Natten

Ligger nyduschad med nyrakade ben och ny borstade gaddar i min nybäddade säng. Harre så skönt! Nu ska jag och min pälsklingssäng tillbringa några få timmar ihop. Godnatt <3


A good friend knows all your best stories, a best friend has lived them with you


Dags för träning!


Jag hatar dig


Så stolt!

Blir så stot över Sonya som faktiskt fyller 6 år idag och som har blivit cheerleader. Hon fick ett par pompoms av mig hehe. Blir så glad! :D


Härlig helg!

Nu ska jag snart nanna kudde, får se när det blir, vad "snart" leder till. Har haft en supermysig helg. På fredag var jag och anton bara hemma och hade det mysigt. Hade saknat han så otroligt mycket! På lördagen träffade vi två härliga prickar, Felicia och Lovisa, för vi skulle gå och handla godis och bestämde träff med dom!;)

Sjukt kul var det i alla fall. På kvällen efter vi träffat dem drog vi hem och tog det lugnt med film och massa annat gottigott! Idag så åkte jag och anton och träffade min kära mor och syster innan träningen. Vi åt på nancy's innan träningen, och träningen gick super!! ett minus är att jag har ont i armen, men skit samma!! Dm om tre veckor och man vill bara sjunga halleeluuulliiijjajaaaaa!! hehehehe, taggad till TUSEN. Nu ska jag lägga mig i min ensamma säng helt lonely, hoppas denna skol-vecka går fort för helgens planer är roliga, ska ju fira födelsedags-barnet emy som blir 17 år! Även vara med Sofia och träna, wiieehoo. Puss och godnatt för mig, orkar inte sitta vid datan längre!

Världens bästa pojkvän, jag kan inte önska mig något bättre än honom, det ska ni veta!


den sanna kärleken finner alltid ett sätt att lysa genom det mörka!


Dag 06 – Min dag

Jag vaknade runt tjugo-tio i elva. Då ringde jag mamma och pratade med henne en stund. Gick upp vid kvart över elva och åt frukost. Ingen var hemma så jag hade musiken som sällskap. Luffade runt i huset, övade rörelser och spelade lite piano. Lessnade på de så jag pluggade en stund, sen kom Hilda, Nelly och Sonya hem. Pluggade en stund till sen satte jag mig här. En stund efter två ska vi till Västerhaninge för att hämta Erika sen ska vi vidare på årsmöte. Vid fem är det träning. På bussen hem ska jag plugga mer och när jag är hemma ska jag äta och duscha!

Dag 05 – Vad är kärlek?

Svår fråga haha..
Men kärlek är inte asså absolut inte sex och sådär. Nejnejnej, kärlek är när man känner att man verkligen älskar någon eller varandra. När man kan gå runt på stan och hålla varandra i handen utan att skämmas. Kärlek är när man står framför alla sina kompisar och säger jag älskar honom/henne. Kärlek är så mycket mer än bara pussar, kramar och sex. Kärlek ska vara en fin grej. Den ska vara rak och ärlig, inte några vänstrar inte.

Sööööta


Till nynäs

Sitter i bilen påväg till vh för att ta tåget sen till nynäs. Ska möta upp Lovisa, sen ska vi göra en grej. Senare ikväll ska vi träffa födelsedagsbarnet Emmelie med Felicia och Anton. Får se om något mer händer!


Härlig natt

Drömde hela natten om min livsstörsta mardröm.. Hatar att jag brukar drömma sådär. Fy usch och blä!


förlåt

Förlåt för mitt deppmode inlägg med ibland måste jag skriva av mig. Idag var det ett sånt tillfälle tyvärr.. Nu ska jag sova så jag orkar gå upp imorgon och inte sover bort hela dagen!
image description

ÖVER ett år.

