-


Så snurra min jord igen,
Radion spelar vår sång.
Stockholm ligger öde och världen håller andan.
snurra min jord igen
för allt vi drömde en gång,
allt som du gör blir som pärlor på min panna,
vilken färg har själen, älskling?




Hola Guapas!

Sköööön vecka jag har haft denna vecka. Idag var de även halvdag. Skulle egentligen vara med och åka skridskor, men var på musiken istället för de är roligare plus att jag typ inte har några skridskor;) Hade i alla fall kul. Spelade trummor, piano och gjorde lite små truddilutter med min vackra röst, *HOST*

Har kommit hem för ett tag sedan. Druckit äppeljuice och nu ska jag lyssna på musik, kolla på film kanske och sedan kommer min allra bästa Felicia Höglund hit! WHOOP WHOOP:)
Nu ska jaga ta och dra, outfit kommer kanske läggas ut senare. Puss&kram skumbanan!

Lycklig tjej!


30/3

Hallå!

Mitt internet har varit nere sen igår därför blev det inte uppdratering igår. Men nu är det som ni ser igång och allt fungerar bra! Dagen har varit rätt lugn, var i skolan som vanligt och slutade 13.15 som alltid på onsdagar, träffade Antonia och några i hennes klass, fick springa till tåget, var på ett möte i Nynäs och träffade sedan Adam och åter igen Antonia. Vi var i centrum, åt kebab, träffade lite folk, åkte till coop och träffade mer folk. Jag åkte hem vid 19.20 och här sitter jag nu. Jag sitter för övrigt o lyssnar på lite Akon men ska snart göra mig iordning och sova.

Imorgon är det torsdag igen och jag ska nog till haninge tidigare än vanligt. Fast jag vet inte riktigt, men det blir som det blir. Jag ska dessutom till tandläkaren som jag inte ser fram i mot. Men på kvällen är det ju träning så det är ju bra.


Onsdag

Hej hej. Bra uppdatering, fast nää.
Idag gick jag i skolan och sedan åkte jag hem. Nu när jag är hemma har jag inte gjort så mycket, lyssnat på musik och kollat på tv och snackat med Rasmus. Är väldigt trött, men kan inte sova. Har för mycket att tänka på så mitt huvud bara snurrar.
Har precis tvättat bort sminket och nu ska jag nog kolla på någon film. Sen blir de smsa och sen sussa.


En slumpad bild på mig. Rätt länge sen.

Mot träningen!

Med bästa COUGARS!

/Felicia Sjöblom


outfit for today


Ser typ tjock ut, men de är tröjan som är stor!
Tröja-bikbok
Byxor-Gina tricot

/Felicia Sjöblom


Beställt hem från H&M







+++ till bikinin. love it!(trosor till bikinin, men de är samma tyg och samma mönster)
Väntar bara tills min hel röda bikini kommer också!:)







Dock blev de inte så mycket men lite mer kommer sen. Plus att jag måste lämna tillbaks en bikini!:(

 


Igår/idag/just nu!

Tjeeeena mittbena! Nu har jag kommit hem, eller rättare sagt för mer än en timme sen. Hade halv-dag i skolan och slutade 11, nice! Försökte mobilblogga igår, men de gick inte, vet ej varför så de var därför ni inte fick någon uppdatering igår! De som hände igår var inte mycket. Gjorde kemi-prov som de gick hyffsat på, G. Sen ska jag komplitera och massa för att få ett VG om jag har tur, men de får vi se. Efter skolan åkte jag ner till pappsen min. Gick ut och prata med felicia med min hund Tarzan och var borta i ett tag. De var så skönt att prata med den bruden hon förstår verkligen! Var ute med min lillasyster Tilda i en timme och vi var vid lekparken:) Åt middag och sen tog de bara lugnt.

H&M beställningen har kommit hem, en del av de. Kunde ha nästan allt förutom en bikini som var för liten:(. Hoppas allt kommer snart. Lägger kanske upp några bilder på vad jag fick hem senare. Nu ska jag dricka oboy!



En bild på Tilda och jag igår när vi var ute!



mitt hjärta är tillbaka

Tjenis!

Min kära data är tillbaka. Jag bytte lösenord för typ två veckor sen, o direkt när jag hade bytt glömde jag bort de hehe. Det är något bara jag kan göra! ;) Men nu är ju min babe tillbaka så det blir bättre uppdratering från min sida.


Till Felicia
: Glöm inte att ändra kategori när du skriver ett nytt inlägg :*


Stan idag!

