeeeeej :) är hemma hos pappa och ska bara ha en lugn kväll. Skulle varit med antonia men vi bestämde att vi skulle träffas imorgon på tåget istället. Sov hos Linnea inatt och vi hade det supermysigt!
puss på er!
fina tjejor ohyeah!
jag och emma pemma fågelskrämma

jag älskar dig!

Sometimes words can't describe the way someone makes you feel



Har noll lust att blogga. Hejdå


Fett med gangster

 

 


Andys lekland

Sitter på Andys lekland med Hilda. Sonya och Nelly är helt galna. Blir så glad när dom är riktig glada och lagom busiga!

 


sådär mitt i vintern..




kollar jag på sommarklänningar. snygga!!!!

Skolan

Jag har inte uppdaterat mycket alls den senaste tiden, men jag hinner verkligen inte och det är så sjukt tråkigt att blogga från mobilen så jag vill inte göra det..

Ajaaaaaa, sitter i skolan just nu och ser på film med klassen. Chillar lite med julmat och godis. Imorgon får vi lov!


Så fin!



vill ha!179;-


mer från nelly



99;-


99:- (tror jag)



kom inte ihåg vad den kostade:( fin var den verkligen!


hittade fina klänningar från nelly.com, vill verkligen ha!





299:-



favorit! 299 ;-





sjukt snygg i ryggen, skulle verkligen vilja ha!



fin!



sjukt snygg alltså, man skulle inte tacka nej till denna!



min nyårklänning!


Fett snygg alltså, dock inte min, men den är så sjukt snygg!

vinna på lotto!

Det är som att vinna på lotto, du är den högsta vinsten av alla. Det finns inget bättre!

Someone like you

Hej, nu har jag kommit hem. ska sätta på en film och bara ta det lugnt! första gången på länge som jag kollar på film efter skolan. har ont i huvudet. Hoppas preovet gick bra, det kändes i alla fall hyfsat bra. så får hoppas på det bästa! aja, nu orkar jag inte sitta upp, måste lägga mig ner:)
puss på er. Ikväll kanske jag ska sova hos sofie, och efter mamma kommer hem ska vi fixa min telefon! :)

Den där var faktiskt också snygg, men den vita är absolut min favorit!

one piece


Jag vill ha den här. Sjukt mysigt att bara hoppa i den här och gosa in sig med!!
Nu ska jag sluta.puss
ska iväg till skolan och göra prov!


måndag


Hejhej. Bara två dagar var innan jullov!så härligt!! ska gå igenom samhället igen eftersom jag har prov i de idag.
Hoppas det går bra! :)
Efterskolan så ska vi fixa min telefon sen får vi se vad som händer!! :)

puss


Hihihihih

Har inte orkat och orkar inte blogga. Har liksom inget roligt att blogga om. Mitt liv är så ointressant hahahahahahah. Ojoj, de var kul minsann. Mjooooo

 


Hjäääärta

 

 


Resfeber

Jag har en sån förbannat jäkla stor och jobbig resfeber så det inte finns. Vill åka nunununu! Saknar mamma, mormor och Charlie så otroligt mycket. Mina kusiner som jag inte har träffat på minst sex år ska också med upp, dock till deras pappa. Men asså å vill verkligen åka nu. Bara fem dagar kvar!


Mot järfälla

Ska tillbringa denna lördag i Järfälla. Suuuuper kul verkligen. Hittade inte min mascara heller och jag har en äkckel outfit. Underbart verkligen.

 


Bio

Sitter i biosalongen med Julia. Bion börjar strax. Dags för breaking dawn! Lite efter bara hihihihihih

 


gulligt citat

killen: jagälskardig
tjejen: varför skriver du inget mellanrum?
killen: för att ingen idiot ska få komma mellan oss.♥


it's friday, love it!

Hello.vaknade sju fast kunde sovit till åtta, för såg på facebook att vi hade sovmorgon tills 10.men visst går jag upp tre timmar tidigare haha. Aja, är trött också, menmen. Så skönt att det är fredag idag, äntligen. Den här veckan har varit en välsigt seg vecka på länge!! Äntligen, nu kan helgen gå långsamt då jag ska spendera den med Anton och Alva!! :) Puss på er pussgurkor!
Vietnam!

happiness!

Life is short, break the rules,forgive quickly,kiss slowly,love truly, laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile!