Kom på under middan att jag har tagit fel på ett utav de största datumen i mitt liv under ett år. Jag har tänkt att jag flyttade från mamma den 28 januari, men hah där hade jag fel. Den 28 januari fyller Emmelie år, och för ett år sen var jag och firade henne och då hade jag bott från mamma i två veckor. Allså flyttade jag den 13 januari 2011. Den 15 januari hade jag gått på Vansta i exakt ett år, så jag har bott ifrån mamma och Charlie i ett år och två veckor. Och jag har gått i Vansta i ett år och 11 dagar. Tiden har gått för fort, men ändå för långsamt. Jag saknar början på tonåren. Jag vill vara lika fri och galen igen. Jag vill bo med mamma och Charlie i Nynäs. Jag vill jag vill, men jag har det bra nu. Om inte bättre. Eller nej, bättre har jag inte på sätt och vis, för jag är inte med min biolgiska familj, men jag har det bra iallafall. Jag träffar min mamma och min lillebror ett dygn varannan helg eftersom jag inte kan åka på fredagar för träningen slutar en kvart efter både buss och tåg går till Borlänge och det suger fett. Men tänk att det var över ett år sen jag lyssnade på Spotify på högsta volym, missbrukade min plattång och smink. Det var över ett år sen allt det där hände. Det var över ett år sen misshandeln och de jobbigaste dagarna i mitt liv pågick. För ett år sen visste jag inte att jag skulle få det såhär bra. Jag visste ingenting förutom att njuta av dom sista dagarna i min frihet och med familj. Jag visste inte mer än att skita i allt runt omkring och bara göra som jag ville, bara för att straffa mamma för det hon valde åt mig. För ett år sen lärde jag känna nya människor som fick mig att kämpa, även om dom inte finns kvar vid min sida idag så är jag så otroligt tacksam för det. Jag är också glad att alla mina gamla vänner som står kvar brevid mig idag fick och får mig att kämpa. Jag är även glad på ett eller annat sett för att jag har fått gått igenom det här för det som inte dödar oss, blir vi starkare av.
Och tro inte att jag ville flytta från min mamma för den senaste meningen, för det ville och vill jag verkligen inte. Min mamma är trotsallt min mamma, och det kommer hon vara. Jag vill bo med henne, men jag vet att jag har det bättre här. Det enda jag begär är att hon ska flytta tillbaka till Stockholm..

U S A

Påskveckan ska jag ner till USA helt ensam. Ska bo där ensam och allt. Bara koppla av osv, helt ensam. Shoppa som fan! Hahah inte riktigt, men jag ska åka ner till dit ensam. Först till New York och byta flyg sen ner till Florida där familjen möter upp mig. Dom kommer åka ner en vecka tidigare än mig. Jag stannar kvar i Sverige en vecka extra bara för att träna. Hur många på en skala 1-10 skulle göra det? Inte många inte. Men när vi väl är där nere ska vi göra massa grejer, antagligen Disney. Så ska vi äta massssssa gott ♥ Och S H O P P A ♥♥ Kommer bo på hollister och Victoria Secret hehe.. Längtar som bara den!
image description

Dag 04 - vad jag har ätit idag

Frukost. Macka med Nutella och druckit mjölk. Mummmmma


..

Den här lördagen kommer bli en utav dom mest känslofullaste dagarna någonsin. Tänk ett år.. Tiden har gått för fort.


Dag 03 - mina föräldrar

Min mamma heter Helene, är 35 år gammal och världens bästa mamma. Hon har kämpat så mycket genom sitt liv och aldrig gett upp. Hon bad mig flytta för att vi skulle få en bättre relation, och det har vi verkligen fått. Jag älskar henne otroligt!

Hilda, är min underbara foster mamma som jag kan prata med allt om. Hon förstår mig riktigt bra och stöttar mig jätte mycket. Hon kommer exakt ihåg hur de var att vara tonåring vilket är väldigt skönt.

Lasse, är min fosterpappa som är väldigt rolig och snäll. Han vill verkligen att jag ska ha det bra och klara skolan vilket jag uppskattar väääldigt mycket!


miss you

Missing someone isn't about how long it has been since you've seen them or the amount of time since you've talked. It's about every moment you're doing something and wishing they were right there with you.

---

i love my life, because it gave me you.

Skolan

Sitter i skolan och skriver om självförtroende och självkänsla. Superduperkul grupparbete!
Nu ska jag fortsätta, puss!


Skolan

Sitter i skolan och skriver om självförtroende och självkänsla. Superduperkul grupparbete!
Nu ska jag fortsätta, puss!

Tisdag

Hello. sitter och slappar och ska snart iväg på träning. Hade halvdag idag, så sjukt skönt!! Har fortfarande ont i min arm från i söndags, men ska försöka så gott jag kan idag på träningen! Dagen har rullat på som vanligt och allt jag längtar till just nu är att det ska vara fredag!! Till en supermysig härlig helg!

Puss


Dag 03 - mina föräldrar

Min mamma heter Helene, är 35 år gammal och världens bästa mamma. Hon har kämpat så mycket genom sitt liv och aldrig gett upp. Hon bad mig flytta för att vi skulle få en bättre relation, och det har vi verkligen fått. Jag älskar henne otroligt!

Hilda, är min underbara foster mamma som jag kan prata med allt om. Hon förstår mig riktigt bra och stöttar mig jätte mycket. Hon kommer exakt ihåg hur de var att vara tonåring vilket är väldigt skönt.