Tjatja! somnade typ lite sent igår och vaknade av att emy ringt mig typ några gånger och smsat mig tusen. Aja nu är jag uppe! Idag ska jag vara med Emy. Vet ej om vi ska sova hos henne eller hos mig de får vi se. Men Idag på dan ska vi åka in till stan och shoppa lite. Vet ej vad jag ska köpa men de får vi se.
Aja nu ska jag fixa mig och sedan dra!XOXO
Right now!

ensam hemma

tjena mellanbena. haha bara för jag har sån jävla bar humor;)
Jag kan berätta min dag lite sådär kort.. om de nu går.
Först var de skola och vi hade spanskaprov och jag tror jag kommer får ig. SUPERBRA JOBBAT FELICIA SJÖBLOM! fast nää. Sen hade vi nationella prov i NO också, suck ..
Aja efte min såkallad "roliga" skoldag drog jag hem till lovisa och vi hade superkul. Sån jävla sköön person så de finns inte! Vi gjorde våfflor och så strecha vi och sen kom även imane och vi tog några snygga bilder liksom, eller dom vart fina på dom iaf:)
Efter vi tagit bilder osv så var de träningsdags! Träningen gick hyffsat bra. jag äe inte riktigt nöjd, man kan nästan alltid göra bättre! Nästa gång ska jag köra fullt ut!
Aja efter träningen åkte jag hem, egentligen skulle min kära vän felicia vara med mig ikväll och mysa lite men hon mådde så sjukt dåligt så hon åkte hem till sig, hoppas hon piggnar till och blir bättre snart!
Nu sitter jag här helt lonely. not so funny om man säger så. någon kan ju höra av sig om den vill göra något, hahahahhahahahha.
Min pappa är hos en kompis och kommer inte komma hem försen typ inatt och malin och min lillasyster är i uppsala.
Känns så konstigt att vara själv och har så otroligt tråkigt. När man är så pratsugen också! som jag alltid är.
Aja, har nyss varit ute med hunden och känner att jag börjar bli lote hungrig, sen måste jag duscha sen blir de kolla på film ensam, kul? njaa, men skönt.
Vi får se vad sedan händer, men vi hörs snart!
Mina två undebara syrror!

Saknar dig Amanda Ulvefjord!

Tänk att vi känt varandra sen vi var små! Vi har då himla många minnen tillsammans! Vi har firat nyår, haft mysiga hemmakvällar och allmänt galna kvällar. Vi var som piff&puff som bill&bull. De var som vi behövde varandra för att orka. Vi visste alltid vart vi hade varandra och de vet vi fortfarande. Jag vill spendera mycket mer tid med dig. Förut kunde jag sakna dig efter att vi inte setts på bara högst en vecka. Vi sov hos varandra till och med på vardagarna liksom! De var alltid du och jag. Om de var någon jag skulle vara med var de alltid dig jag kollade med först. De var du och jag helt enkelt. Jag önskar jag bara kunde spola tillbaks tiden och leva i de nuet. Fan va lycklig jag är.Får fan glädjetårar.

Kom du ihåg när du sa att du skulle flytta. Hur jag reagera? Jag försökte hålla tårarna inne men de gick inte. Kom ihåg att du hade en vit tröja på dig och att jag smetade ut mascaran på hela din tröja. Att din mamma sa: Felicia ni kommer ses, ni kommer inte tappa kontakten, ni kommer kunna ses men kanske inte så ofta som ni brukar.

Jag vart helt skakis. ovh vi höll om varandra en lång stund och bara grina. Åh shit alltså grinar nu med...
Jag visste inte att vi då inte skulle ses så sällan. Tänk på ett halvår har vi träffats 3 gånger.. fyfan, jag vill ju träffa dig varje dag. Du kan va en retsticka och förlåt för att jag blir lätt sur ibland men så ska de vara med vänskap. Man kan inte alltid vara sams, man kan bli lite småsura men vi löser de alltid på bara några minuter.

Du vill inte veta hur mycket du betyder för mig. De är nu jag börjat inse mer och mer vilken underbar bra vän du är! Kommer ihåg ännu en kväll då vi pratade ut om våra jobbiga stunder och vi grina ännu en gång.
kommer ihåg stunderna då vi skrattat och haft så himla kul tillsammans!
Jag vill aldrig förlora dig. Jag känner att de är något som fattas och de är du. Faaaaaaaaaaan. jag vill att du ska vara här hos mig hela tiden, så som de alltid har varit men tyvärr kan jag inte göra något åt saken.
Du ska veta att du är ljuset i mitt liv, du gör mig så glad! Utan dig är jag inte hel.
jag kommer bära tröjan jag fick av dig i somras "here comes the sunshine" och tänka på vilken solstråle du är!
Jag älskar dig Amanda Ulvefjord! de går inte att beskriva med ord, de går bara inte, skulle kunna säga de hur många gånger om, men de går fortfarande inte men säger de ännu en gång: Jag äslkar dig bästavän! Du är verkligen en vän alla borde få ha. Är så glad över att jag träffat just dig av alla människor, hoppas vi ses snart igen! saknar dig för mycket annars!