Chillaaar

La mig nyss ner i sängen för att ta det lugnt i en sekund eller två. Är helt slut. Ska egentligen sova just nu, men det tog tid att boka biljetter till mormor och sådär. Jag ska dit på torsdag!
Nuuu ska jag plocka undan i mitt rum så städerskan kan städa imorgon. Sen ska jag fixa lite för imorgon och sen sova. Kommer väl somna klockan tolv igen.. Ovanligt! Med imorgon är de fredag och jag ska på bio med Julia i stan. Riktigt naaaaajjjjjjjjjjjssss. Btwbtwbtw jag hatar stora linnen!!!

 


Känslor suger

Har precis haft ett utav dom känslosammaste samtalen i mitt liv. Har aldrig gråtit så här mycket över glädje och sorg. Fytusan..

 


<3

When a girl thinks about her future with her boyfriend, it's normal. But when a boy thinks about his future with his girlfriend, he's serious.


Är med binta

 

 


världens sötaste lillasyster


"jag svävar på rosa moln"

Haha, det var det jag och fanny kom fram till igår. Att jag är så otroligt lycklig!
jag och tilda för ett tag sedan..

The more original you are, the more people will copy you.


@ skolan igår på mattelektionen, glada och pigga tjejor!


Real girls aren't perfect, perfect girls aren't real


Dagens bild

 

 


-----------

Everyone says love hurts, but that isn't true. Loneliness hurts. Rejection hurts. Losing somebody hurts. Envy hurts. Everyone get these things confused with love. But in reality love is the ONLY thing in this world that covers up all pain and make someone feel wonderfull again!♥

idag på tåget på väg hem, jag och sofie!


måndagen har passerat förbi skolan

Hej slutade tidigare idag och har varit hemma i ungefär en halvtimme. ska nog gå ovh slappa lite innan jag måste börja plugga matte och naturkunskap -.-
Aja, dagen har varit bra och har gått hyffsat fort fram tills nu. Hoppas den här veckan rullar på fort så helgen kommer snabbare än väntat!
Aja, tjadå

middags mys med hela familjen för ett tag sedan. Gud så blek jag ser ut att vara, aja det handlar om att bjuda på sig själv!


Godnatt!

Gråter floder utav trött tårar, så de är dags för att sova. Godnatt älsklingar! Btw jag älskar mitt lag ♥

 


waiting

Heej ligger i sängen och väntar på att min älskling ska ringa mig. Är lite trött så orkar inte skriva längre eller blogga mera men ni får ha det så bra så får ni sova gott. Puss

0123456789

Vi har 2 ögon, 2 öron, 2 lungor och 2 händer, men varför har vi bara ett hjärta? Jo, för att vi ska hitta det andra. Jag har hittat mitt, har du hittat ditt hjärta? :)

Torvalla

Ligger på golvet i torvalla med laget. Våran uppvisning gick ganska bra och snart är det dags för elite!


hejhej hej!!

Tjollahopp. Död tjej här alltså. ska gå och ta en powernap tror jag. Puss på er, juluppvisningen gick super!
puss på er ännu en gång!

Juluppvisning

Sitter på bussen med Felicia och Erika. Vi är strax framme i vh där vi ska möta Antonia och sen dra oss vidare till torvalla. Det är juluppvisning vid klockan ett!


Ojojoj


Godnatt

Imorgon kommer mina nynäsflickor - Antonia hit. Riktigt tråkigt att hon inte ska vara med..


-----

Säg exakt vad du tycker till personen som du tycker ska ändra på sig, istället för att någon annan ska säga det du tycker om personen åt dig för du inte vågar. Låt inte andra ta dina ord ur din mun och omformulera dem, utan stå upp för dig själv och säg exakt vad du tycker och känner till personer eller personen.

it's friday, friday!!

Efter skolan vart det lite konstigt, men hoppas att det löser sig fint trotts allt. Har varit med Evelina på donken och haft det supermysigt! Nu ska jag snart ta bussen till stationen för att åka ner till pappa och äta tacos! yummyyy
puss puss
världens finaste lillasyster!

Bussen

Sitter på bussen mot vh med jullan. Jag ska fixa lite grejer innan träningen så de är lika bra att åka nu liksoooom

 


Godnatt!

