dag 10

Dag 1 - Tio fakta om mig själv
Dag 2 - Nio saker jag gör varje dag
Dag 3 - Åtta saker som irriterar mig
Dag 4 - Sju rädslor

Dag 5 - Sex sånger jag tycker om
Dag 6 - Fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - Fyra minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - Tre personer som betyder väldigt mycket 
Dag 9 - Två saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10 - En person jag litar på

1. Felicia


min kära vän

Idag är en sån där dag då jag verkligen behöver prata med Felicia. En sån dag då jag behöver hennes ord och hennes skratt. En sån där dag då jag verkligen behöver veta att hon verkligen finns för mig. Jag vet att hon alltid finns för mig, men ibland det där ''alltid'' verkligen få vara A L L T I D.
Just nu hör jag mina & Felicias ord. Vårat samtal. Jag vet precis hur jag skulle berätta vad som har hänt, och jag kan höra hennes röst, men inga ord. Jag kan höra hennes suckningar, hennes skratt och hennes stöd. Min underbara vän, varför skulle du åka just idag? Varför kunde du inte åka imorgon? Jag behöver dig! Jag önskar jag kunde ringa dig. Visst kan jag ringa, men det kostar så himla mycket. Så varför i hela världen åkte du imorse?! Dumdumdum. Jag saknar dig redan. Glöm inte att ringa mig när du har landat!

yeah

Är hos mamma nu och åt pizza för en timme sen. Tvingade i mig hela så jag e så förbannat mätt, ändå äter jag godis. Men ♥mat♥ e ♥mat♥ liksom.. ;)

badaaaaaaa

Sticker ner till bryggan med lite folk, sen drar jag till mami :D
BTW JAG FÅR PENGAR I MORGON, WIHO

FÖRLÅT

Förlåtförlåtförlåt mig för att jag inte har bloggat, men som vanligt så är vårat internet helt cp. Jag har varit jätte ledsen för det under dom här dagarna då internet inte har fungerat. Men nu funkar det! Jag ska snart till mamma och sova där. Skulle ha gjort det ifrån igår till idag, men jag ville vara hemma igår för vi skulle grilla och vi hade gäster, så att skjuta fram de en dag var det verkligen värt! I torsdags var jag i haninge med Binta och köpte lite kläder. Vill ni ha en bild? Självklart!

Shorts, uppe till vänster, Gina tricot.
Sportbh, uppe till höger, Stadium.
Shorts nere till vänster, Gina tricot.
Shorts nere till höger, Bikbok.


Säger godnatt för idag

Ska upp om 1 timme och 30 minuter. Ska snart nanna kudde men är inte ens trött. KUUUUUUUL ..
Ska sätta på en film och kanske somnar till den, annars blir de messa efter de om de är någon vaken då.
Puss och godnatt!<3


-

En man vill alltid vara en kvinnas första kärlek - en kvinna vill alltid vara en mans sista äventyr.

/Felicia Sjöblom

Min kväll

Tjena. Åt middag på millas med Tess, hennes mamma och min mamma. Sen drog jag och therese hem till henne. Där gjorde jag naglar och smooothieee.yuuuummi yuuummi. sen gick jag hem. När jag kom hem satte jag mig vid datorn och chattade lite med lindha och även prata med henne i telefon om allt möjligt som hänt på sista tiden. Det var verkligen skönt att prata med henne, som alltid.Nu håller jag på att göra mig själv trött för ska upp 6 imorgon .. så lär ju inte vara så jättepigg men man kan ju alltid sova på planet om de går. Kommer fan sakna att smsa och prata i telefon på 10 dar, kommer typ dö! hahahaa beroende.
Men nu ska jag fortsätta kolla facebook och smsa, bloggar snart igen puss!


Tack mamma

hejsan nu är jag hemma från landsort! Har haft de toppen men var tvungen att åka hem idag för att vi drar till Malaga inatt eller planet lyfter 11 från västerås men måste åka hemifrån 5 på morgonen. När jag kom hem från landsort hade min kära mamma köpt massor av nya saker utan att jag visste de! toppen!!!! Thanks! Här är de:
Från : Mango

Från : Nelly

Från: H&M

Från: H&M

Från: H&M
Plus en till klänning från nelly och ett par söta skor från nelly! Men dom tog jag inte kort på!

Men nu har jag packat klart, nu ska vi äta!Puss


Emy är i spanien och blir brun


Lyllo dig som får vara i spanien i två veckor och bli brun. saknar dig massor, vi har träffats en gång på hela sommarlovet. Nice att vi kommer se varann ungefär varje dag i tre år, de gillas!


töt flisan


Hahahahhaha söt du är felicia. älskar dig enormt!


gjorde naglar som höll i tre dagar


haha tog bilden för att visa mina naglar som vackraste antonia hade gjort på mig som blev superfint! men dock så tappade jag dom så tidigt för jag biter på mina naglar, dumma mig!! men nu ska jag gå ut puss!


visste ni att..?


*jag har hål i naveln
*jag vill ta hål i tungan, men vet inte om jag vågar ;)
* jag blir inte så lätt brun

Här en en bild!


Bild tagen från min telefon igår när vi satt vid solnedgången


På landsort för er som inte fattade de. Tyckte faktiskt den blev fin :)


Bild tagen i förrgår på landsort.


Är ute på landsort nu!

Nu är jag förhoppningsvis ute och är med alla ute på landsort.
Kanske badar eller något vad vet jag ?
Lever livet liksom i alla fall!
Tänkte bara göra ett tidsinställt inlägg så de inte bara är felicia som bloggar!

min kära farmor


Vissa säger att jag och min farmor är lika, fast jag vet inte riktigt om de stämmer.. men jag tycker att vi var de alltså när min farmor var liten såg hon ut lite som mig!:)


kusinvitamin


kusin och jag på landsort.


-

Second chances are rare, use your first chance wisely.
/Felicia Sjöblom


Landsort är toppen!

Hejhej. har precis kommit ut ur duschen.
Somnade rätt sent igår, kunde inte sova så bra.
Kan säga att jag mår toppen just nu. Solen skiner och då är de inga sura miner.=)
Försöker få tag på min kära farmor för måste prata med henne, hon är iväg och rider på hästar och kommer inte till landsort försen på kvällen runt 8 någongång.
Men nu ska jag äta frukost! puss

Saknar min kära sara MYYYYYYYYYCKET!♥


försvinner en stund

Ska snart bege mig till nynäs med halva huset. JAAAAAAA EN MASSA ENGELSKA! :D :D Nä men vi ska till nynäs för dom ska köpa lite grejer, och jag ska ta halv fem tåget till haninge för att köpa shorts och en ny sportbh. Ska dessutom lämna in mitt sims på lagning. Asså de e så jävla repigt! FML. Men snart kommer jag kunna spela, taggad tjej :D


.

Jag skrev absolut inte inlägget för att kränka någon, utan för att hjälpa folk. Ni är fina som ni är. Så sluta säga tack med .. för det var inget illa menat. Godnatt!



.

Det hände en grej :D

kommentar

Kommentar:
dem som är smala och säger att dem är tjocka kan faktiskt lida utav sjukdomen anorexi, visst endel vill säkert ha uppmärksamhet, och endel kan faktiskt vara riktigt sjuka, och det är en allvarlig sjukdom. därför tycker jag att man ska vara väldigt uppmärksam om en som väger 43 kilo säger att den är tjock,var uppmärksam på hur den lever, vad den äter, hur den tränar, om man märker någon skillnad på personligheten, det är en lömsk sjukdom, men den är farlig. Ha även koll på dem som är normal viktiga även dem kan vara sjuka.

Så allt är inte för uppmärksamhet, det kan vara en jävlig sjukdom!
Svar: Jag är mycket väl medveten om anorexi. Men det där inlägget var till dom som äter bra osv men bara vill ha uppmärksamhet. Inget annat :)

blabla hit, blabla dit.

Jag kom på något att blogga om hehe..
Asså tjejer som sitter och lägger ut bilder på facebook och skriver tex ''åååå jag vill också vara söt..'' eller lägger upp en bild och ba ''åå jag måste gå ner i vikt för jag väger 43.5'' VAD I HELVETE HÅLLER NI PÅ MED? Tänker ni inte på att ni är söta? Ni är söta! Det finns folk som är helt missbildade i ansiktet och ni säger att ni vill vara söta?! Dessutom sitter ni och säger att ni är feta?! Jag väger något kilo över 60, och jag vill gå ner i vikt. Vill jag gå ner 20 kilo? Aboslut inte! Jag vill gå ner typ 5, för jag vill få mer muskler. Det finns folk som kanske läser det här, vad vet jag, men som skulle vilja ha min kropp. Jag menar inte att ''åå min kropp e så fin''. Nej jag menar att det finns människor som är större än mig, alltså myyyyyycket större än mig och som vill ha min kropp, för att dom tycker om den. Och sen kommer ni, smala som pinnar och säger är feta. Allt de ni säger är för uppmärksamhet. Ni måste ha bekräftning. Varför? Varför kan ni inte stå för er själva? Varför kan ni inte höja huvudet och vara stolta över er själva? Jag vet att det är svårt, jag har komplex över typ hela min kropp, men jag går fan inte runt och säger att jag är fet & vill vara söt. För jag behöver inte bekräftning. Jag hatar komplimanger. Det är verkligen sant. Jag hatar det, för jag kan inte ta åt mig för jag tycker personligen att det inte är sant. Så snälla tjejer, sluta vara ute efter uppmärksamhet!!!!! Och sitt inte och säg ''min kropp e ful'' och sen ha en bild på den på facebook.. Det är så ologiskt. Ni har den som profilbild, för att ni tycker om den. Stå för det också! Jag lovar att folk kommer vilja vara som er då. Folk kommer vilja ha erat självförtroende.
Jag tycker att vissa borde ta åt sig, dom vet nog vilka dom är eftersom jag drog några bra tillexempel. Ni andra får göra hur ni vill. Och det här inlägget var absolut inte menat till en kränkning eller så.

kommentar

Kommentar:
Testa blogga om något som faktiskt är intressant för random folk, att berätta om era fjortis liv finns redan miljoner bloggar om ^^ enda som lär bry sig är nära o kära :]

Svar: FJORTIS LIV? Ingen har tvingat dig att läsa bloggen, så om du inte vill veta om våran vardag behöver du inte läsa. Dessutom gav jag ju om tips vad jag kan blogga om, så om du hade gett mig ett tips, hade jag inte ''bara'' bloggat om vardagen.

..

