Tjoho, på bättringsvägen!

Hejhopplångsnopp.
sitter hemma hos mamma och kom hem hit för ett tag sedan. Min feber är borta, dock har jag fortfarande lite ont i halsen och lite smått förkyld. Hatar att vara sjuk, fyfan för det alltså! Ligger bara hemma och degar hemma på att det ska bli en ny dag, med något roligt på schemat. Har nyss ätit lite ben and jerry och ska snart sätta på en rulle!
Puss
bild från idrottsgalan! Tog bort desirita och thingeling för såg ut som en jätte bredvid dem hahaha!

JAG HATAR DOM HÄR KONTORNA

Ja bokstavligen hatar. Tänk på alla människor som blir ledsna och får sämsta självförtroendet för att dom inte blir valda. Och nej jag bölar inte över att jag inte blir vald för jag vill inte bli vald och jag bryr om folk i min omgivning. Blir så sur över dom här kontorna. Bra, nu vet ni det också. Så sluta göra såna här konton och tänk på era medmänniskor!!!!!!! Värre än fjortistiden liksom. Usccccch

Jag älskar detta!

Jag älskar verkligen att jag inte är en torris som inte vågar bjuda på sig själva. Jag älskar det här, jag älskar att bjuda på mig själv!

Tråkig tisdag

Tråkigare dag får jag leta efter.. Åh! Hatar att vara sjuk.hoppas verkligen att det inte är hånelfeber. Tack och hej leverpastej!

Sjukling

Hejhej. Antonia har sovit hos mig sedan i söndags. I söndags kväll så åkte vi och handla godis på shell, och träffade även Emmelie och linda ett tag! Vi somnade runt 1. På måndagen vaknade jag först klockan 10 men somnade om till 2. Stackars Antonia som vaknade redan 11 och som väntade på att jag skulle vakna. Vi åkte hem till henne runt 3 och hon packade osv. Sen åt vi middag hos henne och Sen drog vi ut. Vi träffade chricke,Adam och erik på kvällen. Typ kollade på film. Kände mig redan då dålig. På kvällen hade jag svårt att sova för hade så ont i halsen och blev även förkyld. Trodde att jag hade feber.. Vaknade i morse vid 1. Vi låg och snackade ett tag osv och sen drog Antonia. Har nyss tagit tempen och japp, jag hade rätt. Jag har feber. Min älskling är lika sjuk som mig, hoppas bara inte jag har hångelfeber, då dör jag!! Ska kolla på o.c nu. Blir bara att vara hemma idag! Åh.. Kul att bli sjuk på sportlovet..

Dalarna

Har varit här i en timme och vill redan hem. Orkar inte. Hejdå


dag 12 - i min handväska

I min handväska finns alltid mitt smink och en borse. Har alltid med mig plånboken med busskort osv. Har även med mig min astma medicin och lite annat. Typisk tjej väska? Ungefär!
image description

dag 11 - mina syskon.

Min storebror Andreé och jag delar på samma far. Han bor med sin mamma utanför Stockholm och går på gymnasiet.
Min lillebror Charlie och jag delar på samma mamma. Han bor med mamma i dalarna och går på dagis. Wohooo
Sonya är 6 år och ska snart börja i skolan. En riktig söt tjej är vad hon är!
Nelly är den 3åriga flickan som håller igång allt ljud här i huset. Riktig gullig filur.

Påväg hem

Sitter på tåget hem igen. Imorgon drar jag iväg igen, men denna gång till min mor. Mitt schema är fullpackat som vanligt. Jag längtar riktigt mycket till sommaren. Värme, sol, shorts och allt det andra! Den här sommaren ska bli den bästa hittills. Längtar så himla mycket!

Gårdagen

Hej hej mina kära små barn! Det ligger ett sött litet barn bredvid mig, så gullig är han så!:) vaknade för typ en halvtimme sen. Igår så träffade jag och Anton hans kompisar. Om jag minns alla så var det:robin,Vanja,Martin,messo,magnus,Elias med brösten,Max,joel och niklas! Först så var vi hemma hos messo ett tag, sen gick vi till Ica, sen tillbaka till Messo och sen till Joel. Stannade kvar där sent, men gick hem senare för jag var så trött,haha! Men nu ska jag väcka Anton,vill inte vara vaken längre själv! Puss!