Lasse, är min fosterpappa som är väldigt rolig och snäll. Han vill verkligen att jag ska ha det bra och klara skolan vilket jag uppskattar väääldigt mycket!


du gör mig hel


dag 6: En låt som betyder mycket

Utan dina andetag - Kent

dag 5: Dagens outfit


gammal bild, men dagens!


dag 4: en bild på hur du mådde förut

Vet inte vilken tid på när, men jag har i alla fall haft en tid för ca ett år sedan när jag var mycket stressad och hade många olika val att välja så huvudet bara snurrade.

dag 3: en viktig person i ditt liv

Självklart min älskling, världens viktigaste personen i mitt liv,(även vänner och familj, men det är liksom på en helt annan nivå)

dag 2: personen/personerna som vet mest om dig

image description
Antonia och Felicia vet nog allra mest om mig. Dock finns det fler som vet mycket, men dem här vet liksom mest generellt!

Bara för dig Erika älskling <3<3

Här är min outfit för idag!


Godnatt!

Ska plugga lite teknik, har prov imorgon och kan ingenting sen ska jag sova. Godnatt


16.56

Hejhej. Sjukt trevligt hade vi hos mickan igår, dock var jag lite seg, hade inte sovit så mycket natten innan eftersom min kära pojkvän skulle upp för att matcha med boxningen typ i uppsala tror jag(?) När jag kommit ner till pappa satte jag på mig nya fräscha kläder och tog en snabbdusch. Träffade även malin och Tilda en snabbis innan jag skulle åka. Åkte hem till Emy där vi satt vid datorn, lyssnade på musik, fixade oss inför kvällen och åt middag med hennes fina familj. Sedan drog jag emy och sofie hem till mickan där även simon, challe och madeleine var.
Vi spelade sällskapsspel och snackade massa roligt! När Simon,challe och Madeleine åkte hem runt 1 tiden så spelade jag mickan,emy och sofie "jag har aldrig". haha lite roligt faktiskt. Sen fixade alla sig för att gå och lägga sig runt två, och alla somnade nästan på en gång för vi var så slut!

Idag vaknade jag av att emy låg och pickade på mig och sade att hennes mamma skulle komma och hämta henne  om tio minuter. (då var klockan 12). Så jag klev upp, kändes fortfarande som jag sov, men jag orkade knalla till bilen med sofie och emy. Vi åkte till ica maxi där emy och sofie tog en pommes. haha
Sen gick jag hem till sofie, vi åt macka för jag var så hungrig och låg och kollade på bad teacher!

Nu är jag hemma hos mamma och ska ligga och lata mig innan träningen! Pussen!


haha,en söt emy och en söt felicia för ca. 3 år sedan(tror jag)

Dag 02 – Min första kärlek

Min första kärlek, haha. Kärleken till cheerleading kommer aldrig ha ett slut.

HAHAHAHAHA

Vad fan håller jag på med? Hur håller jag runt topparnas vrister egentligen? Inte konstigt att Olivia får blåmärken haha. Stackars toppar, idag ska det bli ändring!
Foto av http://youbetterwork.blogg.se/

Emy-pemy-pöööö






















right now, profilbild på emy på den sista visst??


Dag 01 – Om mig


Har ju gjort två såna här tidigare, men jag kan göra en till!
Jag är envis, håller ofta fast vid mina åsikter och bleslut. Jag hatar att diskutera/bråka via internet eller sms, tycker man ska ta sånt face 2 face. Jag säger alltid som jag tycker och tänker. Jag har respekt mot alla, men förlorar den snabbt mot en person om personen har brist på den själv. Jag älskar mat, mina vänner och cheer. Jag satsar mer och mer på skolan och om man tänker på hur det har sett ut för mig i skolan förr, så är det här riktigt bra. Jag snackar mycket och blir väääldigt skrattig när jag är trött, vilket jag ofta är haha. Jag bjuder mycket på mig sjä

Vi kör en sån här

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En stor känsla
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

1. Åtta bekännelser

- Jag hatar att bråka,(även fast det kan hända ibland)

- Jag älskar att ha folk runt omkring mig som jag kan prata med.

- Jag har 3/fyra kuddar i sängen, men sover bara med 1.

- Jag försöker att inte döma någon före jag träffat/lärt känna dem, utan försöker skapa min egen uppfattning om personen.

- Jag bokstavligt HATAR att vara lång, men tycker det är fint på andra.

- När jag var liten var jag riktigt snål av mig, haha, men det sitter inte kvar längre som tur är;)

- Det förhållande jag är i just nu, är typ det ända förhållandet jag har haft i hela mitt liv som jag tycker räknas.Det här är verkligen ÄKTA kärlek.(om man inte tänker på det man hade när man var liten)

- Jag ÄLSKAR att prata

- Jag är envis, vill ofta ha som jag vill.

- Min favoritfärg är gul, har varit det jag var yttepytteliten!


E M Y

Hos emy och lyssnar på  HÖG musikaaa, håller på att fixa oss för att vara hos mickan. Det var min uppdate. haha puss på er alla där ute!