Jag har fetaste bloggtorkan. Har verkligen inget att skriva om. Kom med förslag people! :)

---


/Felicia Sjöblom


-

You've got the smile that only heaven can make ♥
/Felicia Sjöblom


@ landsort

jag har gjort typ 3 tidsinställda inlägg, för att ni ska vet att jag lever men de här skriver jag just nu ^^
Är i alla fall på landsort och har de superbra!
Idag har de varit hääääärligt väder här och jag har solat och badat typ tre gånger redan!
Hehehehhehe. Nej men nu ska jag ta och gå ut, ni får ha de så bra.
Puss/ Felicia

hahahahhaha lita söta tilda 1 år!


dag 9

Dag 1 - Tio fakta om mig själv
Dag 2 - Nio saker jag gör varje dag
Dag 3 - Åtta saker som irriterar mig
Dag 4 - Sju rädslor

Dag 5 - Sex sånger jag tycker om
Dag 6 - Fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - Fyra minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - Tre personer som betyder väldigt mycket 
Dag 9 - Två saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10 - En person jag litar på

1. Flyga
2. Volta


dagen

Jag begav mig till nynäs där jag träffade Rasmus och Adam. Vi satt vid stationen och snackade om lite folk, sen drog vi till bodarna för att dom skulle köpa glass. Efter en stund drog Adam till Täby, och bara en liten stund efter det drog jag hem till mor för att hämta min skinnjacka som jag hade glömt. Jag åkte hem och hela huset är fullt med människor från Scottland. Det är Jean och Lars barn och barnbarn som är här och hälsar på. Ingen utav dom kan svenska förutom mamman, så jag måååste snacka engelska. FML säger jag 100 gånger om. Jag kan inte ens engelska haha. Men nu ska jag sova!

kommentar

Kommentar: Jenny<3 om paus:
Älskar din tröja ! Vart köpte du den ? Älskar mumin hehe :D<3
Svar: Barnavdelningen på lindex, förra året så den finns nog inte kvar :(

:D :D :D

Såg alla kommentarerna, vad ni e söta! Fortsätt kommentera snälla ni. Ni gör det mycket roligare att blogga. Asså verkligen mycketmycket roligare ska ni veta :)

-

Du  får aldrig en annan chans, att göra ett första intryck

fuuuuuuck yoooooooooou

Det är allt jag har att säga dig. Du har ljugit för mig tillräckligt många gånger, och varje gång jag får reda på sanningen blir jag lika sårad. Hur var det du sa? ''Jag kan inte ljuga, jag mår så himla dåligt då''. Hahaha det var lika mycket bullshit som hela du är. Falska människor har inget i mitt liv att göra, hejdoooooo :D

HJÄLP MIG

Kan någon utav er kära läsare förklara för mig hur man blockerar ett ipnummer? Jag börjar bli riktigt äcklad nu.. Skulle vara tacksam för hjälpen. Skriv till mig på facebook, Felicia Höglund, om ni vet hur man gör.

visste ni att..?

- I min förra skola hade jag alltid jätte stor frånvaro, men nu i Vansta hade jag bara 3 timmar på en termin men var ändå jätte missnöjd..
- Jag kan inte gå i affärer ensam, utan måste alltid ha någon med mig eller prata i telefon.
- Jag hatar när folk kommenterar anonymt och har en åsikt som dom inte vågar stå för.
/Höööööglund

rftgbhjunmkl,ö

Söt rubrik..
Jag känner för att skriva värsta långa smarta inlägget, med dunder mycket smarta meningar, men jag har inte en aning om vad jag ska skriva. Så det sket sig ganska mycket. Det här blev också ett jätte långt och värt inlägg :D

dag 8

Dag 1 - Tio fakta om mig själv
Dag 2 - Nio saker jag gör varje dag
Dag 3 - Åtta saker som irriterar mig
Dag 4 - Sju rädslor

Dag 5 - Sex sånger jag tycker om
Dag 6 - Fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - Fyra minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - Tre personer som betyder väldigt mycket 
Dag 9 - Två saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10 - En person jag litar på

1. Felicia
2. Emmelie

3. Rasmus

.

Den enda gången jag kommer backa är för att sen vända ryggen till och gå min väg, idiot.

kommentar

Kommentar: Miranda om fonky fresh ft rmk - tänk alla gånger:
gillar du jedward?
snälla svara
Svar: Hej! Jag har hört dom någon gång, och ja.. Dom funkar. Det är inte direkt min musiksmak. Hoppas du blev nöjd med ditt svar! :)

paus

Fick ont i ryggen för att jag stod böjd i hundra år, så jag tog min datastol sen skulle jag byta låt, och då kollade jag självklart facebook...... Cpfacebook. Vem var individen som kom på det? Dumdumdum! :( Långt och värt inlägg det här blev! :D :D :D :D :D

hemma dag

Eftersom jag har en såkallad hemma dag idag, så ska jag göra någon nytta. Jag ska fixa mina garderober. Det behövs verkligen!
Finig garderob..

chill outfit

Ja min säng är obbad som vanligt, och det finns en massa ren tvätt på den.
Tröja - Derby butiken skulle jag tro
Mjukismyxor - Föreningsbyxor

Grattis julia och robin!

Såg att julia och robin hade förlovat sig. Gud va roligt! Grattis grattis!
Nu ska jag göra mig klar, bussen går om en timme!
21 april 2009!

Hösten är snart här, och sommaren är snart slut.

På bilden :Cia jag och Joanna förra sommaren. Vi skulle träffas alla i mitt gamla lag, men dock kom typ bara några.
Vill att de ska vara så fint och varmt som de var då. Idag är de typ molnigt väder,fast de regnar i alla fall inte.
Härom kvällen blev de mörkt tidigare än vanligt, de gör mig bara deprimerad, för de menas med att hösten kommer snart .. .

drar snart!

Har duschat och packat de sista nu på morgonen.
Åker till landsort typ snart. Sköööönt.
måste skynda mig att klä på mig och sen dra, ska se om jag hinner blogga, annars får ni ha en bra vecka utan mig!
puss!
hahaha, 2009..

ge mig..

cheer
typ
nu

dag 7

Dag 1 - Tio fakta om mig själv
Dag 2 - Nio saker jag gör varje dag
Dag 3 - Åtta saker som irriterar mig
Dag 4 - Sju rädslor

Dag 5 - Sex sånger jag tycker om
Dag 6 - Fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - Fyra minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - Tre personer som betyder väldigt mycket 
Dag 9 - Två saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10 - En person jag litar på

1. Alla tävlingar
2. Första gången jag såg Charlie
3. Första gången jag pratade med Felicia
4. Första dagen i vansta

ett stort grattis till..

Julia och Robin som nu är förlovade. All lycka till er finisar!

godnatt


nu säger jag godnatt för idag

Skafixa mig i ordning för att kolla på någon film, om jag nu har någon.. annars kollar jag på tv.
Imorgon när jag vaknar dka jag till landsort, hur nice är inte de? AWESOME!
Men nu orkar jag inte blogga mer, hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll
puss och kram!
hahahhahahha, hittade massor av gamla bilder ! fett kul att kolla på alltså!

---------

Don't kiss a boy who eyes are green, 
he kiss you once, but find another queen.
Don't kiss a boy who eyes are brown, 
he kiss you once, but leaves the town.
Don't kiss a boy who eyes are black, 
he kiss you once, but never come back.
Just kiss a boy who eyes are blue, 
he kiss you much, and will always love you!¨
/Felicia Sjöblom

saknar min lillasyster!

Jag saknar min lilla snorunge!

<3

tjena såg de felicia skrev, så gulligt de var lilla gumman. Kommer sakna dig med!
Tack för att du finns hos mig hela tiden. Finns alltid för dig och de hoppas jag att du vet!
Vi får helt enkelt ha telefon-kontakt och facebook-kontakt
Älskar dig knasboll!

.

Det finaste en kille kan ge dig är en ring på fingret, nytt efternamn, dina barn,
ett underbart liv och en massa äkta kärlek.

kommer sakna min pärla

Felicia kommer vara ifrån mig i ungefär en månad nu.. Jag vet inte hur jag kommer orka.. Har inte varit ifrån henne så länge på ungefär ett år. Min finaste ängel :( Ååååååh, deppmode!
Jag älskar dig min snygging!

Tack alla nära och kära för ni finns i mitt liv!

Jag har haft tankar om livet. Hur mitt liv har blivit. Varför jag är just jag. Förr tyckte jag att dom bästavännerna jag hade då var dom bästa, mitt liv såg bättre ut, men ska jag vara ärlig så stämmer de inte. Jag tror de beror på att när man är liten så är de mer skitsnack. Sånt är med förbi nu. Visst de finns men de är inte på lika hög nivå. Jag älskar min familj, jag älskar mina vänner och lever för dom. Jag har aldrig haft finare vänner än vad jag har nu.
Tack för att jag har er vid min sida. Ni som känner mig väl, ta åt er! <3
/Felicia Sjöblom

