Visste ni att?

Jag har svårt för fula människor.
Jag hatar folk som är svenska men använder orden ''bre, län, på gud'' osv.
Jag klarar mig inte utan cheerleading. Jag vet att det låter helt crazy, men går man inte på cheer så förstår man inte kärleken.
Jag är svin rädd för fåglar.
Jag hatar att stressa i mig mat, för jag äter långsamt och får lätt ont i magen om jag äter fort, plus så vill jag njuta haha.
Jag hatar svett och hår. Uuuuuuusch blir illamående när jag tänker på det. 
 
Ungefär ett år sen. Saknar Emmis

#EMdayone

Vi kom hit till Amsterdam igår vid elva på förmiddan. Vi rullade hit till hotellet som är jätte fint med en feeeet frukost som vi precis tryck i oss. Snart ska vi mötas för att äta ännu mer och sen ska vi kolla på de svenska lagen, EAGLES och resten av de tävlade. Förresten grattis till Sara som fyller hela 15 år idag!

#EMEMEMEM

Är just nu i Amsterdam, Holland för att tävla EM på söndag. Imorgon tävlar Eagels, ska bli skit kul! 
Men undra vad jag håller på med nu? Kanske glider runt på Amsterdams gator eller så kanske jag är och slösar pengar på att se vax dockor? Hmm.. Vet vet..? 
 

fort nu

Okej, jag har precis packat klart och duschat. Jag ska upp strax efter fem i natt så jag måste verkligen sova NU. Ska fixa några tidsinställda inlägg så det uppdateras lite grann. Jag kommer inte ha någon data där borta i amsterdam och appen fungerar fortfarande inte så tidsinställda får det bli!

Världens bästa mamma och världens bästa kille!


wiho

Ska strax ner och äta. Åker om en timme ungefär till haninge med Erika och Antonia för att inskaffa oss Sverige flaggor till EM. Vi åker ju på fredag!!! Lite senare har vi träning och imorgon har vi genrep. Var super taggad igår/inatt men är inte det längre haha. Men bra kommer det nog gå!

Här får ni en bild från min konfirmation.


hjärtan-kärlek vettu

Random bild- men den var gullig för den är formad som ett hjärta. Åh gud vad jag älskar hjärtan hihi.

Passa lillesyster

Tjoheeejs. Antonia kom till mig igår runt kvart i 11 tror jag den var(?) vi drog aldrig till chricke utan vi var bara hemma istället för jag skulle ändå passa min lillesyster rätt tidigt idag. Vi har bara tagit det lugnt jag och antonia på morgonen, sen så drog vi ner till centrum, jag handlade glass ovch tilda en leksak. Nu har jag och tilda precis kommit hem och nu ska jag laga lunch. Japp, jag kan laga så jävla god mat! PUSS

Ikväll ska jag,antonia och erika sova hos chricke, asnice! PUSS IGEN

seg dag/ rolig kväll

Tjoheejs. Har inte så mycket att säga förutom att jag ligger och väntar på middag. Ikväll blir det träffa Antonia, chricke och josh, hääääärligt! PUSS
Så jävla balla!

Heeeellloooo

tjabba! Hoppas alla vet att jag lever, i sånt fall vet ni det nu. Min födelsedag blev asbra! fick pengar,presentkort,kläder,iphone4s och massa annat! Min mobil fungerar inte för tillfället av någon konstig annledning så man får ringa mig på viber eller höra av sig på facebook. Vet inte riktigt varför det är så konstigt;/ så nu vet ni det! Firade midsommar ute på landsort med min älskling och vänner och familj. Det var jättemysigt! Här är en bild på mig och fina Lisa, antons "låtsassyster" från midsommarafton!

Sorry!

Ja, uppdateringen är dålig. Men jag har haft fullt upp, har ju varit på konfirmations läger i Linköping och sen jag kom hem där ifrån har jag varit med Yennifer. Vi har tillbringat dom tre senaste dygnen tillsammans, och den där tjejen får än verkligen glad! Iallfall jag har inte orkat koppla ihop tv:n och datan så jag kan blogga. Blogg appen fungerar ju inte heller, så därför har det inte blivit någon mobilblogg heller. Men jag lovar att jag ska försöka blogga. Och som ni märker så bloggar ju inte Felicia heller, vet inte riktigt vart hon befinner sig i världen. Men snart är vi båda tillbaka. Jag lovar att uppdatera i morgon kväll eller natt!

Nu ska jag sova, ska upp halv åtta för att åka till karolinska. Undra vad som kommer hända där... ;)


Glad midsommar lite försent

Önskar er alla en glad midsommar. Ja, lite sent kanske, men bättre sent än aldrig!

Hemlängtan

Vill hem till min säng, mina vänner, familjen och framförallt cougars. Saknar dom jätte mycket!