Bilden är ifrån.. Igår tror jag? Heeeelt naturlig. Inget smink, inget plattat hår, ingenting!

 


---------------

I tried to write on a piece of paper how much i miss you, but there wasn't enough words to express it.

8/11

Min skoldag idag har varit riktigt jävla värdelös. Tänker inte gå in på detaljer, för det behövs inte. Men morgondagen är räddad för då kommer Lovisa tillbaka. Imorgon ska även Julia sova här & det är träning. Wiho!
Idag efter skolan köpte jag lite godis med Arika för jag var så himla sugen på vit chocklad, så mer godis fick det bli. Efter det gick vi till vårdcentralen där jag fick ta två sprutor, twinrix och någon till. När de var klart åkte jag hem och hittils har jag.. Inte gjort så mycket alls faktiskt. Har städat lite, ska städa lite mer strax, sen se julkalendern, städa mer om de behövs, plugga matte för jag har matte prov imorgon och sen duscha.
Jag har förresten gått till skolan osminkad sen i måndags, bra juuuuu!

mango är så jävla gott!

balladaliii , tjena. Sitter som vanligt framför datan och ska snart sätta mig och plugga. haha. Kan inte ett skit på spanskan så det är väl bara att plugga då :( åhh. Längtar till jullov då jag kan pusta ut efter alla prov och läxor vi haft...

with your love - mike posner



Cuz you got me ,
FLYING, with your love,
SHINING, with your love,
RIDING, with your love

I feel im on top of the world with your LOVE

-----

Keep your head up, no matter what
Even when it hurts. Cause
there are people that would
kill to see you fall

Mat <3

Rekommenderar nancy's i port 73 som ligger i Haninge stark! Deras Cesar sallad är sjuuukt god och det är inte alls dyrt där.

 


Coop forum

Står på Coop med Hilda. Vi har varit hos en ortoped eller vad de heter för att hämta mina special sulor. Nu ska vi ät sen hämta salami! :)


you shoot me down - but i won't fall


old picture..

home from school


Tjollahopp. Tänkte bara meddela om att mitt liv är underbart!
Ha det så bra, nu ska jag dock sätta igång med att plugga så jag inte får F på historiaprovet som jag verkligen inte vill få. P.S plus att jag har kommit på att jag ska försöka strecha mera, måste verkligen de, känner att jag måste kunna gå ner i spagat på båda benen i alla fall. Får se om jag lyckas, har ju lyckats med ett ben just nu, så då är det ett kvar. puss på er amigos!

Bulleeeeeen

Skulle göra ett inlägg om den här söta killen vid namn Simon. Simon är en rolig filur på 14 år. Han går i min klass och han är duktig på fotboll!

 


Nynäsposten

Wiho min insändare till nynäsposten kom med. Den handlade om att vi ville ha kvar vår prao i nian. Våran rektor tänker nämligen ta bort den. Inte snällt!

 


Tjenis penis

Sitter nu i skolan och ska skriva novell men bara för jag är så duktig så har jag gjort klart den.
Så det blir bara chilling on the grillishh haha.
Hoppas den här veckan går superduperfort, längtar så mycket till julllovet, då man bara kan ta det lugnt och vila ut sig.


Tempel ruuuun

 

 


<3

YOU, will is the answer when someone asks me what i'm thinking about!

love you once, love you still, always have, always will.


<3

---


---


hello!!

pluggtime.
har kollat på alla avsnitt från julkalendern. haha så jävla bra.
Nu blir det plugga historia och spanska lite grann
får se vad som händer senare, det är så sjukt jobbigt att ha ont i halsen!:(

saknar det här!

<3<3<3


Polkis

 

 


fyller på min önskelista

Jag har jätte svårt att bestämma vilken jag ska önska mig, så ni får hjälpa mig genom att kommentera. (I siffror ordning!
)
.1
College i gruppen Jumpsuits hos Ziperall (JUMCOL0201r)
Passar utmärkt till sportsjocks, cheerleaders, spring break och final exam.

2.
Leopard i gruppen Jumpsuits hos Ziperall (JUMLEO0071-XXSr)
Passar utmärkt till att skrämma grannens katt, vattna blommorna, hoppa höjdhopp, skriva kärleksbrev och ha kuddkrig i.