Svar från frågestunden

Varför är ni så fina? :)
Varför är du så fin? ;)
Bästa minnet?
Felicia S: Om du menar allmänt så är det nog är det nog, men om det är du & jag så är det nog första gången vi sågs
Felicia H: Allmänt är det nog första gången vi sågs, men mellan oss två är det många
Bästavän?
Felicia S: Jag har många bra vänner, men dom som vet mest utav mig är Felicia, Antonia och Emy.
Felicia H: Har inte någon absolut bästavän. Men dom som vet mest om mig är nog Felicia, Rasmus, Julia och Mimmi.
Vad tycker ni om den dära Sara' Blondin? :p
Båda: Hon är en skit snygg blondin som e skiiiiit duktig på cheer och som vi älskar!
Varför älskar ni Cheerleading?
Båda: Världens bästa sport!
- Vad gillar ni mest inom cheerleading? (dans,hopp,gymnastik,bygg) och varför?
Felicia S: Gymnastik och bygg. Har ingen bra anledning till varför ;)
Felicia H: Dans och bygg. För jag kan inte volta, annars hade det nog varit ett utav dom roligaste. Men jag gillar att se balla danser och coola bygg. Självklart är det bättre att vara med i dom! :)
- Roligaste bygget?
Felicia S: Pyrre, för där är alla samlade så då kan man göra coola saker tillsammans
Felicia H: Pyrre!
- Favoritlag? (förutom erat eget)
Felicia S: Cougars
Felicia H: Eagles, utan tvekan
tror ni eran vännskap kommer hålla
Båda: Det är klart den kommer!
Har ni tänkt sluta på cheerleading nån gång i livet
Felicia S: Inget som är aktuellt nu, men kommer nog göra det senare i livet
Felicia H: Ja, mycket senare. Men då kommer jag nog vara tränare eller domare heheh ;)
3. Vill ni bli tränare
Felicia S: Ja, nån gång
Felicia H: Självklart!
4. Eran drömposition i ett bygg
Felicia S: Jag skulle vilja vara sidobas
Felicia H: Jag är nöjd som bakperson
5. visst ar jag bäst
Båda: Klart du är :*
allt bra?:)
Båda: Självklart! :D
Kom Felicia Sjöblom in i Eagles?
Ja det gjorde jag :D
Och vilket gymnasium kom Sjöblom in på? Blev det fria? I så fall vilken linje?:) puss
Ja det blev fria, samhälle beetendevetenskap. Puss
Om du inte kommer in i Eagles vilket lag ska du gå i då?
Jag kom in.
vad betyder cheerleadning för er?
Felicia S: Allt
Felicia H: Mycket, det är en livstil
Hur länge har ni gått på cheerleading?
Felicia S: Sen sexan, så fyra år
Felicia H: Är inne på mitt andra år nu
är ni oskuld?
Båda: Ojoj så privat!
nån på g?
Båda: Nä, inte direkt
roligaste ni vet?
Felicia S: Umgås med vänner, träna, tävla och leka galen ;)
Felicia H: Umgås med vänner, träna, tävla och äta
bästa vän?
Båda: Finns över!
Vad är det bästa i cheerleading när man gör det i ett program? Bygg, hopp, gymnastik.. osv?
Båda: Finns längre upp!
Vart bor ni?
Felicia S: Västerhaninge och Nynäshamn
Felicia H: Ösmo och Nynäshamn
Har ni slagit någon, o verkligen menat det? :)
Felicia S: Nä
Felicia H: Japp!
Är felicia h oskuld? :)
Finns längre upp!
vad tycker ni om britney spears :)
Felicia S: Jag älskade henne hon var liten, men nu tycker jag inget speciellt om henne
Felicia H: Jag lyssnar inte på henne, men hon skämde ut sig när hon rakade av sig allt hår och knarkade.
Tycker ni själva att ni är snygga?
Båda: Nej det gör vi inte.
vad betyder tecknet ni gör med fingrarna på vissa bilder? kram
Båda: Tror inte det betyder något speciellt. Vi letade efter en bild på google hur man gjorde F på teckenspråk, men hittade ingen bra bild. Sen började vi göra sådär istället.
Vilket cheerår tycker ni har varit roligast och varför? Hur långa är ni? :)
Felicia S: Cougars för att vi hade bra lagsammanhållning och jag trivdes jätte bra i laget och vi hade kul ihop. Jag är 1.72, hatar det.
Felicia H: Cougars, för vi kämpade hela tiden, och hade alltid kul. Ungefär 1.68
varför gjorde ni den här bloggen?
Båda: En kul grej
hur länge tror ni att ni kommer ha kontakt?
Båda: Förhoppningsvis hela livet
bråkar ni aldrig?
Båda: Nej, men det har blivit mer och mer små tjaff på senaste tiden
varför umgås ni så sällan?
Felicia S: För det var lättare och ses när vi tränade i samma lag, men nu brukar vi ju träffas med flera
Felicia H: För Felicia S är oftast med Antonia och det var lättare när vi gick i samma lag. Då träffades vi ju 4 dagar i veckan, minst.
hur lärde ni känna varann? :)puss <3
Båda: Vi bodde två steg ifrån varandra ;) puss
Kom Felicia H in i Cougars?? :)) Pusspuss ♥
Jaaaaaaaaa! :D puss!
Varför är ni så fina? :)
Varför är du så fin? ;)
Bästa minnet?
Felicia S: Om du menar allmänt så är det nog är det nog, men om det är du & jag så är det nog första gången vi sågs
Felicia H: Allmänt är det nog första gången vi sågs, men mellan oss två är det många
Bästavän?
Felicia S: Jag har många bra vänner, men dom som vet mest utav mig är Felicia, Antonia och Emy.
Felicia H: Har inte någon absolut bästavän. Men dom som vet mest om mig är nog Felicia, Rasmus, Julia och Mimmi.
Vad tycker ni om den dära Sara' Blondin? :p
Båda: Hon är en skit snygg blondin som e skiiiiit duktig på cheer och som vi älskar!
Varför älskar ni Cheerleading?
Båda: Världens bästa sport!
- Vad gillar ni mest inom cheerleading? (dans,hopp,gymnastik,bygg) och varför?
Felicia S: Gymnastik och bygg. Har ingen bra anledning till varför ;)
Felicia H: Dans och bygg. För jag kan inte volta, annars hade det nog varit ett utav dom roligaste. Men jag gillar att se balla danser och coola bygg. Självklart är det bättre att vara med i dom! :)
- Roligaste bygget?
Felicia S: Pyrre, för där är alla samlade så då kan man göra coola saker tillsammans
Felicia H: Pyrre!
- Favoritlag? (förutom erat eget)
Felicia S: Cougars
Felicia H: Eagles, utan tvekan
tror ni eran vännskap kommer hålla
Båda: Det är klart den kommer!
Har ni tänkt sluta på cheerleading nån gång i livet
Felicia S: Inget som är aktuellt nu, men kommer nog göra det senare i livet
Felicia H: Ja, mycket senare. Men då kommer jag nog vara tränare eller domare heheh ;)
Vill ni bli tränare
Felicia S: Ja, nån gång
Felicia H: Självklart!
Eran drömposition i ett bygg
Felicia S: Jag skulle vilja vara sidobas
Felicia H: Jag är nöjd som bakperson
visst är jag bäst
Båda: Klart du är :*
allt bra?:)
Båda: Självklart! :D
Kom Felicia Sjöblom in i Eagles?
Ja det gjorde jag :D
Och vilket gymnasium kom Sjöblom in på? Blev det fria? I så fall vilken linje?:) puss
Ja det blev fria, samhälle beetendevetenskap. Puss
Om du inte kommer in i Eagles vilket lag ska du gå i då?
Jag kom in :)
vad betyder cheerleadning för er?
Felicia S: Allt
Felicia H: Mycket, det är en livstil
Hur länge har ni gått på cheerleading?
Felicia S: Sen sexan, så fyra år
Felicia H: Är inne på mitt andra år nu
är ni oskuld?
Båda: Ojoj så privat!
nån på g?
Båda: Nä, inte direkt
roligaste ni vet?
Felicia S: Umgås med vänner, träna, tävla och leka galen ;)
Felicia H: Umgås med vänner, träna, tävla och äta
bästa vän?
Båda: Finns över!
Vad är det bästa i cheerleading när man gör det i ett program? Bygg, hopp, gymnastik.. osv?
Båda: Finns längre upp!
Vart bor ni?
Felicia S: Västerhaninge och Nynäshamn
Felicia H: Ösmo och Nynäshamn
Har ni slagit någon, o verkligen menat det? :)
Felicia S: Nä
Felicia H: Japp!
Är felicia h oskuld? :)
Finns längre upp!
vad tycker ni om britney spears :)
Felicia S: Jag älskade henne hon var liten, men nu tycker jag inget speciellt om henne
Felicia H: Jag lyssnar inte på henne, men hon skämde ut sig när hon rakade av sig allt hår och knarkade.
Tycker ni själva att ni är snygga?
Båda: Nej det gör vi inte.
vad betyder tecknet ni gör med fingrarna på vissa bilder? kram
Båda: Tror inte det betyder något speciellt. Vi letade efter en bild på google hur man gjorde F på teckenspråk, men hittade ingen bra bild. Sen började vi göra sådär istället.
Vilket cheerår tycker ni har varit roligast och varför? Hur långa är ni? :)
Felicia S: Cougars för att vi hade bra lagsammanhållning och jag trivdes jätte bra i laget och vi hade kul ihop. Jag är 1.72, hatar det.
Felicia H: Cougars, för vi kämpade hela tiden, och hade alltid kul. Ungefär 1.68
varför gjorde ni den här bloggen?
Båda: En kul grej
hur länge tror ni att ni kommer ha kontakt?
Båda: Förhoppningsvis hela livet
bråkar ni aldrig?
Båda: Nej, men det har blivit mer och mer små tjaff på senaste tiden
varför umgås ni så sällan?
Felicia S: För det var lättare och ses när vi tränade i samma lag, men nu brukar vi ju träffas med flera
Felicia H: För Felicia S är oftast med Antonia och det var lättare när vi gick i samma lag. Då träffades vi ju 4 dagar i veckan, minst.
hur lärde ni känna varann? :)puss <3
Båda: Vi bodde två steg ifrån varandra ;) puss
Kom Felicia H in i Cougars?? :)) Pusspuss ♥
Jaaaaaaaaa! :D puss! ♥

right now!

Right now, p.s har den nya bh:n  eller vad man nu kan kalla de. tack betty!!<3

-

Dåren drömmer om rikedom, den kloke om lycka!

/Felicia Sjöblom

-

Ett felsteg kan vara en förutsättning för framsteg



lat brud

Hejhoppsan. Nu har Antonia dragit:( ikväll vet jag inte vad jag ska göra. De blir åka ut till landet imorgon istället. För de känns bättre. Plus att jag skulle aldrig hinna packa alla saker tills idag osv. Lat tjej. Ska kanske träffa Antonia och bada senare, men vi får se hur de blir med den saken. Annars blir de väl vara hemma och ta de lugnt. Första natten på länge jag sov själv, de känns inte bra. Gillar ju att ha sällskap:(
hahahhaha sällskapsberoende är man också.
Nej men nu hade jag tänkt strecha, vet inte om de blir någon styrka(om jag nu orkar göra de) lat..
puss&kram
hahaha, ribby alltså.. haha där finns de minnen. Saknar redan!

HAHHAHAAHAHAHAHHAHA!!


17.17

hej hopp gummisnopp!
Jag och antonia och vi sitter och pratar om fett på magen och hår under armarna, hahahahhaha roligt liv!!!
Håller även på att kolla på cheer-videos från förr, fett kul.
Sen har vi även ätit upp ben and jerry'sarna hahha
snygga vi brudar är, för ca 2 veckor sen . hahahhahahahhaha!

kommentar

Kommentar: Testaspåramigomnikanp12or om sämsta statistiken ever:
Varför bryr ni er om statistiken lol?

Svar: ÅÅÅÅ neeeej en till sån där pajas som ska kommentera utan namn :D Men det e klart man bryr sig o statistiken? -.-

DÄR SATT DEN



visste ni att..?

JAG HAR VARIT FJORTIS ELLER NÅGOT SÅNT HAHAHAHAHAHAHAHAH

sämsta statistiken ever

Tror inte man ser så bra, men statistiken är på 43. Vad är det här? Vart tog ni vägen? Ni följde oss så bra för två veckor sen.. :(  Glöm inte frågestunden!

FÖRRESTEN F R Å G E S T U N D

HALLÅ FRÅGESTUNDEN E FORTFARANDE ÖPPEN. Den kommer stängas när som helst så ställ frågor gärna i det här inlägget. Fort som tusan innan vi stänger frågestunden. FORT!

felicia var vaken före mig?