Ojsan

Jag hittade en hamster på väg hit till födelsedags festen. En väldigt söt hamster! Jag har döpt henne till Nelly


Lund är kul

Å så segt det är här nere. Blåser som bara den och det är kallt som fan. Känner ingen och är riktig uttråkad. Vill heeeem


Tåget

Sitter just nu på tåget mot Skåne. Struntade i att ta med mig datan, men ångrade mig fort när jag kom på tåget. Tur att vi har en iPad med internet. Imorgon ska vi på någon 50 års fest. Eller fest och fest, firande är nog det rätta ordet. Här får ni en finfin diskret bild. Eller nej juste, det går inte att lägga in nya bilder från safari. Riktigt dåligt!
image description

Drar bort ett tag

Låter låten tala till sig själv för nu tänkte jag äta sen packa, fixa mig lite och dra ner till skåne. Så himla skönt att komma bort ett tag, trots att det bara är över helgen. Får se om jag tar med mig datan.. Men jo, det gör jag nog.

deppmooooode

Det är jobbigt, pinsamt, tungt och riktigt irreterande att erkänna att jag saknar dig. Men det är så sant, jag saknar dig så det gör ont. Jag saknar dig så mycket så jag skulle kunna offra så himla mycket för att spola tillbaka tiden till vi stog där på centralen. Eller vilket minne som helst. Bara jag får vara med dig en gång till. Bara en sista gång. Bara jag så får förklara och få berätta allt. Bara jag får säga precis som det är. Bara så jag kan erkänna att jag verkligen saknar dig och att jag ångar mig jätte mycket. Förlåt, snälla förlåt mig så mycket.

Time for school

 

 


ASSÅ JAAAAAAAAA

Den här morgonen blev bra iallafall. Har fått världens bästa nyhet. Och senare idag ska jag äta pizza och sen träning med världens bästa cougars. Kan den här dagen bli bättre, på riktigt? Tror faktiskt inte det. Slutar klockan ett idag för den delen! Ibland måste det finnas en gud ♥♥♥♥

God morgon

Denna ljuvliga morgon började med att jag missade bussen. Den var tidig och det är snor halt ute så jag sket i att springa och gick hem igen. Nästa buss går om 45 min, så lite sen blir jag. Ungefär en halvtimme. Tänk om man hade haft moppe, då hade jag varit där om ca fem minuter. Synd att man inte är 15!
image description

...

HEY. måste plugga, hejdå

DM GULD

Traallallalala, sjukt bra alltså! är så jävla glad!! Anton har sovit hos mig i två nätter till idag, för han har sportlov, vilket inte jag har. Åh, vill ju ha sportlov med han samtidigt ju;) Aja. Har vääääldigt mycket att göra idag! längtar bara tills det kan bli fredag då mitt sportlov börjar. SÅÅÅHÄÄÄÄR underbart! Aja, nu måste jag läsa en bok i svenskan som ska vara utläst snart, så det är väl bara att börja läsa den då. Sen måste jag göra historia, ännu roligare -.- aja får se hur mycket jag pluggar, det återstår att se. PUSS
Fett söt 7:åring, haha

Vår känsla ♥ ♥

Hoppas verkligen att det börjar bli vår nu!

 


Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Underkläder och morgonrock. Det är ju söndag!
image description

DET HÄR ÄR INTE CHEERLEADING

Det är dans med pompoms och lite volter. Bara pinsamt. Usch.

App-tips

Tänkte tipsa om spel appen tapped out. Det är ett simpsons spel som är beroende framkallande. Laddade ner den för ca en halvtimme sen, och jag är redan fast. Den är gratis och finns på app store, vet inte om den finns för andriod. Men rolig är den iallafall!

Bilderna är tagna av mig.


Sängen ropar

Dags gör mig att sova nu. Får se hur bloggningen blir imorgon, måste plugga super mycket. Godnatt!


DM

Resultatet blev brons. Vi tappade två bygg och fick ett övertramp, där av 10% avdrag på poängen. Nu får vi hoppas på att vi får tävla SM så ska vi visa hela världen vad vi går för!


Food

Sitter på hotellet i Västerås och äter riktigt sen middag. Men bättre sent än aldrig!


IMORGON

Nuuuu börjar jag bli riktigt nervös. Asså verkligen riktigt. Imorgon är det DM, och jag ska till Västerås idag! Skulle igentligen solat efter skolan, men jag hinner inte för jag måste packa.. Men strunt samma för det är DM imoooorgoooooon!


