Stressad som fan

Okeeeej blir typ inget bloggande först på söndag eller måndag. Har haft FETT mycket prov den här veckan, och mitt sista är imorgon. Efter skolan ska jag hem till min mor och min bror, stannar där till söndag. Tänker inte blogga när jag är där uppe så bloggen får stå nog stå tom. Fast ändringar kan ju ske!


stressad tjej

Tjollahopp. Jag har städat mitt rum idag, sjukt tråkigt, men jag fick hjälp av malin:) Åt god middag och nu ska jag börja pluga om jag orkar, religion. Aja, ska ta ett glas cola upp på rummet och slappa, snart är det sommarlov, det här är bara underbart men stressigt! PUSS
P.S ingen bra uppdatering i helgen, kommer umgås med min älskling och hans vänner lite, fira hans brors student imorgon också och jag vet inte vad jag ska ha på mig, aja får väl bara ta något, kan ju inte ha klänning eftersom det ska regna..:(
Världens sötaste lillasyster!!

i jsut wanted you to know..


Snart sommarlov, bara 7 dagar kvar nu i skolan!

Tja, sitter just nu och ska strax börja plugga Religion. Vi hade spanska förhör idag och jag tror att det gick rätt bra faktiskt! Men nu måste jag verkligen börja, för annars kommer jag få ig på religionsprovet. PUSS
Fjortistider, haha

Tog lite bilder från systers dator från Vietnam

'
Förlåt, men jag ville bara ta de här bilderna desiree, har inte kollat på något annat, jag lovar. puss

Kaos

Nu ligger jag här igen, på sängen och stirrar in i min otroligt stökiga garderob. Hittar ingenting att ha på mig, som alltid. Till slut kommer jag ta vad som helst och känna mig riktigt onöjd med valen av kläderna. Det här är sååå jobbigt.


Sämst

Tappar bort mitt headset och min dag är förstörd. Måste alltså köpa nytt, men har nog inte råd den här månaden. Super kul! Och ja jag vet att bilden nedanför är ful, men jag är ingen topmodel.


finns det någon som kan leda mig fram, ge mig själ till att tro att min dröm kan bli sann


jag hatar rubriker

Hejhej. Har nyss kommit hem från skolan. Har jätteont i magen och typ lite i huvudet. Tjejmiddagen hos felicia var awesome tyckte jag och felicia har också haft det bra såg jag, hehe:)
Igår efter jag bränt sönder mig på bröstet och i ansiktet hemma hos felicia så åkte jag till antonia och var där. Vi hade de supermysigt. Gick som vanligt och handlade onyttigt på ica, en varsin glass och en mango dricka typ. Hehe
Kom hem igårkväll runt halv elva. Då duschade jag och sen la jag mig i sängen, hade sprängande huvudvärk, tror att det berodde på solen. Idag så har skolan varit as nice, vi hade bara 2 lektioner innan lunch, och efter så kollade vi på film i typ en timme och 25 minuter, sen slutade vi!
Men nu ska jag gå upp och ta en tupplur, puss på er!
Jag älskar dig gullis

2 cool 4 school

Är på väg till underbara skolan som jag har längtat efter så mycket hela helgen! Hahaha nästan. Efter skolan ska jag försöka träffa min kusin som har varit i Stockholm över helgen men som ska åka hem idag. Sen måste jag hem och plugga, har 17 proc den här veckan.
Och inte nog om det, så tänkte jag ha jeans idag, men tog shorts. Varför? Riktigt dumt!


Bästa helgen på riktigt länge!

Har inte haft tid att blogga sen onsdags eftersom jag fyllde år i torsdags, då vi firade mig. I fredags var jag och shoppade med Yennifer sen var jag och Lasse i Nynäs för att handla mat tills igår och idag
.
Igår hade jag tjejmiddag för några av mina underbara vänner. Vi grillade, pratade, åt tårta, skrattade, öppnade presenter, körde sanning och konka, dansade och såg på Esu. Jag hade jätte roligt och hade super trevligt, vilket jag hoppas att alla andra också hade! Olivia, Johanna, Erika och Felicia sov kvar här. Vi somnade runt två och vaknade vid elva tror jag att det var. Vi solade över fyra timmar på min ballong, super skönt!