Hahahaha Felicia var vaken före mig. Sjukt ju! Vaknade för 40 minuter sen, det var riktigt skönt. Snart ska jag duscha. Btw, jag är inte hemma, för hade jag varit hemma hade jag vaknat 10.20. Så frågan är vart jag är hehehe ;)

JAAAAAAA mitt hår e flottigt, o borstat och allmänt äckligt.

3 fina bilder från igår från stan

snygga betty!! Felicia vet jag inte vad hon gör på sin bild. hahaha!
men du är ändå alltid söt:)
/felicia sjöblom

12.22

Tjena, ha vaknat nu!
Ska äta frulle och sen ska jag packa, ska ut till landsort idag eller ikväll.. om de inte blir imorgon, de får vi se!! :D
Puss puss

Ensam är stark.

Säger pass på det här. Somnen får hjälpa mig. Godnatt.

dag 6

Dag 1 - Tio fakta om mig själv
Dag 2 - Nio saker jag gör varje dag
Dag 3 - Åtta saker som irriterar mig
Dag 4 - Sju rädslor

Dag 5 - Sex sånger jag tycker om
Dag 6 - Fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - Fyra minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - Tre personer som betyder väldigt mycket 
Dag 9 - Två saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10 - En person jag litar på

1. Familj och vänner
2. Mobilen och datan
3. Cheeeeeer
4. Mat
5. Musik

fonky fresh ft rmk - tänk alla gånger

Satt och lyssnade på den här låten idag med mina brudar. Jag älskade den stunden! Bara vi fem, ensamma på Estö ip. Det var så skönt. Vi kunde bara va liksom. Men låten tog mina ord.

första kärleken

Den första kärleken är som den första snön. Man ser spåren tydligt♥
/Felicia Sjöblom

tack plutten!

p.s söt du var felicia om inlägget till mig och antonia och vendela . älskar dig!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

stan

ska snart dra in till stan med antonia. Där inne ska vi kolla på kläder osv. betty ska vi möta där inne också och kanske felicia höglund! :D ska höra med antonia när vi ska åka , vilket tåg alltså . puss

åter igen, tack gudarna

Asså fatta vilken tur Antonia, Felicia & Vendela har som åkte hem innan den där bomben. Tänk om.. Asså nej, tack gud. Vid sånna här tillfällen tror jag på gud. Men jag hat super bråttom för vi ska till stan om en halvtimme och jag har precis duschat. Snabba puckar!

jag om 1 år

Det här ska vara mig inom en snar framtid ... driiiiver
men jag ska skaffa mer armmuskler hehehehe. vill inte vara värsta biff-bruden.. men jag vill ha lite i alla fall

Visste ni att...?

* jag hatar att jag är lång, alltså verkligen HATAR
* Jag älskar sommaren
* Jag ska bli biff, eller jag säger att jag redan är de , men mina kära vänner tycker inte de :(
/Felicia Sjöblom

fina tjejor

<3
Ska kolla på film nu, fan vad ljust de är ute :O

film-taaaaaaaaaajjjjjm

Hej, är med världens bästa antonia. Vi ska typ kolla på film.
Under kvällen så har jag och antonia träffat emmelie,maria,emelie,rasmus,josh,daniel,cricke,viktor , kalaskul!
Nu ska jag ara social med antonia, måste ringa felicia imorrn också, puss
bara för vi är så coola!!:D

varmt!

Asså jag dör utav den här värmen! Det har varit så himla varmt hela dan. Och nu sitter jag med fönstret öppet och fläkten på högsta, men de e fortfarande skit varmt.. Fattar verkligen inte. Fast jag dunkar Michael, så det löser sig nog :D  Nu ska jag städa klart, sen ska jag käka. Efter maten ska jag bada med Binta & Carro, sen är det sims time ;)

Sjääälv hemma

Ska käka , sen drar jag till pappsen, sjääälv :(
puss

Tack för du finns vid min sida, att du finns i mitt liv över huvudtaget.
Trodde aldrig att man kunde få en sån bra vän på sån kort tid, men jag hade fel.
älskar dig plutt, känns konstigt att sova ensam utan dig inatt. Hehehe låter som vi är tillsammans^^ <3


balen..


saknar redan..<3

FRULLE

HEEEEEEEEEEMMA!
Nu är jag hemma. Antonia och jag kom hem igår runt tolv. Då kollade vi på bröderna karlsson. Sen kollade vi lite på våra telefoner , pratade och sen sov. Somnade runt halv fem.
Nu har vi vaknat för typ en timme sen, ska äta FRULLE!

<3

dag 5

Dag 1 - Tio fakta om mig själv
Dag 2 - Nio saker jag gör varje dag
Dag 3 - Åtta saker som irriterar mig
Dag 4 - Sju rädslor

Dag 5 - Sex sånger jag tycker om
Dag 6 - Fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - Fyra minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - Tre personer som betyder väldigt mycket 
Dag 9 - Två saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10 - En person jag litar på

1. Who's that chick - david guetta ft rihanna
2. What are words - chris medina
3. Så fin - medina
4. Förbjuden frukt - medina
5. My life - the game 
6. Man down - rihanna

kommentar

Kommentarkew (asd) om poet skit:
varför komma på egna? dom man skriver på sin status tycker man antagligen är bra.
som att skriva en lyrics, Ska jag komma på en egen låt då?
Svar: Varför frågade du när du redan hade svaret?

ditt hår

Allt vi gör med vårat hår, sliter på det. När du sätter upp det, fönar det, plattar den, lockar det, och borstar det när det är blött. Så för att göra så det slits så lite som möjligt måste du ta hand om det, dagligen. När du duschar, använd balsam. Använd inte för mycket för då kan håret se flottigt ut, fast det är ny tvättat. Ta en lagom klick, och smeta ut lite grann på huvudet. Det du har över tar du i det hängande håret. Låt det sitta i några minuter och skölj ur sen. Balsamet gör så att håret blir lenare och det är lättare att reda ut när du borstar det. Det blir alltså inte lika slitet. Och istället för att föna håret, låt det lufttorka. Och borsta absolut inte håret när det är blött eller fuktigt! Det sliter jätte jätte mycket på håret. Och om du absolut måste föna/platta/krusa/locka ditt hår, så använd ett bra värmeskydd. Det hjälper faktikst! Använd inte heller hårsnoddar med en mitall bricka, för det sliter också på håret. Använd hellre en snodd utan brickan. Ett till tips är att använda hårinpackning en gång i veckan.
När du använder schampoo, massera in det med fingrarna på hårbotten. Din blodcirkulation blir bättre i hårbotten då och ditt hår mår bättre. Dessutom växer det snabbare då!



hehe

Ska till min käraste kusin & hennes käraste mor. Ska få lite tröjor, det behövs! Men först ska jag med Jean & Lars för att handla. Vi hörs ikväll.
Jag e död runt ögonen. Dags o sova tidigt kanske?

Darius & Finaly feat. Nicco - Do it all night (remix)


poet skit

Asssså alla dessa poeter som alla brudar kopierar utav varandra & sen lägger ut på sin facebook.. Jag fattar verkligen inte grejen. Varför inte bara komma på egna? Jag kommer alltid på egna. Men kopierar jag någon som jag vet att hela svenska folket redan vet om? Nej verkligen inte! Skärpning brudar.
Här får ni min allderes egna:
Allt dessa tjat hit & dit om ditt & datt. Kom på något som detta. Mitt har lite stil & klass. Fast detta är mer som ett rim. Men strunt samma, livet går vidare. Se bara på mitt!

SNABBIS

Tjena tjena. åker hem imorgon från Norge. för de var bättre, kommer vara i nynäs runt tolv på kvällen;)
Vi sover nog hos mig då ska bara kolla med mamma eller pappa;)
vet inte vem jag är hos. Nu ska vi gå och handla, sen ska jag vendela och antonia ta bilder!! WIIIEEEHOO
Bloggar efter:D


hejdå

Sticker ifrån skogen till nynäs. Ska träffa Yamina, men hon svarar inte på sin lur så hon sover väl. [email protected]. Adda!

satans rubrik

Ringde till Ösmos jäkla vårdcentral eftersom jag inte hade fått mina svar om knät som jag skulle ha fått senast i måndags. Först får jag sitta i telefon kö i tio min. Sen när jag kommer fram är sköterskan dryg som fan & hon ger mig inget svar på min fråga. Utan nej, mitt knä mår som fisken i vattnet! Är dom dumma eller? Jag har ont dagligen, klart som fan att det inte är okej?! Vad tänker dom med? Ååå idioter. Ska på återbesök hos den där läkaren den 4:de. Skit kul. Ååå idioter!

dag 4

Dag 1 - Tio fakta om mig själv
Dag 2 - Nio saker jag gör varje dag
Dag 3 - Åtta saker som irriterar mig
Dag 4 - Sju rädslor 
Dag 5 - Sex sånger jag tycker om 
Dag 6 - Fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - Fyra minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - Tre personer som betyder väldigt mycket 
Dag 9 - Två saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10 - En person jag litar på

1. Förlora någon utav dom närmsta.
2. Småkryp.
3. Fåglar.
4. Ormar.
5. Skada mig & aldrig mer få hålla på med cheer.
6. Inte klara alla ämnen i nian eller åttan så jag måste gå om.
7. Döden..

FELICIA HÖGLUND E SÅ BEST

Visste ni att jag älskar killar med lockigt hår? Asså herre min skapare vad det är gulligt! Det är så mada. Jag tror jag dör. ASSÅ MAMMA VAD DET ÄR SNYGGT!
Typ som Charlie Gustafsson.. Jag finner inga ord! Han är så jävla snygg. Jag skojar inte. Hade han inte varit känd & 92a så mja.. ;)

dag 3

Dag 1 - Tio fakta om mig själv
Dag 2 - Nio saker jag gör varje dag
Dag 3 - Åtta saker som irriterar mig
Dag 4 - Sju rädslor 
Dag 5 - Sex sånger jag tycker om 
Dag 6 - Fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - Fyra minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - Tre personer som betyder väldigt mycket 
Dag 9 - Två saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10 - En person jag litar på

1. Folk som smaskar.
2. Skit snack.
3. Tröga människor.
4. Dryga människor.
5. Folk som alltid ska ha sista ordet.
6. Försenade tåg eller bussar.
7. Folk som är på hela tiden om allt.
8. Falska människor.

;((

Inte lite man saknar cheerleadingen då.. Vill få reda på svaren NU NU NU! Vill börja träna NU NU NU!

hungrig

Jag drog till Nixta med Sheila & Josefine. Det var super trevligt! Vi låg o sola och självklart snacka vi om den, han, hon, dom, det. Inge skitsnack, utan bara snack. Vi drog där ifrån runt halv fem då vi gick till kiosken & köpte glass. Sen begav vi oss till tåget & nu sitter jag här hemma. Jag skulle egentligen följa med Yamina på bio, harry potter. Men fick inte några pengar till det eftersom jag redan hade sett den. Och jag ville inte slösa pengar själv, så jag fick avså. Väldigt tråkigt! Menmen. Vet inte vad som kommer hända ikväll, ska försöka få ner Binta & Carro för att bada, men vi får se hur det går.