HELLO

Hello everybody! Har skrivit klart min engelskauppsats idag, fett stolt att jag blev klar med den! kollar på kanal fem nu, ska fortästta med det! Kommer bara säga att i helgen ska jag och Felicia tävla, så bra uppdatering blir det nog inte!


..

Träningen idag var väldigt.. Konstig.. Förstod knappt vad som hände. Hängde inte med ett piss. Blev så himla sur på mig själv också. Orkar verkligen inte det här just nu. Men är riiiiktigt taggad till lördag! Cougarscougarscougars <3


My weekend

Fredag: Var i skolan som vanligt. Åkte sen hem en stund och vidare på träningen som gick bra. Erika och Felicia sov hos mig, så vi smittade ner varandra med förkylning.

Lördag: vaknade tidigt med tjejerna. Vi fixade oss sen åkte jag och Erika med Sonya till hennes träning. Vi åkte sen vidare till Haninge och sen hem. På kvällen hade vi överrasknings fest för Lasse. Det var bara massa gubbar där som åker motorcykel haha. Tror att dom två yngsta förutom jag, var 20. Åkte hem vid halv tolv och tog över barnpassningen. Kände sen att jag hade feber..

Söndag: vaknade tidigt med tjejerna. Vi åt frukost och gjorde inte mycket alls. Klockan två kom Lasse och Hilda hem med en kusin och en gammal vän från Skåne. Hade fortfarande feber så jag stannade hemma från träningen..


-----

Sometimes it's easier to say hello to the people you hate, than to say goodbye to the people you love.




Alla hjärtans dag!

alla hjärtans dag tillbringade jag med min Pojkvän, familj, vänner och eagleees, kan det bli bättre? Nej, skulle inte tro det. Hihi överlycklig brud. Nu ska jag skriva klart engelska-uppsatsen och sen åker jag och mamma till min kära syster och sebbe, sen blir det träning med laget!
Pussilipuss!!
En glad alla hjärtans dag önskar jag er alla!
En glad alla hjärtans dag

du är ett riktigt jävla äckel, ditt äckel.

Blir så äckligt förbannad på hur mycket jag har ställt upp för dig den senaste tiden, och du spottar mig i ansiktet. Du får det att se fint ut när du skyller på mig. Det är mitt fel för att jag blir sur. Klart som fan det är mitt fel att jag blir sur, det är ju J A G som blir S U R. Hör du inte hur dumt du får det att låta? Men vi kan säga så här också, vem i helvete är det får mig att bli sur? Kan det vara just precis D U kanske? Kan det vara du som säger onödiga, dryga, otrevliga och kränkande kommentarer kanske? Jo men jävlar, tänk att det är precis just så. Ditt lilla fån, blir så jävla förbannad så att jag vill spotta dig i ditt fula face och sen sparka på dig lika mycket som du spottar och sparkar på mig varenda jävla dag. Du är så jävla äcklig. Så jävla pinsam. Kommer hit och skämmer ut dig, vem fan tror du att du är? Vet du inte att folk redan har börjat bli less? Och vet du vem det är som mest har blivit less? Jo jag. Fattar du inte att jag har förlorat och glider ifrån mina vänner mer och mer bara för dig? Bara för att jag ska försvara dig och stå vid din sida, så förlorar jag dom andra. Jag sviker dom, bara för dig. Men tror du att det blir så mycket svika dom längre? Knappast. Jag skiter på riktigt i allt det som var, och ska bättre på den som är i nuet. Idiot, hoppas du är riktigt jävla nöjd nu.

bra söndag

Bra söndag var min överskrift. Vaknade tidigt med alva, åkte hem till mamma runt halv 1. Sen så pluggade jag faktiskt lite engelska, helt sjukt, mycket motiverad tjej;) Sen så pratade jag med min kära pojkvän ett tag, gick och handlade lite åt min kära mor, och åt middag, efter det tränade jag och träningen kändes faktiskt riktigt bra, nu är det bara 2 träningar kvar till dm, helt sjukt! Efter träningen åkte jag och mamma hem till min syster och fikade och pratade och hade det mysig. Ett bra slut på dagen!!
Imorgon efter skolan så åker jag hem till Anton och sover där, hallleelluuullliijja! Gud vad jag saknar plutten, ÄNTLIGEN! Men nu så ska jag lägga mig i sängen och sova så gott och hoppas på att det snart blir måndag.