Tog en lista från Lindhas gamla blogg, tänkte köra på en sån här!

Dag 1: Åtta bekännelser.
Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig.
Dag 3: En viktig person i ditt liv.
Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut.
Dag 5: Dagens outfit.
Dag 6: En låt som betyder mycket
Dag 7: Din facebook profilbild med flest likes.
Dag 8: En bild på en tid du saknar.
Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv.
Dag 10: En bild från din förra sommar.
Dag 11: Bakrund på mobilen.
Dag 12: En puss eller kram bild med dig och någon annan.
Dag 13: Några favorit citat.
Dag 14: En bild du tycker visar kärlek.
Dag 15: En bild som får dig att le.
Dag 17: En bild på dig och någon vuxen person.
Dag 18: En bild på dig och någon i din familj.
Dag 19: Din mobiltelefon.
Dag 20: Bilder på ditt/dina favorit klädesplagg.
Dag 21: Din nuvarande profilbild på facebook.
Dag 22: Visa ditt rum.


Anton Eriksson


Jag lovar dig,att jag slutar älska dig, när en stum man, säger till en döv kille,att en blind person, sätt en förlamad kille gå på vattnet!<3


girls night

Tjatja, ikväll blir det sova hos mickan med emy och sofie. MYYYS
Nu ska jag byta om, vi hörs!

fixat & trixat

Har ändrat mina inlägg från våran gemensamma kategori till min. Det var ganska många. Drygt som bara den, men det behövdes göras!

borlänge

Kom hem till mamma för ungefär en timme sen. Vi har ätit lunch och så. Nu kollar jag på gamla bilder som är tagna från den 15 december 2010 och framåt. Det var precis innan jag flyttade..

Dags för träning!

Är på kungsängen tåget och är påväg till svartis. Har en timmes tidigare träning idag. Ganska skönt men stressigt. Imorgon bitti ska jag till mamma!

 


4 månader idag med min älskling!

love you

4 månader idag med min älskling!

love you

mina planer för i helgen!

Fredag: Vara med min underbara pojkvän!!
Lördag: tjejkväll med mickan,emy och sofie, sleepover hos mickan
Söndag: Träna, så jävla taggad!!!

slapp-dag

Tjatja alla snyggingar där ute. Idag har jag bara slappat med emy ett tag, sen varit hemma, och tagit en runda till konsum för att handla godis, ikväll blir det myskväll med mami.
Men nu ska jag fixa mig, har nyss duschat!
puss puss
i miss summer

idrottgalan 2012 med markoolio!!

I måndags var jag med på tv i globen med mitt lag eagles. SUPERKUL och HÄRLIGT!!!
Det var runt 2 miljoner som såg oss, hur ballt är inte det??:)
Här är i alla fall några bilder från den dagen!!
''

Tips på app!

Hittade nyss en jätte bra app som heter glosappen. Det är en app där man skriver in sina glosor, sen vilken vecka dom är till. Svarar man fel så får man börja om på nytt. Ifrån att du trycker på "öva" knappen tills du är klar eller skrivit fel tar appen tid. Den verkar jätte bra! Finns i AppStore.

 


.

Ni vet väl att jag hänger mycket på instagram? Inte? Nähe! Aja, jag lägger DAGLIGEN upp minst en bild. Följ gärna mig, ffelicija

 


Forever alone

Min dag har sugit häst, förutom träningen. Blev helt slut efter sista gången vi körde programmet. Skit jobbigt.
Men varför har min dag sugit? Jo för det börjar med en tröttsam och seg morgon. Håller på att missa bussen med Lovisa. Är i skolan, har jobbig första lektion. Äcklig mat på lunchen. Slutade klockan ett vilket var ett plus, åkte till nynäs med Lovisa. Äckel 12 åringar ringer med dolt och ska få veta ett och annat en vacker dag. Var på konfirmations möte som sög. Kom sent till träningen men den gick bra iallafall. Trevligt? Oja

 


love

Hjärtat är som ett lås. Det finns massa nycklar som passar men bara en kan öppna det ♥

Finfinfin

 

 


Just say fuck u and smile

Jag blir så förbannat jävla less på små tjejer och pojkar som är så äckligt jävla uppkäftiga bakom skärmen men som står och inte får fram ett ända jävla ord i verkligheten för dom blir så jävla rädda.
Men det värsta som finns är när dom sitter och kallar en det ena och det andra sen när man frågar dom face to face så är det absolut inte så. HÅLL FAST VID ERA ORD FÖR I HELVETE ANNARS KAN NI HÅLLA KÄFTEN! Och sitt för i helvete inte och kalla folk för det ena och det andra via sms/internet för det kan tolkas på helt fel sett och det blir oftast tvärtom än det man menade. Hoppas ni har lärt er nu. Så återigen stå för det ni säger eller HÅLL KÄFTEN. Peace!