HALLÅ?!

Jag fattar inte grejen. Våran statisktik går upp & ner, men har ändå bra besökare. VARFÖR STÄLLER NÄSTAN INGEN UTAV ER FRÅGOR?! VI HAR FRÅGESTUND!!! Fråga fråga fråga!

god morgonen

Asså det är soligt väder ute & typ ingen är hemma.. Alltså mina sol kompisar Antonia & Felicia. KUUUUUL! Riktigt mycket deppmode asså. Men det det fixar sig alltid! Lär ju hänga på studsmattan liksom.. ;)

godnatt


dagens inköp

Jag var med Julia in till huvudstaden idag. Det var super trevligt! Men som vanligt så ska de komma en äcklig gubbe & äckla sönder än. Mycket minde trevligt! Jag köpte iallafall två nya bh:ar som veeerkligen behövdes.
H&M 99:- styck

biwgsztshgsz

Jag hatar Antonia & Felicia, bara så ni vet.

BECK

Ska kolla på beck nu. PussHej

alltid lika coola


SÅ SÖT!



Jag och Antonia hittade massor av gamla bilder på Felicia och hennes lillebror Charlie!
Så himla söta!! Jag dör. Min favvo-bild är den högst upp!!! :D Nya modellen eller Felicia Höglund?
Världens sötaste Felicia! ♥


wiiiiiiiiie

Standard.



tack Johanna!

Tusen tack till http://pjohanna.blogg.se/ som fixade bloggen! Nu får vi bara hoppas att Felicia gillar det. Gillar ni det? Hoppas det! Förresten ni har väl inte glömt bort frågestunden?




Designen uppe!


Så, nu har jag gjort en design till er felicior! Hoppas ni gillarT! Jag har sparat er gamla stilmall i en annan blogg ifall ni skulle hata eller inte gilla det! Kram, www.pjohanna.blogg.se

foto-tajjjm

Hejhej. Nu ska jag och vendela gå ut och ta bilder, imorgon ska även antonia vara med men de orkade hon inte idag.hehehhe lilla plutten<3
Men vi kanske hörs  sen. Imorgon blir de som sagt tusenfryd med antonias härliga familj.
AWESOME!

Saknar oss!<3

Detta ska jag och antonia kunna i slutet av sommaren!:D


De här ska vara mitt och antonias mål under sommaren, vi ska kunna dra scorp.
Fett ballt och bara kunna dra de, hur lätt som helst och allt.
Vi har ju båda drömt de, så de är väl dags att göra de till verklighet?
Ikväll blir de mycket strech, bilder och sit-ups och armhävningar! Nu saknar vi cheerleadingen för mycket♥!


SEXIIIIIII


Värsta snygga kroppen jag DÖÖÖÖR!


Hemma från centrum


Tjena tjena. nu är vi hemma från centrum.
Antonia och Vendela hittade massor av snygga nya saker, själv så kollade jag på skit snygga saker och testade vissa som jag ska köpa på onsdag när min kära mamma har lagt in pengar på mitt kort. Annars får hon smisk!!!
Nu har vi precis ätit middag, de var ASGOTT! :D
Och nu har jag visat antonia att jag äter mest, hehehhehe WIHOO
Nej men nu ska vi fixa oss för att ta bilder, pusshej


ceeeeeeeeeentrum

Hejhej, idag blir de centrum erller "sentrum" som de heter här.
Väntar på att mamma ska lägga in pengar på mitt kort.
Men vi får se hur de blir med den saken, om jag nu kommer få handla något innan dagen är slut-.-
Men hoppas mamma ser de här i tid iaf.
Men nu måste jag börja fixa mig,puss


dag 2

Dag 1 - Tio fakta om mig själv
Dag 2 - Nio saker jag gör varje dag
Dag 3 - Åtta saker som irriterar mig
Dag 4 - Sju rädslor 
Dag 5 - Sex sånger jag tycker om 
Dag 6 - Fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - Fyra minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - Tre personer som betyder väldigt mycket 
Dag 9 - Två saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10 - En person jag litar på

1. Äter frukost.
2. Äter godis.
3. Klagar på någon/någonting.
4. Skrattar.
5. Smsar.
6. Markerar programmet.
7. Sitter vid datan.
8. Lyssnar på musik.
9. Duschar.

idiot

Du har verkligen förstört hela skiten. Och framför allt min dag. Äckel. Du e sämst. Jag e skit sur. Tack igen. Idiot. Och ja jag gillar fuck u bilderna!

skit sur.

Allt e ju förstört. Tack liksom.
ÅÅÅÅÅÅÅ DITT TARDHBUJWEGGFSASFHKÖADSJIOÖÖAWO

Hemlig avsändare

hej allihoppa som läser feliciaofelicias blogg , jag har nu fixat denna blogg .
tog bilder från facebook eftersom jag inte känner dessa tjejer så bra .
hoppas det är ok ?
säg till om det är något som står fel i designen , så kirrar jag det !
jag kan tyvärr inte avslöja min identitet , men jag skickar en bild .
vågar knappt visa min äckliga kropp eftersom den är så förvirrande smal .
och jag visar inte ansiktet !
hEMLIG IDENTITET!! FÖRSTOD NI ELLER ! ? ! ? ? ! ! ? ! ? !


jag jobbade som modell för ungefär 3 år sedan , för tidningen slitz .
mycket trevligt var det , trevliga jobbpartners .

men nu måste jag gå och bajsa , godnatt !


Bilder från igår.


Fina syskon

Vendela lika söt som alltid



tidsinställt

Vet inte om jag är hemma just nu och har internet, men jag chansar på att jag är hemma & inte har internet. Jag vet inte när jag kommer kunna blogga igen, men jag ska försöka varje dag! Under tiden, får ni läsa det här inlägget hundra gånger om & hoppas på att det kommer ett nytt inlägg.
OCH STÄLL FRÅGOR EFTERSOM VI HAR FRÅGESTUND!!!!!!
Sen kan ni kolla på cougars på SM också :D

.

Jag saknar förra somaren som bara den. Allt var bra, när jag var hemma. Visst hade jag det jobbigt. Det hade jag varje dag i trosa. Men du fanns alltid vid min sida. Jag tvekade aldrig när jag behövde ditt stöd. Jag visste att du skulle lyssna & hjälpa mig. Varför tror du att jag ringde till dig annars den där dagen då jag grät som mest? Men idioten förstörde mig enu mer när han svarade i din telefon
.
Jag kommer aldrig glömma när vi inte hade träffas på två veckor. Vi hade saknat som tusan, och tillslut var båda hemma igen. Kommer ihåg hur glad jag blev när jag såg dig vid nynäsgård. Jag blev så himla tårögd & bara stod & kramade dig hur länge som helst. Hela förra året, var det du & jag. Vi gjorde misstag ihop & vi lärde oss utav dom. Vi straffades tillsammans, men vad vi än har gjort så har vi stått vid varandras sidor. Allt det där får mig att le men ändå sakna. Jag saknar den starka vänskapen vi hade. Men vad ska man göra? Allt ändrats mer & mer för varje dag. Fast trots det där, så är du min bästavän. Vad som än händer, så är du det. Vi har gått igenom så mycket tillsammans, och så mycket mer ska vi gå igenom. Julia Lindén, du får mig att le när jag tänker på den svåraste sommaren i mitt liv. Jag har sagt det hundra miljoner gånger förut, och jag säger det återigen. Tack Julia för verkligen allt. Jag hade inte klarat det utan dig.
Jag älskar dig.

snodd från http://veroniicapettersson.blogg.se/

Bara för att det ofta kommer upp onödiga & tråkiga inlägg ifrån mig så gör jag en sån här grej. Men det är ju inte säkert att det kommer upp ett inlägg varje dag, eftersom vårat internet vi har hemma är som det är..

Dag 1 - Tio fakta om mig själv
Dag 2 - Nio saker jag gör varje dag
Dag 3 - Åtta saker som irriterar mig
Dag 4 - Sju rädslor 
Dag 5 - Sex sånger jag tycker om 
Dag 6 - Fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - Fyra minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - Tre personer som betyder väldigt mycket 
Dag 9 - Två saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10 - En person jag litar på

1. Jag har bara uppsatt hår på tävlingar, träningar & hemma.
2. Jag älskar att sjunga, men kan inte sjunga.
3. Jag uttrycker oftare mina känslor i en text än i ord.
4. Jag försöker alltid ställa upp för mina vänner, och vara den vän dom förtjänar, men det går inte alltid så bra.
5. Jag står hellre ensam än att ha falska vänner.
6. Jag kan säga upp vänskapen lätt med en person om den ljuger om en stor grej, en gång.
7. Jag lessnar skit fort på mina profilbilder på facebook, därför byter jag ofta. ;)
8. Förra vintern, var den värsta perioden i mitt liv.
9. Jag älskar mat & godis mest utav allt.. Ungefär
10. Jag ska alltid ha min vilja egenom.

waaaaay

Sov till 13.08! Första gången på jag vet inte hur länge. Fasiken vad underbart skönt det var att få sova ut. Jag ska nog snart äta frukost om ett tag, alltså när jag orkar hehe.
Vi leker hehehhehehehhe

FRÅGESTUND!!!!

HALLÅ VI HAR FRÅGESTUND! FRÅGESTUND = NI KOMMENTERAR EN ELLER FLERA FRÅGOR & VI SVARAR. FRÅGA NUUUUUUUUUUUUUUUUUUURÅ

dagen

Började med att jag vaknade NIO, kunde inte somna om för de var en massa folk (gäster) som snackade. Blev sur, men låg kvar. Till slut gick jag upp, MEN DÅ ÅKTE DOM. Min sömn vad förstörd. Käkade iallafall frukost & gjorde mig sen i ordning. Åkte hit & var social med mamma ett tag nere på gården. Gick sen upp & satt vid datan. Efter jag hade ätit middag träffade jag Kevin. Det var as skönt! Vi gick runt lite och snackade. Väldigt trevligt faktiskt. Drog hem vid tio för att jag & mor skulle se på film. Efter halva filmen kom jag på att jag redan hade sett den haha. Lyckat liksom! Nu ligger iallafall både mamma & Charlie o sover, så de e väldigt lugnt hemma. Super skönt!

!!!!!!!

Asså bara för att liksom.. Jag är förbannat jävla kissnödig, men orkar jag gå & kissa? Verkligen inte. Ska trycka i mig nappar istället! ;)

:d

Ska möta Kevin nu, som jag inte har träffat sen skolavslutningen.. :( Ajaaaa, hörs!
nyyyyyyyyyyy

youngsters

Gilla dom på facebook!