internskämtet för kvällen: Ny dag, nya möjligheter! hahahhahahahha



"Japp, röda bikinin var på även här, Desirees bikini trillade ju nästan av"
hahahhahahhaha

Sjukling

Hellooo. Ligger i min säng just nu efter att ha varit barnvakt hela dagen. Det sliter verkligen på krafterna, speciellt nu när jag är dunder förkyld och har feber. Det suger verkligen. Jag stannar hemma från träningen idag pga febern och orkar inte så mycket. Har skit jobbigt att andas också..


---


kisses-citat


åhh lovely!


Sweetie- citat


HEJ LÖRDAG, VÄLKOMMEN!

Tjoho, kom nyss hem från felicia. Vi hade det jättemysigt igår! pratade om allt mellan himmel och jord. Härliga prickar det där! Nu ska jag börja fixa mig för kalasdags för min kusin som blir 21 år! Efter jag varit på kalas så blir det vara med Alva, halleluuuuliiijjaaa! Nice nice! Men nu ska jag inte blogga mera, ska ta en powernap innan jag börjar fixa mig skulle jag tro, fick ju gå upp så tidigt idag, hehehe!
OM EN VECKA EXAKT ÄR DET DM!!OMG
hahahha, saknar det här, även fast jag ser ut som ett mongo på denna bild, men man bjuuuder!

Fredags mys

Med nynäs flickorna!


Dag 08 - Min tro

Jag har direkt ingen tro. Eller jo, men jag tror inte på gud. Bara på tävlingar och när jag verkligen måste. Men jag tror att det finns någonting. Det måste vara någon som har gjort detta. Det är så svårt att skriva ner, men jag vet hur jag ska formulera mig i ord. Tror också på andar. Inte andar i en flaska som man knider så får man önskningar haha.. Tror liksom på spöken.
image description

Blä

Den här dagen suger fett. Blir snorig och nyser då och då, sen går det över. Jätte konstigt! Fattar ingenting. Och saken blir inte bättre heller när folk bara tänker på sig själva, blir så irriterad och det tar på min energi. Så idag blir det världens fulaste men skönaste outfit. Mjuckis och power tröjan. Fast tröjan är ju inte ful, men mjuckisar liksom.. Fiiiint


Inte taggad på prov imorgon, mdn längtar förjävligt mycket till annat!!

Hej,ligger i sängen och kollar på tv och väntar på att Anton ska ringa! Imorgon ska jag var med Erika och Felicia, suuperhärligt!! Och på lördag kommer alva hit, whoop whoop, på söndag blir det träning, det är bara 3 träningar kvar till tävling!! Jag dör!! Så himla nervös! På måndag kanske jag får träffa min bebolito som jag snart inte träffat på två veckor. Jag vet att för er kanske det låter lite, men för mig är det en evighet sen! Hoppas verkligen vi ses då, annars lär jag dö av längtan, hihi! Men nu ska jag sluta, puss!

Sjuk

Har blivit förkyld, skit kul. 8 dagar innan DM. Ap bra, verkligen. FML.


Dag 08 - Ett ögonblick

Förstår inte riktigt, ett ögonblick när?


Sjukling

Stormförkyld och ont i halsen. Ska vara ledig från skolan imorgon för att piggna till och bli på bättringsvägen!!

PUSSAR


bilder

Jag måste färga mitt hår rödare!

Skola

Sitter på lektion och har so. Det är så sjukt lång tråkigt, men så sjukt mycket bättre än no och teknik! Ikväll är det träning, är riktigt taggad. Hoppas att allt sitter bara.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2607183/images/2012/pic_188215048.jpg" class="image">


snacka om söt!


Alltså hur söt är inte min älskling? naaw, puttinutt<3


musik

Sitter och laddar ner lite musik till datan som ska vidare till mobilen sen. Har ni några låttips? Kommentera isåfall!
image description

Världens sötaste lillasyster och världens underbaraste pojkvän!


Twitter!

Jag finns från och med nu på Twitter också. Där heter jag ffelicija. Följ mig om ni vill!
https://twitter.com/ffelicija

Teknik är fan i mig det värsta ämnet

Fyfaaaan vad jag hatar teknik. Suuuuug


wertghj.