Grattis älskade Felicia <3

Ett år kvar tills du är myndig. Helt sick! Hoppas din dag blir helt underbar. Grattis igen älskling <3


Godnatt

Det här är det tidigaste jag har gått och lagt mig sen jag kom hit. Första natten somna jag liksom två halv tre och skulle upp halv åtta. Kan ju med handen på hjärtat säga att jag har förlorat mycket sömn sen jag kom hit. Men godnatt älsklingar!


5 konstiga sanningar

• Ibland gillar jag folks bilder på instagram bara för att den inte har hunnit få så många likes.. Hehe.

• Jag har de ganska soft här i Linköping men saknar Stockholm som bara den.

• Jag HATAR när folk inte svarar på tex mina sms. Nästa gång dom smsar blir jag dryg bara för att "hämnas" hahah.

• Jag kan argumentera hur länge som helst om hur mycket jag hatar rasism.

• Jag är rädd för att börja nian. Börjar få lite ålderskris hahah.


Dödens död

Är helt död, vi har disskutions pass just nu och kan ju ärligt säga att jag kan ha somnat till lite. Är verkligen helt död


Humanistisk konfirmation

Är ju som sagt på konfirmation i Linköping. Den här konfirmationen är dock inte kristen och var även med i Aftonbladet igår. Riktigt najs! Innebörden av den här komfirmationen är att man tar ett steg närmre vuxen livet och vi läser inte en enda mening ur bibeln. Hur najs är inte det?! På förmiddagen efter frukosten har vi ett tre timmars pass med lekar, disskutioner och liknande. Vid tolv är det lunch i två timmar och sedan ett till tre timmars pass som varar till fem då det är middag och vid sju börjar kvällspasset. Vi har ingen läggtid, inga "större" regler än de vanliga om alkohol, tobak och droger. Vi pratar mycket om åsikter, lika värde och såna där saker. Det är skit kul eftersom jag är en sån person som delar med mig av mina åsikter och tycker verkligen att alla är lika värda. Och eftersom det här inte är kristen så är inte själva konfirmationen under en specifik dag i en kyrka utan håller på under hela veckan. På torsdag som är sista dagen, kommer alla familjer hit och då har vi picknick osv. Jätte trevligt! Skulle jag kunna rekommendera humanistisk konfirmation? Ja det skulle jag verkligen! Ni kan läsa mer häääär http://www.humanisterna.se/konfirmation/


Ajajaj

Sätena är riktigt obekväma och min rumpa gör ont. Som tur är jag strax framme! Och ja jag är ju för fin på bilderna. Hahahah


#tåget

Sitter på tåget mot Linköping. Är inte alls lika nervös längre som jag var tex igår. Men trött som in i bomben är jag. Sov ungefär 6 timmar och det är så sjukt lite. Fast jag får skylla mig själv som sitter vid Facebook istället för att packa haha. Jag vet inte hur uppdateringen blir eftersom jag inte vet något om mottagningen, och Felicia är i Bålsta hos Anton och det betyder ingen uppdatering från henne heller. Men har jag mottagning uppdaterar jag nog på kvällarna. Annars hörs vi om en vecka!


Galet

Den här dagen har varit helt underbar. Och kvällen!!!! Så himla lyckad, har dansat som aldrig för, sjungit, skrattat och dansat lite mer. Mina fötter är helt döda och jag har sjukt ont i öronen. Men nu är det dags för mig att sussa. Godnatt och återigen tack till alla som gjorde den här kvällen oförglömlig!

 


Attans

Min skolavslutning är om fyra timmar och min klänning har inte kommit än. Väldigt roligt! Får köra på den jag hade på tjejmiddan... 300 kr bortkastade. Tack Nelly.com!


Waaaaaaaah

Börjar klockan fyra imorgon. KLOCKAN FYRA!!! Så otroligt skönt. Men har lite att göra innan dess. Eller lite? Typ såhäääääääär mycket! Måste börja packa, städa duscha, fixa mig, titta om min klänning har kommit, då ska jag hämta ut den, åka till Felicia, åka till skolan sen på kvällen ska sommarlovet inledas med firande på nicksta. Hahah det är ju där man hänger vettnii!


Sommarlov och ett tack till er!