.

Jag hittade en bild på mig som är tagen i typ.. vintras? Jag hade långt hår då.. Assåååå jag ångrar som fan att jag förstörde det med plattången.. Buhu! Ajjjjjaaa

världens finaste lillebror


VI VAR EN UTAV VINNARNA

Vi var en utav vinnarna hos http://veroniicapettersson.blogg.se ''veckans blogg''. Hon har en jätte söt blogg! Klicka in vettja! ;)

NORGE NU!

Tjena tjena.
Är i norge nu, !!!

asheta brudar!
p.s kommer nog inte bli mycket uppdatering.
idag har vi kollat i affärer och ska snart iväg och bada!
fint väder och grejjjjeer!
puss


...

Tänk om ingen skulle förändrats.. Eller tänk såhär, om alla var så som dom var när man lärde känna dom.. Alltså bra människor. Tänk om dom inte förändrades till en sämre människa sen. Tänk om dom hade varit sådär bra, om inte bättre. Vad härligt livet skulle vara då! :D

angående frågestunden

Vi skjuter fram den tills Felicia kommer hem fån Norge. Så ni har en vecka på er att ställa med frågor! Kör hårt nu! Mycke frågor tacktacktack!
ÅÅÅÅÅÅÅÅ NEJ FELICIAS BEN SOM JAG HÅLLER I!
ÅÅÅÅ NEJ! SÅÅÅÅÅÅÅÅ SYND! ÅÅÅÅÅÅ SYND OM MIG! BUHUHUHUHUHUHUHUHUHU

ledsentjejsomsaknarsitthår_97@hot

Saknar jag mitt hår? Nejnej, inte alls. Verkligen inte. Så skönt att slippa den underbara längden! LÄR JU! Jag hatar mitt korta hår.. :'(

JAAAAAAAAAAAAAAA

INTERNET FUNGERAR! ASSÅ HIMMEL & PANNKAKA! TACK KÄRE GODE GUD, TACK!!!!!! Imorgon ska jag sova hos min mor, så då har jag internet & då kan jag uppdratera! Wihoooooo! Den här dagen har varit awesome. Asså verkligen A-W-E-S-O-M-E. Helt jävla sjukt. Bara träffat en massa underbara människor. Tack allihopa!
Det blir dock ingen bild, för mitt internet är enu svagt. Men det är på bättringsväg!

norge next

På väg till Oslo nu!!! Kommer hem om en vecka. Får hoppas på att Felicia uppdaterad mycket när hennes Internet fungerar, jag kommer nog hinna blogga någon gång också! Men ha de så bra i sverige!:-D. Puss

-

True love stay strong no matter what happends
/Felicia Sjöblom


fix&trix

Håller på att packa inför resan till norge.
Dock är jag trött. lyssnar på musik och chillar innan mamma kommer hem.
Är hungrig, :/ ehh mamma får laga något gott eller något!
ni har väl inte glömt kommentera på frågestunden ?!
PUSS

TRÖTT TJEJ!

SÅ JÄVLA SANT!

När en tjej..

Är tyst, så rullar det med miljoner tankar i hennes huvud.

Bråkar med dig, tänker hon väldigt djupt.

Tittar på dig med ögonen fulla av frågor, så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida.

Svarar jag mår bra efter några sekunder, mår hon inte alls bra.

Tittar sorgset på dig, undrar hon varför du ljuger.

Lägger sitt huvud på din axel, så önskar hon att du är hennes förevigt.

Försöker få kontakt med dig varje dag, då söker hon din uppmärksamhet.

Smsar ofta, vill hon att du svarar åtminstonde en gång.

Säger jag älskar dig, menar hon det.

Säger att hon inte kan leva utan dig, då har hon tänkt klart att du är hennes framtid,

Säger att hon saknar dig, så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör.

/Felicia Sjöblom


Seg dag

Hejhej!
Har sovit hos Tori två dagar i rad, och haft de skit kul.
dock är jag lite trött! Hehehehe för har inte sovit så mycket inatt för vi snackade väldigt länge och vaknade rätt tidigt. sitter hemma och tar de lugnt. Har pratat med Anton ett tag hahaha!!!
Ikväll blir de packa till norge och sen sova hos Antonia!
<3

Felicia Höglund kan inte blogga p.g.a över att hon inte har något internet..

undrar om jag ska färga tillbaka till kastanjeröd, är inte helt hundra..;)

frågestund

Nu har vi bestämt oss för att ha en frågestund. Vi svarar på allt, som inte är allt för privat. Men vi ska försöka svara på allt! Ni har två dagar på er så börja fråga NUNUNUNUNU! Alla frågor måste ställas i detta inlägg!

wihoooooooooooo

När jag röntgade knät fick jag ett par hörlurar så jag kunde lyssna på radio, och vet världens bästa låt började precis efter radion hade satts på. Jag blev skit glad! :D

Dagen

Vid tio i fem kom Jean & a-c hem från arlanda. Där dom hade hämtat Jeans & Lars barnbarn Steffi från Scottland. Runt fem åkte vi vi mot stan. Vi släppte av Felicia i haninge & åkte sen vidare. Jag röngades, vilket gick bra. När vi var klara drog jag & Lars till ica maxi & handlade. Kom hem vid typ halv åtta & har inte gjort något speciellt sen dess. Funderar på att ladda ner en film, men vet inte vilken, dessutom är internet helt fuckt up som vanligt -.-

kort hår pga mamma som klippte mig - mango är världens godaste frukt!

mamma har klippt mig- har fått kort hår eller kortare, not funny at all.
Har ätit upp min och antonias favvo-frukt mango.

Vi är alltid lika heta..
Hoppas de gick bra med knät felicia!<3

videoblogg nummer tre


kommentar

kommentar:
Anonym om bildbomd:
ni har ju för fan inga bröst, p12or
Svar: Hahahaha ursäkta? Vi var inte serösa på en enda bild. Ingen utav oss går runt & visar brösten i vanliga fall. Och absolut inte på bild! Och vem är det som är p12a här? Sitter bakom en skärm & kommenterar anonymt?! Om du har en åsikt, ska du stå för den alltså ska du skriva ditt jävla namn annars kan du vara tyst! Dessutom har vi bröst din pajas.
Bilderna är till dig, idiot.

Fler bilder som feliciaofelicia bjuder på!


En glad felicia och en trött felicia


OJOJOJ!!! skoja.

¨
Älskar dig


Coolish, sjukt heta!


HAHAHAHAHAHA!! ÄÄÄÄÄLSKAR BILDEN!!!<3


Sitter i min ensamhet..

I felicia höglunds rum medans hon duschar¨.
Snart ska vi kolla på film,sen vet jag inte vad vi ska göra eller vad vi hinner göra för att klockan kommer typ bli för mycket för felicia ska åka härifrån fem för att röntga sitt knä. Men nu ska jag messa och kolla  face, roligt liv jag har utan felicia.. hmm vad händer ikväll? eh de får vi se! puss

haha jag försökte leka söt och oskyldig precis innan vi gick ut och studsade.
P.S nu har vi även badat!


STUDSMATTA

Tjena tjena! Vi båda sitter här och har bytt om lite, vi ska gå ut och studsa studsmatta! AWESOME!


Vi bjuder! Felicia är flintskalligt & Felicias hår e nytvättat!

videoblogg N2


nattblogg

Vi har tagit enu mera bilder nu. Vill ni ha dom? Självklart! Glöm inte ''tävlingen'' som vi skrev om i inlägget nedanför!

kommentar

Kommentar:
Anonym om oooooont:
hallå vem fixar mest med eran blogg ? felicia sjöblom eller höglund ?

Svar: Vi fattar inte riktigt frågan men vi svarar så gått vi kan. Vi tycker själva att båda fixar lika mycket, men det går i perioder. Som i början när vi hade startat bloggen, då var det Felicia S som skrev mest. Men nu är det mer Felicia H som skriver mest. Kommentera med namn nästa gång! :D

Första videobloggen!

Vi håller det vi sa, här har ni videobloggen. Och kom ihåg att vi bjuder som satan i gatan!

bildbomd

Tjabbatjena!
Här sitter vi, eller nej, Felicia sitter upp & jag ligger ner. Hmmmm, vem utav oss gör vad? Den som först svarar rätt får en läkning! Här kommer några sköna bilder!!
Felicia är uppstoppad & Felicias bröst ramlar ut!
Finis bröstis
Skrattatack

nu kör vi!

Vi & Antonia har precis bytt om till ''vanliga kläder''. Vi ska ut & hoppa studsmatta! Höööööörs! :d

Roligt jag har!


* jag får lätt blåmärken.. haha komiskt!
* Jag har guldkort på grönan, VILKEN COOLING!
* Jag ska snart hoppa in i duschen
*NU GÖR JAG DE!

14.06

Hejhej. Jag och antonia somnade typ halv fem.. haha! Kollade klart på Sm-filmen igår och somnade typ efter den.
Vaknade idag för typ för 1 timme sen ungefär och jag har varit så osocial och suttit vid datan!
Skulle skicka över ett mejl till Karolina om Eagles. Så nu är de gjort. Snart ska vi börja fixa oss!!

BESÖKREKORD

NYTT BESÖKREKORD! TACK ALLA UNDERBARA BESÖKARE, NI HAR GJORT MIN DAG! Ville komma upp i hundra, och vi är över 110! ÅÅÅÅÅÅÅÅ 100miljoner tack till er! KÄRLEKKÄRLEKKÄRLEK! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Bara för det ska ni få våran första videoblogg ikväll! :D

oooooont

Håller ju på & städa, men mitt knä är efterblivet så jag fick skit ont. Satte mig här & tänker sitta här tills skiten går över, vilket kan ta ett tag. Men det blir nog bra! Klockan fem kommer mina kära vänner för att grilla. Tur att vädret är så underbart soligt! Fast..? Skit samma, det regnar inte & det är inte kallt ute. Vi ska bada vilket som. Tvingar i varenda jäkel! Bad girl.. ;)


En gammal bild från när jag solade på studsmattan.

dagens planer

Skit ful jag veeeeeeeet, men slängde bara ihop något!

MAMMA

ASSÅ SÅ JÄVLA SJUKT DUKTIG KILLE! KOLLA KOLLA KOLLA!

fix & trix

Har fixat & trixat som bara tusan den senaste timmen med länkningar till bloggen. Ändå har inte statisiken höjt så mycket. Men vi får skylla på att klockan är över två & det är måndag. Vad ska man skylla på annars liksom? Jag måste egentligen sova nu, men är inte ett dugg trött. Ska upp som vanligt 10.20 imorgon & fixa inför grillningen som Felicia skrev om. Najs shit! Måste dessutom diska de där som bestiken ligger i inuti lådan.. Jag gjorde inte det när jag städade lådorna. Men det är lika bra att få det gjort! Nu ska jag försöka sova, godnatt!
Det är sånna här kvällar/nätter som får mig att sakna dig som mest.
Du är bäst Felicia.