 


Vad har hänt?

 

 


Chillar med engelskan

 

 


Right now

 

 


Ojdå

Jag och Felicia hade namnsdag igår. Bra koll man har! Grattis till oss och till bloggen!

 


?

Gissa vad det är som ska hända här. Gissagissa!

 


Just chilling


Klarar inte en minut till

Mina ögon dör just nu så det ärdas att soova strax. Lovisa har redan somnat. Godnatt!

 


Sjukbild

Den är inte ens redigerad. Sjukt

 


Idag ser jag ut såhär

 

 


jag tycker inte om rubriker

Lovisisen var här och lekte med mig tills sju. Därefter åt jag mat och hamnade vid min älskade. Saknar den allt för ofta, men vi hinner liksom inte tillbringa så mycket tid tillsammans. Det är hemst att jag slänger en blick eller tre på den och sen går vidare, just för att jag inte har t i d. Tid är faktiskt något jag har ganska lite av. Skulle inte vara fel med 27 timmar på ett dygn!
Ja bilden är stort som ett hus, men jag kan inte ändra på storleken här på blogg.se
Och ja mitt ena ögonbryn ligger helt hullerombuller, jag vet!

Hur gulligt skulle inte det vara?


leka time

Ska leka med min syster-yster, sen blir det kolla tv!
jag på julafton!

sexy woman

I hate when i'm about to hug someone really sexy and my face hits the mirror.
- haha för jävla skön alltså!!!

Trötter

Är riktigt trött, vill bara sova just nu men jag måste plugga och duscha. Vill spela Sims också men får se om jag hinner!

 


Hand i hand, går vi åt samma håll och aldrig släpper vi varandra!


träning soon!

Hello, hade packat ner saker som jag skulle ha med till anton för skulle åkt till han i helgen, men det blev inte så för det råkade komma en cheer-träning på lördagen så kan inte åka dit, så nu kommer jag inte träffa honom på 3 veckor... åhh! Känns ju lite surt, men det är klart att jag vill träna inför galan på måndag!:) sitter och väntar på att min syster ska komma och hämta mig för att åka och träna, jag känner mig varm och jag tror att jag har feber..eller jag vet inte, känner mig allmänt hängig i alla fall och är förkyld och ont i halsen.
Men nu orkar jag inte skriva mer, vi höres lateroo , pusspuss


bild från typ 7:an, shiiit vad smal jag var! A woman with any curves..



Ingen träning

Låter rubriken tala, träningen är inställd. Det är någon läcka i svartis, jätte tråkigt för jag ville verkligen träna. Men det är vän lika bra det, för jag behöver verkligen plugga till läxan vi har imorgon.


Skola

Tjaaaa!

Just nu har jag svenska, vi håller på och läser ett hål om dagen, fast just nu svarar vi på några frågor osv. Har riktigt ont i mitt pekfinger haha.

 


----

Now I wanna leave but I'm lost, so now I can't break away although I've made up my mind. My heart is refusing me. Still i'm hopelessly in love.

when you miss someone..

I wanna write "I miss you" on a rock and throw it in your face so you'll know how much it hurts.

Trääääning

Nu kör vi!


Back to school

 

 


SEX AND THE CITY, NUUUU!!

som det står, see yaa!

-----

I love when I see your name on my notifications.


mina känslor för dig har inget uppehåll


jag älskar dig!

jag i rött hår


haha omgjord lite sådär.. hade lite tråååkigt, så gjorde om en bild lite.


ÅHHHHHHHh

går inte gå in på fejjan, ville ju byta profilbild på fejjan till en annan bild på mig och anton. :(

sofia och jag, long time ago

forever alone

ligger i sängen helt ensam, inga pengar, inget sällskap, forever alone. Går inte att lägga in bilder från min telefon, åhhhh, pappa svarar inte så han kan inte ladda på mitt kort så jag kan lägga upp bilder från luren..åhh.. FOREVER ALONE i min säng. PUSSHEJ så länge!

Vill bara uttrycka mig lite..

Har sån fet lust att banka all din lilla vett du har i din trånga lilla skallen bara för det du har gjort. Jag har lust att ge dig så mycket stryk så du inte kan gå på ett år. Jag har lust att kalla dig så mycket saker, men det är du fan inte värd. Det ord jag skulle vilja beskriva dig med uttalar jag inte. Nej jag låter bara ordet snurra runt i mitt huvud och jag låter mina läppar forma ordet utan att uttrycka det. Och vet du vad jag mer gör? Jag låter mina fingrar skriva ordet, horunge. Mer än så är du inte värd att bli kallad. Mer än så är du inte värd förutom alla hårda jävla smällar.