Jag är så himla nöjd över att jag bytte skola. Är verkligen hundra fyrtio procent nöjd, och jag skojar inte. Ångrar inte en sekund att jag bytte! Och imorgon är det sommarlov. Hallå, hur underbart är inte det?!?! Konfirmation läger med människor jag aldrig träffat, EM, Norge, Skåne, till Emmas sommarställe någonstans, SHOPPA, äta, sola, och aaaaaaaaaaaallt! Ååååh är så himla taggad! Den här sommaren kommer bli jättejättejätte bra
.
Och förresten! Jag vill bara tacka alla som aldrig har trott på mig när det gäller att klara skolan. Tack! Verkligen tack för att ni inte trodde på mig. Ni har fått mig att kämpa som in i helvete. Bokstavligen. Så en massa pussar och kramar till er ♥♥♥♥♥

true story

Jag är dålig i Engelska , men jag kan säga : I love you
Jag är dålig i Matematik, men jag vet att du kan räkna med mig
Jag är dålig i Geografi, men jag vet att att du bor i mitt hjärta ♥


Jaaaaa

Nu kan jag äntligen börja blogga mer. Åh vad jag har saknat att använda min data. Åh tack älskade TV och sladd. Tack, tusen tack!


Rudan

Började 10.15 idag men kom en halvtimme sent pga min buss som aldrig går. Halva klassen åt på thai och resten på pizza hut. Efter de var vi på rudan och åt chips, godis och drack läsk. Vi slutade runt två då jag och Yennifer träffade Hassan och Farah. Vi åkte till jordbro och mötte Sarwan. Dom skulle sen på träning så jag och Yennifer åkte till hennes pappa och lämnade hundarna samt hämtade hennes lillebror. Jag drog hem typ direkt och har inte gjort någonting alls sen dess förutom pratat med Felicia en stund. Saknar den lilla skrutten! Hoppas hennes hjärnskakning blir bra snart!


Jag lever

bild från USA - Jojjo,Isabelle,Jag och Fifa
Tjabba. Jag lever. Har fortfarande ont i huvudet och det börjar bli bättre, men orkar typ inte göra något. Vill bara dö på att jag har fått hjärnskakning, vill träna, umgås med vänner. Men istället är jag instängd, själv och har det sjukt tråkigt. Missar tryouten idag till Eagles,men finns inte så mycket att göra åt det. Men nu ska jag dega framför tv:n och hoppas på att imorgon blir en bättre och friskare dag!
PUSS

söndagar är ju så underbara

Vaknade runt tio, halv elva idag. Åt väärsta frukosten med familjen, och tårta ifrån igår till efterrätt. Helt sjukt gott! Har sen dess gått runt i morgonrock och suttit vid datorn. Super skönt. Ska snart börja fixa mig inför träningen, måste sätta på mig ''riktiga kläder''. Typ jeans och tjocktröja osv eftersom jag ska åka motorcykel till träningen hohoho. Efter träningen har jag möte i haninge. Ja, halv åtta på en söndag. Det är jobbigt när man får sommarlov på onsdag och åker till Linköping på fredag. Hoppashoppashoppas att det finns mottagning där så jag kan blogga och uppdratera instagram!
Mamma ♥

stooor felicia

MITT HÅÅÅÅÅÅR, JAG DÖR
Ja jag hatar fåglar. Hatar dom lika mycket nu som jag gjorde då.
Jag visste redan då vart maten blev tillagad och vart min plats var haha

♥♥♥♥


hjärnskakning

Därför bloggar jag inte. Pusshej

MITT LIV

Min insta laggar. Kan inte göra någonting. Det här är jobbigt, riktigt jobbigt. Älskade instagram..


God morgon!

Har precis ätit lite frukost och ska snart duscha. Börjar få panik över vad jag ska ha på mig idag, har liksom ingenting. Roligt värre! Dessutom missar jag dagens träning, väldigt roligt.
Och ja, jag vet att jag har varit super fin på dom senaste bilderna jag har lagt ut.
Jag har ju sagt att jag leker super modell haha.

Dags för lite sömn

Somnade vid kvart över tio bredvid Charlie pga att jag hade det så sjukt tråkigt. Vaknade igen vid elva och var helt död. Mitt huvud var skit tungt och jag var helt borta. Tog iallafall en skål med glass och jordgubbar osv så jag vaknade till lite. När sockret försvann orkade jag inte vara vaken så jag har precis borstat tänderna och tänker nu somna till ljudet av regnet. Imorgon ska vi fira min konfirmation som är nästa vecka. Börjar bli jätte nervös!


Fredag <3

Min fredag har varit jätte trevlig! Började med skola, hade inga lektioner, fyllde bara i ett häfte med frågor från kommunen om fritiden osv. Hade sen matte där vi fick reda på våra betyg. JAG HAR D!!! Helt sjukt. Ett finger till de som inte trodde på mig. Skämtåsido. Slutade iallafall vid tio kanske, väntade på att lunchen skulle öppna med lite folk så vi kunde äta hamburgare. Gick sen hem till Yennifer med henne och Emma för att hämta hennes små hundar. Vi gick ner till rudan och väntade på grabbarna. Vi solade, åt chips, kakor, busade med hundarna och ja. Helt otroligt härlig dag!