..





Den som gråter , gråter oftast inte för att den är svag, utan för att den har varit stark för länge
/Felicia sjöblom

gilla oss

Nu kan ni gilla oss på facebook. feliciaofelicia.blogg.se GILLA GILLA GILLA! :******

Min helg

Hejhej. Lite kortfattat om helgen, för orkar inte beskriva en hel bok om helgen. Sov hos anton tills idag. Typ de vi gjorde var badade i hans pool, umgicks , kollade på film och träffade typ hans mammas sida av släkten :P
Har iaf haft en bra helg och de var roligt att träfffa Anton eftersom man typ aldrig träffar honom och avslutar helgen med att vara med underbara antonia! :D Imorgon blir de grillning hos felicia höglund där lite folk ska vara , skitmysigt och ska sova där, men vi hörs imorgon ska kolla på film och äta vindruvor.. jag och Antonia har börjat vårt så kallat " nyttiga liv" ..

bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin! :D

Zin Kim - vill inte, kan inte mera

Sånna här gamla låtar får mig att sakna playahead. Tolv år ju..

.

Att hata någon du älskat, är som att flyga utan vingar.

B-raz - Det här är mitt liv


stoltish

Ska snart åka tillbaka til skogen igen. Mycket roligt. Faaaaast? Nej, verkligen inte. Vill absolut inte. Men jag har inget val! Ska vara stolt över mig själv iallafall, för jag har inte plattat håret idag! Inte sminkat mig heller. Duktig flicka här! :D
Snyyyyygg

det är sån jag är

Jag är en sån person som kan ena sekunden ha fullt med energi. Vilja springa runt hela jorden & vara på toppen humör men nästa sekund kan jag vara någon som vill vara ifred, vilja att alla ska lämna mig, så jag kan visa mina känslor för mig själv. Men nästa vill jag att alla ska vara i min närhet & visa att dom alltid finns vid min sida. Jag måste ha mina vänner med mig, överallt. Jag har tex väldigt svårt för att gå in på en affär ensam. Jag måste ha någon med mig, eller prata i telefonen. Jag vet inte men det är något jag har fått för mig. Annars älskar jag att bjuda på mig själv & vara så attans oseriös. Jag menar kolla på en utav mina rubriker jag skrev idag. ''Trött som kaninen med hundsvans''. Och kolla alla mina bilder. I stort sett ALLA är oseriösa. Varför måste man vara seriös hela tiden? Varför får man inte bjuda på sig själv när man vill utan att vara konstig? Jag älskar att få vara oseriös, skratta högt, och vara mig själv utan att behöva uppmärksahet. Men jag kan också vara seriös, och jag hittar lätt gränsen när jag måste bli seriös. Jag har alltd varit sån, och kommer alltid vara sån. Jag trivs för det mesta med mig själv, så varför ändra på mig? Jag är mig själv, och det tänker jag vara. Så tråkigt för er som alltid måste vara seriösa för att bli accepterade. Jag njuter medans jag kan, och skrattar åt er andra som inte vågar! :D


snodd från corneliaosara.blogg.se

Bygg positon?
Bakperson

Lag?
Haninge Power Cheer and Dance

Hur många tränare har du?
2

Vad är roligast bygg, hopp, dans eller gymnastik?
1. Bygg
2. Dans
3. Hopp

Tävlingsresultat?


2010 (Cats)
Dm: Guld
Sm: Guld

2011 (Cougars)
Dm: Silver
Sm: Brons
Nm (nordiska mästerskapet): 7:a pågrund av avdrag

Vilken bring it on film är bäst?
Sista

Träning eller Tävling?
Absolut båda!

Favorit Cheerleader?
Har ingen direkt

Älskar du Cheerleading mer än allt?
Familj på första plats. Cheer & vänner delar andra!
/Feeeelicia Höööööögluuuuuund

kommentar

Kommentarylvaslavbulle! (heeeeeeeeeeeeeheh.se) om Bilder från igår hos BETTIIISEN!:
ANTONIA ÄR SÅ SJUUUUUUUUUUUUUUKT SNYGGG!
Svar: Tur att jag & Felicia finns också så hon inte är ensam! :D Btw, om ni inte skriver era namn behöver ni inte kommentera alls era fega individer :):):):)

trött som en kanin med hundsvans

Lånade mammas data eftersom jag inte orkade gå in i mitt rum & sätta på min. Mor & Sandra är ute & går med Boss just nu. Sandra är min vän Lindas lillasyster & vi är barnvakt åt henne hela helgen. Boss är alltså deras hund. Back to the real information. När dom kommer in igen ska vi se klart på en film vi satte på för ett tag sen. Vet inte vad den heter, men ni överlever! Är förövrigt jääääääkligt trött ska ni veta. Sov ungefär 7 timmar inatt, men det går bra. Jag lever. Måste också informera om att rubriken är jäkligt random & jag är jäkligt snygg på bilden asså!

i'm home

Jag kommer tillbringa denna natt också hos min underbara mamma, så det blir inte mycket bloggning. Nu ska vi till nixta, även fast klockan är över fyra. Men vi kör bara!

fiiiiiiilm

Ska borsta tänderna & se på film. Ni får två bilder där jag bjuder stoooooooort! Godnatten

bloggtorka


Jag och Kristian!

Panetoz - Känn Dig Fri

Satt & lyssnade på den här låten när jag kom på att det var fredag. Hahaha!
Musikvideoooon!

nu:

Städa. Måste fixa några jävla skåp för att jag fick hundra spenn när jag bad om femtio. Fattar inte, men aja pengarna är iallfall borta nu så det är bara att köra!

kort om dagarna

Först träffade jag Antonia & Felicia vid nynäsgård. Moa & Betty kom med tåget så vi gick till nixta. Vi var där, chillade, dom badade & vi byggde lite. Vi drog där ifrån vid sex typ. Åkte till Betty, köpte godis osv & käkade pizza. Sen drog vi & tog ett kvällsdopp. Det var skönt till & från. Sen drog vi hem till Betty igen & hade tjejsnack till typ halv fyra. Det var riktigt skönt! Vi vaknade sen vid tolv & vid ett var vi tvungna & dra ifrån Betty eftersom vi hade tryout. Vi åkte till nynäs för Antonia hade glömt sina skor & jag behövde fixa lite grejer hos mamma. Jag gick till tåget & kom på att jag hade glömt busskortet. Fick panik & ringde mamma. Tåget kom & åkte. Jag blev skit sur på mig själv. Tog iallafall en halvtimmes senare tåg & det var en massa förseningar. Jag höll på att börja gråta från nynäs tills jag satt på bussen mot svartbäcken. Dagarna har varit helt underbara förutom de där med busskortet hehe. Men det är sån jag är!

Friends

Tänk om vänner var som pengar, då skulle man bara kunna lyfta upp dom mot ljuset för att se om dom var äkta eller falska..


film

Nej nu ska jag resa mig upp från stolen odh välja film .. hahaha!
Sov gott kommer inte orka blogga mer idag om de inte blir något mobilbloggande!;)

sjukt snygga


världens bästa mamma

Hon som bar runt på mig i nio långa månader. Hon som har försvarat mig vad det än har varit. Hon som har offrat så mycket för mig. Hon är världens finaste kvinna. Världens underbaraste människa. Hennes kött får mig att ha en kropp, hennes blod får mig att leva. Och jag vet, och jag erkänner att jag inte har visat hur tacksam jag är över allt jag får & fått. Men tro mig mamma, jag är så himla tacksam. Jag har inte visat dig någon respekt alls på hur länge som helst. Men tro mig, det är slut på det nu. Du är min ängel mamma & utan dig hade jag inte varit här idag. Du har alltid stått vid min sida & hjälpt mig medans jag har tagit imot det du har sagt till mig. När allt har blivit bra har jag glömt allt & jag är tillbaka till det respektlösa. Jag har inte varit världens bästa dotter. Inte alls. Och jag skäms. Du förtjänar en dotter som behandlar dig med en feeeeeet respekt & jag ska försöka. Jag ska försöka ändra på mig. Jag lovar dig. Jag ska göra det bästa jag kan. Jag vill förändra mig, så det ska gå. Jag älskar dig mamma, tvivla aldrig någonsin på det. Inte ens när jag säger att jag inte gör det. Det var du som lärde mig gå, det var du som lärde mig att prata, och det är du som lär mig om livet. Så tack för allt, verkligen allt. Du är världens vackraste person, kom ihåg det.

knaaaaaaaas på face

Felicia Höglund fick LITE damp på mig för jag taggar henne i bilder från igår som hon inte gillar så då sa hon till migoch bara för jag sa att hon får tagga mig i vilka bilder som helst så taggar hon mig i fula bilder men jag bryr mig inte, jag kan ha fula bilder på facebook, i don't care. För dom bilderna som är knäppa osv, betyder inte att jag inte ser knäpp ut i verkligheten.. men men , hon får fortsätta tagga, jag får ta bort taggar på dom jag inte vill ha kvar;)
har inget att skriva om förutom att nu ska jag och tess kolla på film, sen sova, elelr smsa;P

sommar och sol.. vill ha sommar hela tiden! LOVE SUMMER


Bilder från igår hos BETTIIISEN!


Finaste brudsen


Gullegris

teeny weeny string bikini

olalallalala

på väg till BETTIIIISEN!! :D

vi körde lite bygg..;)

.. och vi klarade libb!!
nya stunten elluuur?


HAHAHA!! Antonia är ju bara för gullig, du och dina miner!

HAHA FELICIA !!

BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSTA!<3




i'm home

HEEJ.
Förlåt från dålig uppdatering, men så blir de på sommaren.. ;)
Har duschat nyligen och har haft en as bra tryout (även fast jag inte söker till de laget men de är AWESOME att träffa alla i mitt gamla lag)
har haft en grym kväll i norsborg hos betty där även moa,antonia och felicia var med, dock har jag inga bilder dom har moa!! :D
Var på niksta igår på dan också!