Jag hatar att det inte går att ha mellanrum mellan texterna här på bloggen. Jag fattar verkligen inte varför det inte går, men så är det. Så snälla ni, tro inte att det inte är vi som skriver utan mellanrum, för det gör iallafall jag, men det syns inte.
image description

Tävla tillsammans i år!

Inte i olika lag. Detta dm kommer nog vara superkul!
Jag kommer ju tävla med min kusin, min kille kommer vara där och kolla och allt känns bara så underbart!! Längtar!!

heeeeeeeeeeej

Såg det felicia skrivit, hur gullig är inte du dååå??? pluttis! love you
Ska snart i alla fall på träning. Väldigt trött är jag, men jag klarar mig. Fick inte sova så mycket inatt, men det rullar ändå;) Nu sk jag fixa lite grejs och byta om, vi höres!

Dag 07- Min bästa vän

Det här är en svår fråga, eller det är svårt att svara på för jag har många bra vänner. Asså verkligen bra vänner. Och anledningen till att det har tagit mig så lång tid att skriva det här är för att jag har verkligen funderat ut, vem är min bästavän? Och jag har kommit fram till det idag.
Min absolut bästavän är Felicia. Det har jag vetat länge, men jag har som sagt många bra vänner, därför var jag tvungen att fundera hur mina vänner är mot mig osv.
Felicia är min bästavän för att hon finns för mig hela tiden. Hon lyssnar jämt på mig, har alltid något att säga, bryr sig otroligt mycket och hon får mig jämt att må bra. Felicia är en typisk glädjeperson, världens bästa faktiskt. Hon är den enda jag kan berätta allt för. Allt jag säger vet jag stannar mellan oss. Verkligen precis allt! Hon är så som en bästavän ska vara. Hon är en människa som verkligen är värd allt guld i hela världen.

Eagels, Cougars, Fabest

Bara 13 dagar kvar!

Emys födelsedag i bilder


















Påväg hem

Sitter på bussen påväg hem från träning och en super mysig lagkväll. Vi åt massa gott och gjorde lite grejer. Människan bakom mig här på bussen äter någonting och smaskar. Har lust att be honom hålla munnen stängd, men orkar verkligen inte. Tackar gudarna för hörlurar!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2607183/images/2012/pic_187659603.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2607183/images/2012/pic_187659603.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2607183/images/2012/pic_187659638.jpg" class="image">


Fel igen

NU har jag bott från mamma över ett år.


ändrade planer troligtvis

Får se vad som händer, hur det kommer lösas, hoppas allting blir som planerat ändå! :D


saknar min gullepluttis Evelajjnaa


Love is my drug

nemen slå i taket, är så sjukt hungrig nu! Jag döööör!
Har nyss skaffat KIK och smsar med underbara alva! hihihihi
puss

söt tjej typ i 7/8:an osvosv..


Hello

Tja snorre-borre!

Kom hem för inte så länge sen, har handlat present till min kära vän emy till på lördag då hon fyller år, eller vi ska fira henne då i alla fall, egentligen fyller hon år på sömdag, men då går det inte att fira henne ute på muskö.Hihi.

Men nu ska jag slappa innan storasyster och sebbe kommer och ska äta middag hos mig och mamma. Taco-torsdag på g! Puss


snacka om gammal bild på mig och erikuuuus, har typ inte träffat henne på evigheter! Plutten rååå<3


Bra att man kan skriva


Haaaaaalliiiiihallååååååå

Tjohoo!

Käpte nya byxor igår, och jaa, dem är på idag! Tänkte att jag behövde införskaffa mig nya byxor, för kämnns osm jag springer runt i samma hela tiden. Ska kanske köpa ett par till senare, det beror på hur mycket pengar det går ut för den här månaden!

latade mig framför en film innan jag åkte upp till haninge och där mötte jag Felicia och Erika! MYS MYS innan träningen sådär! :) Träningen gick faktiskt bra, fatta, jag tävlar om typ 2 veckor och 2 dagar:O kan inte förstå!

Aja, nu ska jag tagga inför skolan, eller inte, men ska fixa mig lite till, måste borsta gaddarna! PUSS


haha long time ago. Saknar det här verkligen!


Myser med Erika


Egoooo


bloglovin
RSS 2.0