Tråkiiiigt

Den här kvällen suger. Jag har väldigt tråkigt, finns ingenting att göra..


badgirl

Mamma kommer hit, snor hennes data och leker modell. Busigt? Jo men viiiiisst


Gårdagen

Min gårdag började med att jag gick upp klockan nio, duschade, åt frukost och fixade mig. Fick skjuts till Segersäng där jag skulle möta upp Emma på tåget. I Västerhaninge kom Yennifer på, och i jordbro Hassan och Sarwan. Vi åkte in till stan för att fira Sveriges nationaldag med en bio. Vi såg dark någonting, de skulle vara en komedi men var långt ifrån det haha. Drog till träningen efter bio, och den gick jätte bra! Åkte hem och fick reda på det där med Charlie, vilket är lugnt nu. Min gårdag var alltså jätte trevlig om bortser från beskedet.


Kunde ha stannat hemma.

Så himla irriterande, vi började 09.40 och slutar ungefär 10.30. Vafaaaaan var vi i skolan för? Vi läste bara ett häfte, som ändå var onödigt. Kunde ha sovit till nu :(


Vet inte vad jag ska säga.

 

 

Inlägget är från min mammas Facebook. Jag är så sjukt orolig, vet inte vad jag ska göra. Den här dagen har varit så himla lyckad, tills nu.

 


If happy ever after did exist, i would still holding you like this<3

Älskar dig Anton. - En bild från Antons storebrors student i fredags

Tjooohoo

Hej,kom hem från linnea för ett tag sedan. har typ inget att göra nu innan träningen. Har pratat med amanda ett tag och typ kollat på en film. Nu ska jag äta något, sen byta om för träningen. PUSS
gammal bild på mig och sofia, hehe snacka om smal man är där alltså, äckligt alltså

Vad ska jag nu göra?

Har inget att plugga på, inga läxor, inga inlämningar, ingenting. Big brother är slut och det finns absolut ingenting att se på ikväll. Vad ska jag nu göra? Vad ska jag göra med all min tid? Jag börjar bli riktigt rastlös, trots att det nyss var träning.


4 dagar kvar tills sommarlov!

F i matte fårr jag också.INTE BRA
men resten av betygen är väl helt ok.
As lack på det, och lite irriterad på en annan sak haha. Men det är bra att man får umgås med Felicia efter skolan, det gör mig på mycket bättre humör!

Weeihoo tisdag!

Lindha fyllde år igår, vi gick ut och åt på lunchen, hon jag Emy och Simon. Efter skolan så gjorde jag inte så mycket, prata med Felicia och Alva. Åt middag, hehe det blev tacos!
Idag är det idrott fram till lunch, sen ska jag göra det sista provet för den här terminen!! PUSS
as gammal bild, men aja. emys birthday!

Godnatt

Imorgon är det en ny dag som inväntar lite shopping och träning. Ser fram imot de båda grymt mycket! Får dessutom träffa Felicia, vi har sjukt mycket att snacka om.

Godnatt <3


Snart är det slut

Håller på att göra klart mina två sista läxor i åttan - hemkunskap och teknik. Jag har slut betyg i båda, så här ska kämpas! Tyvärr är det så typiskt mig att göra allt i sista sekund, allt ska vara inne imorgon. Inte så super roligt, för jag kommer få vara uppe super länge. Men jag har bara mig själv att skylla!


SÅ JÄVLA ARG

Färgade äckel håret nyss och det ska bli MÖRKBRUNT med det är brunt med RÖTT. Det visar på äckel förpackningen att de inte ska bli rött, vilket det visst blev. Åh dra åt H.


Smurfarna, bästa filmen


Godnatt älsklingar ♥


Nattunderhållning

Övar på mina flirt faces till EM. Försöker bättra på dom hahah!

härlig lördag kväll ni veeeet

Eftersom just precis du kikar in hit just precis just nu så tar jag förgivet att just precis du har precis lika tråkigt som jag denna härliga lördags kväll. Så häääääär har just precis du lite underhållning!

Hjälp mig!!

Jag vet inte vad jag ska ha på mig på skolavslutningen. Asså har ingen som helst aning, fast det lutar på klänning. Men då kommer den jobbigaste frågan upp, vilken klänning? Jag vill ha en enkel, men ändå lite finare. Jag slutar ju trots allt bara åttan. Det står iallafall mellan dem här två här nedanför. Vilken ska jag välja? Ett eller två? Snälla hjälp mig genom att kommentera!

 


AVICIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Den här låten.. Min kärlek kan inte beskrivas. Älskar den så häääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket. Helt sjukt, men den är så grym. Och nej, jag upptäckte den inte nu, men jag bloggar om den nu.

bloglovin
RSS 2.0