Du är guld värld!

/Felicia Sjöblom

 


tidsfördriv..

1: Tre namn jag lyssnar till: Felicia,flisan, smulan
2. Någonting jag tycker om med mig själv: kanske att jag har långa ögonfransar
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Typ mycket,nästan allt
4. Detta är jag rädd för: Ormar, spindlar & att mina närmsta ska dö och jag själv
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Pengar, träning & sovmorgon
6. Två saker jag absolut inte kan göra: skruva i cheerleading och dubbelskruva i cheerleading
7. Detta tycker jag om att göra: Umgås med människor( typ socialberoende)
8. Detta vill jag göra just nu: tävla, vara med någon, ha kuuuul..
9. Bästa känslan: Kärlek, beröm & att tävla
10. Värsta känslan: Känslan när man är sviken arg eller besviken på sig själv
11. Du vill bli: Bäst på allt
12. Jag vill gifta mig: Om jag vill!
13. Följande saker vill jag göra innan jag dör: finns massvis
14. Något jag vill ha i present: systemkamera,pengar,mobil,navelpiercing,mjukisdress m.m

15. Detta har jag på mig just nu: handduk 
16. Favoritkläder: Mjukis eller uppklädd
17. Favoritdjur: hund
18. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Typ allt, älskar lyssna på musik
19. Favoritlåt(ar) just nu: -
20. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: idrott,musik&Bild / matte,no, spanska&Engelska
21. Stjärntecken:Tvilling (20/6)
22. En bok jag älskar: Pass
23. En film jag älskar: Den listan kan göras låååång
24. Tv-program jag gillar: -
25. Favoritdoft: DKNY äpplet
26. Detta äter jag gärna: BEN AND JERRY'S♥
27. Dricker helst: oboy, läsk
28. Favoritgodis: gillar typ allt godis, mest choklad!
29. Hit vill jag gärna åka på semester: Newyork, London,hawaiiiii typ överallt!
30. Färg på mina ögon: Grå/blå/
31. Min längd: 1.72 , HATAR DE!! 
32. Jag tror på: jesus vettu..nej men jag vet inte, ett liv efter döden hoppas jag på!
33. Jag spelar: Piano
34. Person jag beundrar: Alla underbara
36. Så här bor jag: Lägenhet på två olika ställen haha
37. Lever du livet? Klart som fan! 
38. Det här tänder mig: Snygga, sociala & fint klädda killar
39. Det här gör mig avtänd: Fula, kaxiga killar som tror att dom är något
40. En hemlighet jag vet: Säger jag det här är det ju ingen hemlighet längre 
44. Bästa present jag fått: haha, alla presenter är bra
45. Senaste skivan: vet ej
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: inget
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: min längd!! Mage, fötter och lår
48. Udda förmåga/egenskap: vet inte, typ allmänt udda
49. Om jag vore ett djur skulle jag vilja vara: Lat & fet
50. Vad lyssnar du på just nu: Film
siffrorna kan vara i olika ordning, men de blev bara så, här vet ni lite bara för jag har sååå kul ;)


Stressad

Tjeeeeeeeena. Lite lagom stressad. För typ allt just nu. Skolan tar kåååååååål på mig, vill bara lägga mig ner och dö pga alla lärare som ger mig miljoner läxor! Får ju förfan ingen fritid... Haha som vanligt hamnar jag vid datan när jag säger att jag inte ska vara inne så länge. De här har jag att göra i skolan, lite ligger jag efter med dock:

* 3 Engelska uppsatser/inlämning.
*Spanska-prov imorgon
*Matte-test imorgon
* Nationella prov i NO tills imorgon
*No-prov nu på måndag
*mixervalet i hemkunskap

Nej men vadå mycket att göra?
Kanske dags att sätta igång?!

Hej jag vill tillbaka. Sola,bada och ta de lugnt!


2 cool 4 school

Tjenixen!