Jag vill tacka alla tjejer som kom hit och firade mig, ni är helt underbara <3<3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2607183/images/2012/pic_204311934.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2607183/images/2012/pic_204312038.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2607183/images/2012/pic_204312346.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2607183/images/2012/pic_204312416.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2607183/images/2012/pic_204312425.jpg" class="image">


jag är världens lyckligaste flickvän - för jag har världens bästa pojkvän


jag ser ut som ett mongo, men jag älskar dig Anton


-- coool


Fredag

Tjooohoo
igår var jag med min otroliga vackra bebis efter skolan! Vi badade i hans pool och åt god mat och massa onyttigt och hade det allmänt mysigt! Idag så tog det mig över tre timmar att komma till skolan från anton för ett jävla strömavbrott, så fucking sur haha. Dagen blev i alla fall kort i skolan och slutade tidigare. Mötte upp Sofia när jag slutat och vi åjte ner till nynäs. Vi mötte även Tixi, och snackade med henne ett tag. Sen drog vi hem till mi padre och gick ut med Tilda i parken och sen åt pizza och massa annat onyttigt nu på kvällen. (känner att jag är väldigt nyttig)
Jag och sofia var barnvakt åt min lillasyster, och efter hon somnat kollade vi på olika dokumentärer och pratade om allt mellan himmel och jord. Pratade en snabbis med älsklingen i telefonen och Felicia efter sofia åkte hem. Känner mig så lonely, får krama min stora nalle extra inatt.
XOXO
saknar det här.

Grattis världens bästa Felicia!



Jag älskar dig och jag hoppas att du får en superbra dag min fina vän, puss på skinkan!


Vädret <3

Ligger just nu och solar på min egna balkong. Hur skönt som helst!

Hela dagen har varit bra. Har varit jätte glad och har umgåtts med folk som bara gör mig glad. Har även haft otroligt sköna lektioner. Helt underbart! Imorgon är det min födelsedag, 15 bast ju! Längtar som bara den. Och inte nog om det så är ju vädret helt perfekt! Hoppas det håller sig såhär heeeela veckan. Speciellt imorgon och på lördag :D


Hallå!

Glöm inte att den roligaste frågan i frågestunden får en länkning i varje inlägg i tre dagar! Frågafrågafråga i frågestunds inlägget!


Ny profilbild@facebook

 

 


Måndag

Tjatja. Min dag har rullat fram och har inte så mycket att tillägga mer. Är trött, saknar min lilla bebis och sen så är jag så sjukt nervös inför matte nationella imorgon så jag bara vill dö!
Längtar bara till i helgen då jag ska vara med Felicia på hennes middag och ha det supermysigt! Vill ha sommarlov!
Tror aldrig jag längtat till sommaren så mycket som jag gör nu!( fast det säger man varje år)
Aja, ska upp och kolla på tv och sen prata med pojken min. Puss

Så söta så att jag dör


5 sanningar om mig själv

Jag ville gå långt med den här bloggen. Vi hade stora planer, men allt sket sig.
Jag var nära på att börja gråta när Camilla åkte ut från BB.
Jag avskyr när folk inte förstår när jag är ironisk vilket jag är VÄLDIGT ofta.
Jag fyller år på torsdag, wihooooo
Jag säger ofta onödiga grejer, typ "idag åt jag en pizza bit, det var jätte gott." bara för att ha något att prata om haha.


FRÅGESTUND

Vi kör en frågestund. Den avslutas när vi tycker att det är okej med frågor.

Den som ställer den roligaste frågan får en länkning i varje inlägg i tre dagar! Fråga på nuuuuu ;)


Är det så att om jag...

raderar bilden på oss så borde allt vara över?

