Ibland vill jag bara packa och dra.

Blir så irriterad på allt. Hatar min hosta, hatar att jag inte har några kläder fast min garderob är överfull. Hatar landet. Hatar att bo så off. Hatar att min mamma flyttade. Hatar att min pappa aldrig har funnits för mig. Hatar att jag alltid ska vara så snäll, ställa upp för alla. Hatar att nästan ingen bryr sig tillbaka. Hatar hur de flesta beter sig. Hatar alla som leker pajas. Hatar alla som leker gangsters. Hatar alla som leker med känslor. Hatar att jag hatar. Hatar att du läser. Hatar att jag skriver. Hatar hela världen. Fuck off. Ha det bra. Tja vi hörs.


-.-


Ibland måste jag.

Vet hur mycket energi jag alltid lägger ner genom att tänka ''hoppas det är han'' när man hör att man får ett sms?Jag vill bara få berätta, förklara och fråga. Jag vill säga så mycket till dig, få förklara de jag har sagt flera gånger till dig. Men vet du varför jag backar? Jo, för jag inte orkar mera lögner. Jag orkar inte bli sårad igen. Vet du hur irreterad jag blir när jag tänker på hur lätt lurad jag var?  Tro på allt du sa, trots att jag ändå någonstans förstod. Jag förstod vad som skulle hända, men ville inte tro det. 
 
Så hur ska man uttrycka sig så att folk förstår? Hur ska man göra för att få det man vill ha? Varför kunde du inte bara lyssna? Vara ärlig, och säga som det var. Berätta allt, som du sa att du skulle. Eller varför inte bara mena alla ord du sa? 
 
Eller ska vi vända på allt? Varför lyssnade jag inte på dina vänner? Lyssna på varningarna, ta åt mig av sanningen, öppna ögonen och inse? Jo fan, nu vet jag ju. Du sa ju allt var bullshit. Att du verkligen menat det du sa.
 
Hahaha asså när jag tänker på allt så är  det här är som en drama film man ser på bio. Man har kollat på början, tycker att han är super gullig och allt. Börjar närma sig mitten, tycker att hon är dum i huvudet som inte ser vad han håller på med framför hennes ögon. Och nu slutligen. Det tragiska slutet. Nu går de förbi varandra utan att ens slänga en blick. Hälsar inte. Ler inte. Bara går vidare. Som luft. Som fucking ingenting. Nu är filmen slut, eftertexterna börjar rulla. Lamporna tänds, och åskådarna börjar sakta men säkert lämna salongen. Trevlig film, dum tjej, dåligt slut. Men ändå helt OK.
 
 

Just say fuck you and SMILE.

Idag är rubriken mitt motto till hundra tio procent.


Mår faktiskt bättre idag, men inte riktigt bra än. Hoppas att allt blir mycket bättre tills på söndag så jag äntligen kan inför skaffa mig mera träningsverk. Längtar riktigt mycket efter att träna! Vill inte missa mer träningar nu.


Fem sanningar

• Svensk hiphop eller svensk musik över huvudtaget får mig att koppla av på ett speciellt sätt. Speciellt Aleks, ison och fille, labyrint osv

• Jag ska kriiiiga för att nå mina tre mål innan det här året är slut

• Jag ville få den här bloggen ganska stor för lite mer än ett år sen, men nu.. Orkar knappt blogga hahah

• Jag är rädd för nian hahahah

• Jag vet inte vad jag ska skriva mer så nu slutar jag


Sjukling

Läste igenom mitt inlägg jag skrev imorse, hahah herregud vad trött jag var. Förstår inte riktigt vad jag tänkte på när jag skrev, men hoppas ni förstår vad jag menar. Var riktigt trött!

Stannade hemma från träningen idag också. Är fortfarande trött och har dessutom blivit sjuk. Astma och förkylning, härliga tider. Kan inte gå upp för trapporna här hemma utan att bli andfådd så jag kände att det vore dumt att träna såhär sjuk. Jag som verkligen ville träna!


Aldrig mer camping

Har precis kommit hem från världens jobbigaste äckligaste dygn. Börjar med att igår morse kom
inte bussen från Emma till tåget så vi fick stressa som fan med massor med packning. När vi väl är i skolan kommer vi på att vi är en timme för tidiga. Asså en timme? Helt sjukt. Vid ett gick alla nior till Huddinge, ja vi GICK. 1.3 mil eller var det var. Med massa packning! Missade terminens första träning, kul! Vi tältade iallafall där i Huddinge och jag har inte sovit på hela natten. Kom precis hem och nu tänker jag sova.


Mot "city"


Fuck

If I could have just one wish, I would wish to wake up everyday to the sound of your breath on my neck, the warmth of your lips on my cheek, the touch of your fingers on my skin, and the feel of your heart beating with mine... Knowing that I could never find that feeling with anyone other than you.


Baaajs


Paus.

Jag tror att vi båda behöver en paus från bloggen ett tag. Det händer väldigt mycket i mitt liv just nu som gör allt jobbigt och stressigt. Jag oroar mig mycket och är alltid stressad av någonting så därför får bloggen läggas åt sidan en stund. Vi får se när jag kommer tillbaka. Kanske blir det i morgon, efter Grekland, när skolan börjat, eller aldrig. Vi ses snart älsklingar! ♥


Kommer inte uppdatera på ett tag

Mår Inge bra, uppdaterar när det känns bättre, om det nu händer.


.

Jag saknar den tiden då jag hade en vän som jag kunde säga allt till. Allt jag kände för att berätta, kunde jag berätta och jag visste att det inte spelade någon roll vad det än var, för han brydde sig och det stannade alltid kvar. Det stannade kvar där, mellan oss två. Vad det än var, en stor eller liten grej, så fanns han där. En av mina närmsta vänner, som jag litade på till hundra procent och som alltid fanns för mig. Vart tog du vägen? Varför blev det såhär? Idag hade jag behövt dig.


:(

Mitt öga gör ont som fan, det trycker och jag är svullen. Står just nu i kön till sjukvårdsguiden för att fråga om det är farligt eller vad jag kan göra. Det här är fett jobbigt!!


Tjohooooooooooo

Hello babes, darlings, sweet hearts och allt annat gulligt ♥
 
Har inget att skriva om förutom att jag var och badade med min kära kusin idag. Skit kul! Tjohoooooo, som åtta år på nytt liksom. Brände jävligt mycket kalorier som jag redan har tryckt i mig igen. Mycket roligt!
 
Och ja, jag är fett cool. Sjukt snygg. P.S #NOMAKEUP!!!!
 
 

Tjohooooooooooo

Hello babes, darlings, sweet hearts och allt annat gulligt ♥
 
Har inget att skriva om förutom att jag var och badade med min kära kusin idag. Skit kul! Tjohoooooo, som åtta år på nytt liksom. Brände jävligt mycket kalorier som jag redan har tryckt i mig igen. Mycket roligt!
 
Och ja, jag är fett cool. Sjukt snygg. P.S #NOMAKEUP!!!!
 
 

Inget liv

Härligt att man bara har två dagar kvar på jobbet! Mitt liv rullar på som vanligt och jag är vääääldigt trött just nu. Ska träffa Sofie idag som blir 17 år!!! Grattis barndomsvän!<3


1 augusti

Idag ska jag bege mig till min mamma och bror i Dalarna. Ska bli riktigt roligt eftersom jag inte har träffat dom på nästan två månader. Om en vecka är jag dessutom i Grekland! Ska bli super skönt med lite sol haha. 
 
Nu ska jag snacka lite i skype, sen ska jag packa. Åker ganska tidigt idag.
 

bloglovin
RSS 2.0