Sitter i skolan med Emma och har svenska. Vi skriver någon saga om en valfri bild, och det går ju inte direkt bra. Kommer fan inte på ett skit haha. Ikväll äre tränign och jag e skit förkyld. Kul!



Jag och Felicia på DM ;)

de tre små orden

Hon älskade någon så högt på jorden.


Någon som aldrig sa dem tre små orden.


Hon ville alltid i hans närhet vara.


Han brydde sig inte ignorerade henne bara.


Hon står på vägen och tänker på sin vän.


En bil kommer och hon tänker aldrig mer igen.


Han står vid hennes grav med en ros som är röd.


Ja nu är hon borta nu är hon död.


Han viskar tyst dem tre små orden.


Men nu är hon inte kvar på jorden...





Thats me - Felicia Höglund

Hejsan svejsan Felicia Höglund här. Jag hade tänkt att göra som Felicia gjorde, alltså att berätta lite om mig själv.

Som ni såg här uppe så heter jag Felicia Höglund. Jag är 13 år men fyller 14 den 24 maj. Jag bor för tillfället i en fosterfamilj i Ösmo. Men i vanliga fall bor jag hos min mamma Helene med min lillebror Charlie i nynäshamn. Jag gick på Viaskolan i Nynäshamn, innan jag flyttade till Ösmo. När jag flyttade bytte jag till Vanstaskolan och där trivs jag som fisken i vattnet! På min fritid är jag med mina kära vänner, tränar cheerleading med vårat kära lag Cougars eller sitter vid datan. På DM fick Cougars silver som vi borde vara väldigt stolta över eftersom det är våran första år som junior avancerad. Jag och Felicia tränar 3-4 gånger i veckan i Haninge. Föreningen vi tränar i heter Haninge power cheer & dance. Det är en utav Sveriges bästa cheerleading föreningar.

Jag är ca 168 cm, har grön/blåa ögon. Jag har brunt hår som är lite längre än axlarna. Jag har känt Felicia i fyra år och tro mig, hon är en vän som alla bör få!


Någon som fixar bra header?

Hejhej, de blir inte en sån jättebra uppdatering för att de är inte så kul att skriva när man inte har någon snygg header eller när vi inte hunnit kommit igång än. Hoppas vi börjar snart!

ÅH, längtar till sommaren när jag ser den här bilden!

Om mig - Felicia Sjöblom

Hejsan! Vi är två stycken som kommer driva denna blogg tillsammans. Båda heter alltså Felicia om ni inte hade tänkt på vad vårat bloggnamn är;). Jag heter Felicia Sjöblom. Nu hade jag tänkt att berätta lite om mig. Jag föddes den 20 juni år 1995 på nacka bb. Sen dess har mitt liv bara sprungit fram. Jag har en Pappa som heter Joacim och en mamma som heter Charlotta. Mina föräldrar är skilda.Min fader har träffat en "ny" kvinna (fru) för typ 10 år sedan, alltså har mina föräldrar varit skilda lång tid, de skilde sig när jag var drygt ett tror jag. Jag har en helsyster som heter Desiree och en halvsyster som heter Tilda som båda fyller år i september fast min storasyster blir 20 och min lillasyster blir 3.


Jag bor med min mamma i Västerhaninge och med min pappa i Nynäshamn. På fritiden är jag med kompisar och tränar cheerleading i samma lag som min andra bästavän Felicia som jag även har bloggen med.
Cheerleading har jag hållt på med sen jag gick i sexan. Har aldrig fått känna känslan av att vinna guld men hoppas att jag får göra de någon gång i livet!
På DM kom vårat lag 2 och de var mycket bra tycker jag.

Många människor, mina vänner brukar beskriva mig som en väldigt social person som inte gillar att sitta still.
Att jag är otroligt envis och vill ofta få som jag vill. Jag har ibland lätt för att bli sur för småsaker men är de inte en lång tid utan brukar blicka frammåt och inte tänka på de gamla om man säger så.
Många brukar ofta säga att jag sprider glädje och är positiv och de gillar jag att höra.

Jag älskar att skratta. De är så härligt. haha. Skrattar åt allt nästan.
Jag är en busig tjej som gillar göra knäppa saker haha. Gillar att bjuda på mig själv.
Jag har inte bra självkänsla tyvärr.


Jag är en lång tjej runt 172 (ochgillar inte att vara lång, snarare hatar) Men tycker de är fint på alla andra:)
Jag har blåa ögon och långt brunt hår.

De var lite utav mig/Felicia Sjöblom


Bjuder på en bild på mig








bloglovin
RSS 2.0