Nio st i en fem pers bil

 

 


Hallå

Makaroner vad sur jag blir på sl. Jag hade glömt bort när tåget gick från vh för att matcha med bussen från handen till svartis så jag kollade upp det och det stod att det gick 54. Seeeeen i bilen kollade jag upp det igen och då var det ju 09 tåget skulle gå. Just saying T P L.

 


Följ mig!

Följ mig på istagram!

ffelicija


äckligt

Den här bilden är helt sjukt äcklig och läskig. Kolla benen, dom ser otroligt smala ut. Mina ben har aldrig varit sådär. Riktigt läskigt!

barnvakt

Godmorgon!
Jag ligger just nu på en madrass i vardagsrummet medans barnen kollar på tv. Tackar gudarna djupt för TV:n, annars hade jag behövt lekt med dom och jag orkar verkligen inte. Måste spara min lilla energi till träningen ikväll! Jag är så himla taggad. Längtar som bara den. Det är bara 40 dagar kvar till DM!!! Helt sjukt vad tiden har gått fort.




DM förra året!

hahahahhahaah

Skulle bara kolla om internet fungerade och sen kolla facebook lite snabbt. När var det? Strax efter tolv. Ååå idiot, ska upp 09.50 för att vara barnvakt. Kommer vara på riktigt dåligt humör, stackars barn! Jjajaj, dags att sova. Godnatt!
image description

herregud

Dom här bilderna är tagna för ungefär ett år sen. Hur mycket har jag förändrats? Haahah ingenting förutom håret. Pinsamt. Dags för en förändring? Yesyes! Vad sägs som röd brunt hår, nya ögonbryn, och klippa upp håret mer? Skulle inte banga!


Haj


Ojoj

Bussen jag och Felicia ska ta till vh går elva över och jag ligger i min onepiece. Borde skynda mig en aning, nej juste jag är på äckligt dåligt humör så jag orkar inte. Behöver verkligen cheer just nu.


tröttish

Tjena hejsan. Ligger fatiskt i Antonias säng. Tänkte faktiskt sova här, fast det blir nog inte så mycket sömn för jag & Felicia ska shoppa imorgon. Wooooooop, behöver nya kläder!


HEJ

Hejsan svejsan på dejsan, nu sitter jag och sofia hemma hos emma pemma fågelskrämma. Vi har varit på shell innan och träffat tony,felicia,emmelie,emelie,rasmus,denice,emma volvo, alisia,maria och massa andra, sen drog vi till dennis och var där ett tag, sen åkte jag och sofia till vh, där vi mötte olivia, emma ,becca och angelica. nu är vi hemma hos emma och ska möta ludde i vh och sen åka hem till Sofia.
PUSSHEJ
snygga syskon, en från fyran och en från 8 ;)

Tjatjatjatjatjatjatja

Hejdåhejdåhejdåhejdåhejdåhejdåhejdå


Hejhejhejhejwjhehejenzzjdhsh


Tjaaa

Åå kryssningen var jätte mysig. Vi badade, solade, åt god mat osv. De behövdes verkligen!
Igår när vi var tillbaka i stan åkte jag ber till nynäs där Julia redan var eftersom hon åkte ner före mig heheh och träffade Emmelie, Alicia och Denice. Vi hängde på Shell tuffttufft. Under kvällen rullade mer människor in, Omar, Adam, Tommy, Anton och massa fler. Drog hem vid halv tio och spelade Sims haha.
Snart ska jag ner till nynäs igen för att träffa dom där människorna plus Rasmus, Felicia och kanske Antonia. Kuuuuul


KRYSSNING!!!

Sitter i bilen i stan och ska på kryssning med familjen och Julia. Kommer hem imorgon igen så det blir ingen uppdatering från mig, får hoppas på att Felicia håller i trådarna ;)