Men måste gå, nu ska jag iväg till tess! :)
hörs typ imorgon eller något!
puss

Utan dig i tre dagar kommer bli låååååångt med tanke på hur mycket vi umgås. snyft snyft. men vi syns ju på söndag härliga du, älskar dig och inget klår de vi har tillsammans, eller vad vi skapat på bara några få veckor, puss på ree älskar dig hunny!<3

fml

Springer ner till tåget för att det är tryout om 67 min. Kommer ner till tåget precis innan det kommer in på perrongen & kommer på att jag har glömt busskortet hos mamma. Fan vad grym jag är! Åååååh en applåd till mig! Tacktacktack. Eller? FML SÄGER JAG BARA. Varför händer det alltid mig? Har iallafall messat Mikaela. Asså åå varför just idag? -.-'

vaaaaarmt

Det e så jävla varmt hos mamma så jag sitter här med bara bikini. Ska möta Moa & Betty om 15 min på tåget, så måste dra om 10. Hörs kanske ikväll eftersom jag sover hos Betty med Antonia, Moa & Felicia! :D

Du log, du tala, jag föll.


kort om dagen

Började med att jag träffade Sheila vid tåget. Vi stack till haninge, och vi satt på samma tåg som Kristian från Big Brother. Glodde han? Hahha aaaa! Iallafall, vi käkade på donken. Hon köpte nya converse, ett linne & ett par shorts. Jag är så fattig nu så jag köpte två mini mascaror på H&M för tio kr styck haha. Min börjar nämligen ta slut. Vi orkade tillslut inte med haninge, så vi drog till lilla Ösmo. Vi mötte upp Emma & Josefine & umgicks med dom ett tag. Till slut drog jag hem & har knappt gjort ett piss sen dess. Bjuder på en bild på oss från tåget.
Sheila gjorde iallafall min dag, tack för den & hoppas att du hade en as bra födelsedag! ♥♥♥♥♥♥
¨
Kan inte minska den här på bloggen. Cp...

beck

Ska byta om nu & sen kolla på någon Beck film med Carro. Bilder från dagen kommer efter filmen!

...

I don't tell anyone about the way you hold my hand. I don't tell anyone about the things that we had planned. Won't tell anybody how you turn my world around. I won't tell anyone how you're voice is my favourite sound...

Tagen från http://tonnas.blogg.se
/Felicia Sjöblom

Älskar dig


Små tjejor.
Älskar dig.

hem


nu ska jag dra! hem och fixa mig för träning!:)


hittar gamla bilder..


hahahahhaa


inget att skriva om.. lägger in en bild istället!

 
Gjorde om lite bilder på mig och emy igår. Här är en bild som jag gjorde om ;)


SNYGGA VAAAAAAA?!


coolaaaaaaaa brudaR!
HAHAHAHAHAHHAHAH!!!


TRYOUT

TRYOUT IDAG
BÄÄÄÄSTA!
Jag och emy vaknade för ett tag sen, nu sitter jag vid datan medans hon är och duschar..
tänkte studsa studsmatta, men vill inte göra de själv, fick göra de igår när jag prata i telefon hahaha..=)
Juste vi har ringt anton också HAHAHAHHA.
måste äta något, vad är de för fel på mig, typ hungrig hela tiden.. inte kul alls :/
men nu ska jag skriva till lovisa, tjingeling!


till haninge

med födelsebarnet Sheila!

kul -.-

KUL. Vaknade av att någon snorunge ringer med dolt och väcker oss från emys telefon. kul-.-
jag som brukar sova länge, emn fick i alla fall sova i sex timmar inatt. Jag som trodde att de skulle bli sol idag, men tydligen inte .. :(

Mitt hår ser rött ut :O men en bild tagen några dagar innan vi sluta nian  :)


slarvigtjejmednamnetfeliciasjöblom

Har precis fixat alla inlägg som Felicia inte har ändrat kategorin på. FYFYFYFY! Det var typ 15 stycken haha. Ska
snart börja göra mig i ordning eftersom jag ska till nynäs snart. Jag skulle träffa Julia men hon svarar inte. Svarar hon inte svart så struntar jag i henne ;) Snäll tjej liksom haha. Meeeeeen hare

Jag älskar dig, mest utav allt.


...

Godnatt


bara för jag inte har något liv..


så la jag upp en randombild på mig utan smink & nyvaken.. haha!


sovande kompis , själv helt klarvaken

EMY SOVER TYP.
jag sitter vid datan..
jag väntar på att anton ska underhålla mig, så jag inte dör av tråkigt liv, haha tpl..haha. Stackars lilla trötta emy som ville prata med honom, så har hon somnat typ.. söt hon är, btw, nu ska jag messa betty och checka in hennes och moas blogg!

Världens bästa MAN<3


wiiiiie

Sitter & lyssnar genom alla låtar på Betty & Moas blogg. http://awimbawe.blogg.se/ Allt för ny musik! Gjorde en ny spotify imorse för jag blev galen på min förra så varför inte liksom? Satt & lyssnade på dom få låtarna jag hade precis just då när jag gjorde mig iordning eftersom jag drog & träffade Pontus trots att jag skulle ha en hemma dag. Men pöjken räddade min dag! ♥

johan falk

Sitter i vardagsrummet med Carro & Binta just nu. Dom har precis kollat på lotta på liseberg medans jag spelade sims ;) Snart börjar Johan falk så jag ska bänka den här platsen enu längre. Kolla på fyran NUUUUUUU!

visste ni att..?


- jag är gift med Emy Wiberg.
- jag funderar på att åka utomland med min man och flera vänner nästa sommar!
- jag ska börja på fria gymnasieskola i höst
- Jag gillar inte trånga utrymmen
- jag och emy är hungriga och nu ska vi ÄTA!!
/felicia sjöblom


svar på tal

sara om idag fyller världens bästa antonia år<3:

är ANTONIA den ända som du umgås med?

Svar: ja, de är min ända vän på hela jordklotet!! nej jag skoja bara, men jag har umgåts mycket med henne på sista tiden och vi har så roligt tillsammans men jag har också andra vänner. Hoppas du blev nöjd med ditt svar, btw nu ska jag gå och vara med EMY min MAN!


emy-pemy-pöööö


är med emy-pemy-pöö
får se vad som händer ikväll nu ska vi äta!! ;)


hej

Jag kör på en hemma dag idag. Orkar seriöst inte åka någonstans fast jag är rastlös som ett djur.. Men jag har inte varit hemma en hel dag på ett tag så några börjar bli lite sura på mig.. ;) Men det blir nog lite inlägg då & då. Idag iallafall :D

rastlös

Håller på att spricka utav rastlöshet. Men jag orkar inte åka någonstans. Vill hoppa studsmatta, men Binta har träningsverk & Carro orkar inte. Frågade Felicia om inte hon kunde komma hit, men hon kunde inte. Fml.

kommentar

Kommentar:
Anonym om knääää:
söt blogg ni har :D <3

Svar: Tack så mycket! :)


knääää

Mitt knä dödar mig verkligen. Har typ kramp i hela knät. Kan knappt böja det! De gör så jävla ont. Kommer snart börja grina. Nääääää, jag ska sova bort smärtan. Godnatt!

fikat osv

Ligger i antonias säng och vi har dukat med några från hennes släkt så nu väger man 10 kg mer..... Haha skoja men gott var de:-D. Nu ska jag umgås med födelsedagsbarnet!<3

14 barre!!!!!


idag fyller världens bästa antonia år<3

Idag fyller världens bästa antonia år!!! Grattis lilla söta du. Tack för jag lärt känna dig av alla människor. Tänk på hur mycket vi upplevt och kommer uppleva!! Äntligen är du fjortis;-) haha . Men nu ska jag sluta skriva och ska göra teckenspråk för chricke sover.. Godnatt och grattis ännu en gång bästa antonia!! <3

veronica miggo - jag kommer

Jag har aldrig skrattat åt en låt så mycket som jag gjorde första gången jag hörde den här. Hahaha, den är sååå dålig! Deppmode

g5wefasfghyutr

Har ätit socker så jag kan inte sova. Man är ju rätt duktig! Så var man inte det :PpPpPpPpPpPPpPpPp Saknar cougars också. Vill träna. Orkar inte, känner mig fet. Ska springa till nynäs & tillbaka på tisdag. Nu köööööör vi!

2/7

Första gången idag jag sitter vid min egna data! Tidigare idag satt jag vid Josefines data & kollade face i typ tio min. Det är allt! SkrytarN. Nä seriöst nu. Min dag har varit as bra. Har gått runt med min blåa djurgårds tröja & haft de as chill. Vi hade gäster, så vi grillade. Fan vad jag har längtat! Faaaaast jag & mamma grillade på midsommar hehe.. Imorgon blire iallafall grönan med Julia, Robin & Pontus. Måste upp typ halv åtta. Taggad? Nej. Men det är ju frivilligt! ;) Sover förresten hos Julia imorgon så det blir ingen uppdratering från min sida. Nu ska jag borsta tänderna & sen sova för jag är aaaaas trött! Godnatten

Rudan ikväll!! :D

Juste.. ikväll ska jag till rudan med antonia och massa för att sofie fyller år idag, GRATTIS söta du!
Nu ska jag fortsätta måste verkligen hjälpa till annars vet jag inte hur glad min kära syster och mamma blir hehe, jag är hungrig också (?) ovanligt! men nu ska jag gå , måste smsa antonia också!! men nu MÅSTE jag sluta, puss hej leverpastej!

vill göra om balen, tyvärr går de inte.. :'(

Kolla på min systers nya lägenhet!

hej.
Har som sagt inte bloggat så mycket pga över att jag har ett liv på sommaren;) ibland iaf.
har varit i handen och köpt ***** till en underbar person .
Nu ska de bäras ner saker och sen åka till min systers och hennes killes nya lägenhet!!
WIIHEEooo. Tänk så stor min syster är alltså!

Älskar dig.

äääälskar livet

Ligger i antonia säng och kollar som.vanligt på vårat eller snarare min älsklingsserie O.C ;-) har varit på grönan idag med chrické och antonia men orkar inte blogga. Imorgon så ska jag kolla på min systers lägenhet och fixa lite saker, men aja godnatt,puss på er

hejdå

Nu drar jag!
Åååå nej deppmode bild nummer 264151

till josefine

Nu är mitt rum städat & jag är ny duschad. As bra! Inatt sover jag hos Josefine, så jag ska dit strax. Måste börja packa lite och sådär. Vi får se om jag slänger in något inlägg lite senare! ;)
Nyyyy låt! ;) ;) ;) ;) ;) ;) )

städa.

Måste städa typ nu, annars får jag ingen månadspeng.. Skulle ha börjat städa för en timme sen egentligen, men sen så satte mig vid datan & jaaaaaaa..
Vad sägs som att fixa garderoben? ;)

tjeeeeeeeeena

Heej. Ligger i sängen och kollar på O.C med antonia. Ikväll har vi träffat folk osv. Imorgon blir de grönan med antonia,och chricke , sen vet jag inte om de blir fler:-D. Men ska fortsätta kolla nu puss

anledningen till..

Att Felicia inte bloggar är för att hon är med Antonia dygnet runt & inte vill mobilblogga. Roligt inlägg det blev mihihihihihhihihii

bloglovin
RSS 2.0