 


10 sanningar

Jag hatar när tjejer som har storlek 36 säger att dom är tjocka. Vad är inte jag då liksom.
Jag tycker mer om frukt och grönsaker än godis, ändå äter jag mer godis.
Jag mår dåligt när jag inte tränar.
Jag sover för lite på vardagar, hinner knappt sova haha.
Jag har gått i tre skolar på 14 månader.
Jag kan inte vara utan min mobil. Får panik och jag inte hittar den och börjar leta som en galning.
Jag älskar kläder sjukt mycket.
Jag bryr mig mycket om mitt utseende, fast inte för mycket haha.
Jag vill inte bli vuxen, fast ändå så vill jag haha.
Jag tror att jag är svår att förstå sig på hahah.

måste bättra på uppdrateringen!

Vi måste verkligen ta tag i det här med uppdrateringen. Det här är ju pinsamt! Och besökarsiffran ska vi inte ens nämna hur låg den är... Riktigt pinsamt!
Binta kom hit i förrgår och har sovit här två nätter i rad. Vi har inte gjort mycket alls pratat, ätit, sett på tv och så var vi i haninge en snabbis igår. Det har varit väldigt skönt att prata med henne om allt och ingenting eftersom vi träffas väldigt sällan.

Hos Amanda!

Tjohooo. Sitter hos Amanda och väntar på att hon ska äta middag! Vi har typ snackat osv, får se vad vi hittar på sen, kommer väl troligtvis träffa Anton när han är klar med sin gudtjänstskit:P
Aja, livet leker, pussis

mitt liv,mitt val


bäst i sverige!

har inte så mycket att säga. Är väldigt trött på att blogga. Idag har jag haft skola och efter det var jag med emy och hennes kille. Åt middag med mitt lag och sedan hamnat här! Imorgon så ska jag få träffa min älskling!!:D
PUSS
Juste vann ju guld också!! Bästa eagles!!
take me back please!

Starkare än någonsin


image description

 


Ingen blogglust

Har ingen lust att blogga alls efter SM. Har varit arg hela dagen, vilket inte gör något bättre.. Får hoppas på att guldmedalj ägaren Felicia Sjöblom uppdraterar snart!


#burååås

Försökte blogga från bussen hit ner till Borås, men inlägget publicerades inte..

MEN vi är framme i Borås nu. Bussresan tog sjukt lång tid, jätte jobbigt. Fast imorgon är det SM så det gör absolut ingenting. Ska strax sova med mina bruds, vi ska ju trots allt upp innan sju imorgon. Godnatt!


:(

Tror att vi kommer låta bloggen damma igen. Jag känner ingen blogglust när det i stort sett bara är jag som uppdraterar. Jag kikar nog in någon gång då och då, men inte alls ofta.. Förlåt!


Visste ni att..?

Jag har fler fotografi appar än tex. Spel appar. Jag älskar att ta kort och redigera ljus osv. Bara så ni vet!


TRUE


Hello

Hejsan, bra uppdatering från min sida, jag veeeeeet. men har sjukt mycket i min hjärna just nu, ligger efter med prov och massa inlämningar, åhhh, mitt huvud är inte att leka med heller. Idag är det träning i torvalla 19-21, måste skynda nu. pussis
so sexy

Hostattack

Har fetaste hostattacken och börjar bli hungrig så jag kan inte sova. Behöver verkligen inte det här.. Vill bara sova


Tröstäter

Ligger i sängen och tröst äter med Lovisa. Kvällen har varit lite jobbig och ganska förvirrande. Träningen gick iallfall SKIT bra vilket är ett stooort plus. Om en vecka har vi tävlat SM!


#goodnight

Nu ska jag sova så jag inte är för död imorgon när vi har matte prov. Jag måste verkligen klara det! Imorgon är det förresten träning OCH lagkväll. Längtar en aning.


224 min kvar av denna skoldag


AVGÅ

Är riktigt förbannad. Orkar inte skolan, vill bara här ifrån NU. Vill bara ha sommarlov. Hotrkhehejdjejwbdn suuuuuuuuug och dra åt helvete. Skit äckel


Outfit

Här är min shopping outfit för dagen. Är och shoppar just nu för ikväll. Det är ku vaaaaalboooorg!


bloglovin
RSS 2.0