Felicia Sjöblom - mitt år under 2011

Tänkte köra en likadan som Felicia Höglund..
Januari- Jag hade firat nyår med Emy lindha och lindhas kille och några mer härliga prickar. Kan inte påstå att det var den var den bästa nyår som jag firat, men det var riktigt mysigt och vi hade det kul, verkligen!! Jag hade tappat mycket kontakt med Amanda som jag var mycket med under sommaren 2010. Men jag var mycket med Sofia och Emy under denna tid tror jag. Var med olika blandade människor om jag ska vara helt ärlig.
Februari- Skolan rullade på som vanligt och jag hängde inte riktigt med för att tiden bara flög fram, jag hade många tankar på om hur balen skulle vara och hur orolig jag var att förlora alla mina underbara vänner när jag skulle byta skola. Var under denna tid mycket med Felicia och lärde känna Emmelie rasmus,linda och träffade på många människor i stora vika.
Mars- Var inprincip bara med felicia under helgerna, jag och felicia fick en riktigt bra underbar relation till varandra, och jag kände att hon var verkligen den personen som gjorde mitt liv så bra. var fortfarande med andra, men henne jag tillförlitade mig på och hon var den jag ringde till om något hänt mig, bra eller dåligt. Försökte hjälpa henne eftersom hon hade svåra tider i början av året och ville bara göra henne så lycklig för allt jag kunde! Vi var som piff och puff :) Vet inte när sportlovet är, men på sportlovet åkte jag till Amanda och var där ett tag, hade då inte träffat henne på superduperlänge, nu har det snart gått ett år..
April- Jag tror det var under denna tid jag kom nära emmelie och rasmus och vi umgicks mycket,även med Felicia, som det alltid var vi fyra liksom. Jag var mer med mina "nynäskompisar" än dem i västerhaninge.
Maj- Kom inte ihåg så mycket, det första halvåret gick så fort, jag planerade mycket om balen och köpte min balklänning. Började vara med Antonia allt mer och mer tror jag...? Åkte till Finland med Cougars och fällde sjukt många tårar för jag skulle sakna alla så mycket. Kom ihåg att Melissa sa: "innan vi gick ut på mattan på nordic open, Kom igen nu tjejer, nu gör vi det här för Felicia, det är hennes sista gång hon tävlar med Cougars" Grinade som faaaaaaaan..:(
Juni- Var månaden som jag och antonia var supertighta, vi åkte till grönan, sov hos varandra inprincip varje dag och hade de supermysigt. Balen var så lyckad, och skolavslutingen grinade jag så mycket över att jag slutat nian och kände mig så stor. Kan grina än idag för jag saknar dem så mycket.. vårat skol-gäng;) Jag fyllde år, och på min födelsedag fotades jag och min syster.
Juli- var mycket på niksta, hamvik, med Antonia, umgick bara med nynäsfolk inprincip. Mest Antonia, gled ifrån lite från vh-people lite, och var inte lika mycket med Felicia, vi träffades bara mer med alla människor inte så mycket själva. Åkte tomlands med släkten på mammas sida och familjen. Var ute på landsort, och kom allt närmare Anton, eller vad man nu ska säga, hade alltid haft en bra relation med honom.
Augusti- Under dem 2 veckorna var superjobbiga, saknade jätte mycket antonia och jag åkte till Anton första gången själv utan Emy. Livet flöt på som vanligt. Skolan började också...
September- Månaden då jag och min älskling blev tillsammans, 19 september. Tappade allt mer kontakten med Sofia, Evelina och var mycket på helgerna med Anton i Bålsta.
Oktober- träffade lite allt möjligt folk, var med så många kompisar jag kunde hinna med. Var även mycket med Anton på helgerna, kände att jag inte träffade mina kompisar och gled ifrån dem allt mer och mer. Hade mycket i skolan, hann knappt med.
November- Var månaden som var jobbigast i skolan, jag hann knappt med något, var så skoltrött. Liver rullade på och jag hann inte med. Var lite med Felicia och Sofia och Antonia.
December- Sov hos Felicia Höglund första gången sen hon flyttat till sin nya fosterfamilj med Erika, hade juluppvisning med cheerleadingen.var med Anton under jullovet. På julen firade jag med pappas sidas släkt. Nyår firade jag med Anton,Alva,Vanja,Viktoria,Emma,Nicklas,Calle,calle,kevin och sen vet jag inte vilka mer.

hachiko

Sitter nu hos Vanja, sov där inatt, vi skulle ha en så kallad tjejkväll igår, och robin och Anton en grabbkväll haha. Vi köpe godis och kollade på filmer, HACHIKO, en hundfilm som var sperbra och vi fällde många tårar. supermysigt, nu ska Vanja snart på bio med en kompis och jag ska möta upp Aton snart så går vi hem. Ikväll så ska vi alla fyra mötas ikväll och hitta på något, pusshej

världens bästa finaste vovve!!

Mitt 2011.