3.
Sporty Thin i gruppen Jumpsuits hos Ziperall (JUMSPO0141r)

Passar utmärkt till MMA, spelkväll, stretching, burpees och uppvärmning


Time to go home

Kommer sakna Gränna jätte mycket. Det är så sjukt mysigt här. Vill inte hem! :(

 


Godnatt

Okej klockan är halv tre och jag är skiiiit trött så det är lika bra i sova. Godnatt!

 


Gränna

Kom till Gränna för ungefär en eller två timmar sen med Julia. Vi ska tillbringa natten här. Imorgon ska det inskaffas polkagriar!

 


lovelovelove

a smile is the second best thing you can do with your lips, the first is kissing!

hahahahhahhahahha



Tre män diskuterar sexstänllningar.

- Jag gillar ligga överst, då ser jag hennes vackra ansikte, sa engelsmannen
- Jag gillar ligga underst, då ser jag hennes vackra bröst, sa fransmannen
.............
- Jag tar henne bakifrån, sa svensken.
- Men vad ser du då? frågar det andra
- Tja.. der varierar. Sist var det hokey.


HAHA jag dööööööör!



heeeeeeeeeeeelg!

Tjeeeena, kom nyss hem från skolan. Den här veckan har gått ganska fort faktisk. haha!
nu ska jag vänta på tills anton kommer och medans jag väntar sätter jag igång en rulle!
puss på er!

Jag och lindha på balen !

hello kitty hörlurar är så jävla snygga!

Morsning korsning, nu sitter jag här igen. Nej faktiskt inte, det här är tidsinställt för jag vet att jag inte kommer hinna blogga imorgon på morgonen. Hehe.
Tänkte bara visa dem tuffa hörlurarna och hoppas på att min fredag kommer vli awesome, vilket jag tror! Puss på er!

sex and the city

heeeeey, alltid lika fint med hello kitty hörlurarna, tycker jag borde få dem istället för tilda. undra om jag får dom om jag frågar? nej skulle inte tro det. nu kollar jag på sex and the city och ska stänga av datan och bara mysa, troligtvis prata i telefon (Y) godnatt dröm sött!

heeeeeeeelg snart!

Wohoooo, änrligen är jag typ klar med novellen, kanske måste jag finslipa den lite imorgon i skolan, men det är ju lugnt. Nu ska jag lägga mig ner och lääääängta tills det blir fredag. Gud så treligt och skönt det ska bli med helg!

dumdumdumma no

Jag har No prov i morgon och jag kan nästan ingenting. Jag orkar verkligen inte med det här. Jag hinner aldrig aldrig aldrig plugga. Skitäckelskit. Har fetaste beslutångesten också.. Vet inte hur jag ska göra för att hinna med skolan. Jag ligger efter i så många ämnen. Dumdumdumma.

lovelovelove

I want to be his favorite hello and his hardest goodbye

opppppppps

Hallå i det blå. Jag bara klagar och klagar, lovar och lovar över uppdrateringen men jag gör då fan ingenting över det. Men jag hinner inte sitta vid datan och mitt internet fungerar bara ibland och de e bara drygt o blogga via iphonen.. Men jag bloggar när jag kan. Sen så var de det här med designen, kan någon hjälpa oss med en ny? Skulle vara jätte snällt!


1 december

det menas med att öppna julkalendern på 1:a och äta den första chokladbiten!

right know!

med min systers hello kitty hörlurar, så jävla coola hörlurar!!!!

Naaaaw

Kan ni se mig? Hahaha jag är den tuuuuffa bruden med det gula håret hehehweheh


heeeeeeeeeeeeeeeeeejsan hoppsan!

HEEY, hemma efter skolan. DEt var faktiskt riktigt roligt idag i skolan. Hade en halvtimmas lektion i historia, sen så åkte jag , emy, ellinor(en från 3:an) och Johan som är min lärare till min gamla skola ribbyskolan. Typ träffade alla gamla lärare och sånt, och hade det sjukt kul och tipsade om våran skola. Åt med emy och ellinor, chickenbits och pommes. hehe. Sen hade vi block i engelska, det var sjukt kul!! vill verkligen göra om det där alltså! jag som inte är så bra på engelska tyckte faktiskt att det var så sjukt kul. Fast om vi gör om det så vill jag ha samma människor att jobba med också!! :)
Nu är jag hemma, åhh fy fan vad skönt med fredag snart!! :)
PUSS

bloglovin
RSS 2.0