Tänkte berätta om mitt 2011. Lite sent, men bättre sent än aldrig!
Januari.
Jag tillbringade det nyåret med Julia på Torö. Det var trevligt, men kan inte påstå att det var en utav våra bästa dagar. Dagen efter gjorde vi något väldigt dumt, som vi fick straff för. Ångrar det verkligen! Men under den månaden tillbringade jag all min tid med mina vänner och var ofta i Stora vika. Var väldigt mycket med Emmelie och Julia. Flyttade i slutet utav den här månaden.
Februari.
Jag umgicks fortfarande mycket med Emmelie, Julia, Linda, Rasmus osv. Jag tror att det var här Felicia lärde känna Rasmus & Emmelie. Hade flyttat till min andra fosterfamilj och bodde i skogen. Bytte även skola. Tillbringade mycket tid på skolan, träningen och vännerna. Hatade att vara hemma. Ljög första gången för dom där jag bodde och firade Emmelie på hennes födelsedag! Började prata med Binta mer som en vän än som en främling jag bara bodde med.
Mars.
Umgicks mycket med Felicia och hon hjälpte mig väldigt mycket. Började glida ifrån Julia lite grann. Jag och Felicia skapade bloggen!
April.
Kommer inte ihåg så mycket. Började glida ifrån ett par personer mycket. Mina vänner var fortfarande väldigt viktiga för mig, men jag la inte ner någon tid på dom som inte la ner tid på mig. Jag umgicks mycket med Emmelie, Felicia och Rasmus. Enkelt och kort.
Maj.
Började lessna mer på allt och alla runt om kring alla. La ner mer tid på cheer och gjorde allt för att få flytta hem. Fyllde även år, vilket var den värsta födelsedagen i mitt liv. Den glömdes ju bort!
Juni.
Sommarlovet började, och jag var mycket med Josefine i Ösmo. Saknade skolan lite för jag ville inte vara hemma. Jag och Josefine tillbringade mycket tid ihop. Firade första kvällen på sommarlovet på Nicksta med Josefine med mycket andra människor.
Juli.
Var med mycket blandade människor. Bland annat Felicia, Antonia, Rasmus, Josefine, Binta, Yamina. Sommaren förändrade mig inte som människa som den brukar, men den gjorde mig starkare. Var på grönan med Julia, Robin & Pontus.
Augusti.
Fortfarande sommarlov, var med mycket olika människor. Var på grönan igen med Binta. Vi fick som vanligt vara bort länge så vi blev ganska lack. Var med Josefine och massa andra på ung08 varje dag förutom fredagen, då jag var på kryssning med Betty. Lärde känna bla Arika under ung veckan! Skolan började och jag lärde känna Lovisa.
September.
Kände att jag kommer klara åttan med dom nya betygen, men kolla halva åttan har gått och jag är minst godkänd i alla ämnen! Jag och Lovisa blev tajtare och tajtare. Vi testade alla gränser i klassen. Hahah ojoj
Oktober.
La ner mycket tid på skolan, träning och Lovisa. Vi busade lite hihih. Lärde känna Tony! Flyttade även hit. Och vet ni? Jag ångrar det verkligen inte. Älskar att bo här, och jag känner mig verkligen hemma. Det här är min familj! ♥ November.
Fick min Iphone ♥ Fixade mer och mer i mitt rum. Kände mig mer och mer hemma. Träffade inte mamma eller Charlie på hela den månaden vilket var välidgt jobbigt, men jag log ändå! December.
Bara en månad sen ju! Kämpade på med det sista i skolan, fick reda på att jag verkligen blev godkänd i matten vilket jag blev så himla glad över! Jag planerade att fira julafton med mamma, mormor, Charlie, min morbror med familj och även mina kusiner jag inte hade träffat på sjukt många år. Och så blev det! Firade det nya året med familjen och Emilia i Skarpnäck!


En sjuk grej..

Har ni tänkt på en grej? Vi som har råd slösar bort så himla mycket pengar på INGENTING. Vi köper godis, kläder vi inte behöver, nya mobiler, datorer, tv apparater, nya bilar osv. Helt i onödan för vi behöver egentligen inte det, vi vill bara ha det allra nyaste. Men tänk om vi slutade med det och skänkte alla dom där pengarna till tex Afrika. Och tänk alla kläder vi slänger, asså det finns så himla människor som inte ens kan värma sig på vintern. Och vad klagar vi på? För lite månadspeng, för korta lov, vi får inte sova hur länge vi vill. Men det finns faktiskt barn som inte får gå i skolan och det finns faktiskt människor i vårat av långa land som inte ens äger en säng. Så egentligen vad klagar vi på? Vad har vi för lite av? Ingenting. Vi får mat, kläder, mobiler, skolgång och tak över huvudet. Så på riktigt, tänk hur mycket man kan påverka genom att kanske lägga godis pengarna på en hemlös eller någon i ett annat land som inte kan få mat i magen. Jag vet att jag inte kommer lägga alla mina pengar på dom, för jag känner mig själv, MEN jag kommer offra mer än jag någonsin har gjort. Jag kommer skänka bort mina kläder som jag inte använder till hemlösa eller röda korset istället för att slänga eller låta dom ligga och damma i min garderob. Det tycker jag att fler också kan göra, för vi är så himla själviska. Och vet ni? Jag beundrar alla som kämpar för att hålla sig vid liv! Och alla ni som kämpar för dom, ni är verkligen värda guld!


Raket!


bloglovin
RSS 2.0