♥♥♥

En bild säger mer än tusen ord, right? Så jag låter bilderna tala för sig själv! Tackar mina tjejer som har gjort dom här dagarna oförglömliga. Ni är bäst! ♥
 
 

Usch

Är less på att backa upp folk, försvara och stötta när man inte får något tillbaka. Offrar så mycket och förstör sitt ryckte. Vad fan får man tillbaka? Inte fan finns någon där när man behöver dom. Man försöker få folk att le när det är svårt, försöker hjälpa dom när dom har problem med sin pojk/flickvän. Sen när det är än själv som behöver hjälp, behöver backas upp och vette fan allt, så står man där ensam. Va fan då för? Varför ska man backa folk som inte backar än tillbaka? Varför försöka göra någon glad som inte ens tackar? Usch säger jag bara. Är så äcklad just nu.


Dags för lite sömn

Hela huvudet snurrar för att jag är så trött. Jag har inte sovit ordentligt på tre dagar, så det är inte så konstigt. Idag var det dessutom en lång dag! Jag berättar allt imorgon när jag är vaken och sådär. Godnatt <3


Vi kör igeeeen

Igår var jag hos Yennifer på hennes tjejmiddag, den var riktigt trevlig! Sov över där och kom hem runt halv ett idag. Om en timme ska jag till Antonia och hennes tjejmiddag. Jag är som vanligt ute i sista sekund och duschade klart för typ 20 min sen. Mitt hår är blött och jag är inte ens halv klar. Får föna håret vilket jag hatar att göra eftersom det sliter som faaaan. Men what to do? Jag har bara mig själv att skylla! Just nu taggar jag iallafall till för mig själv. Musik och glass är grejer det!


En hälsning från oss i


Jobbar

Har jobb just nu, har jobbat förra veckan och den här veckan ska jag jobba hela veckan ut, plus nästa. Sen har jag jobbt klart! I helgen så var jag med min älskling för vi hade varit tillsammans i 10 månader i torsdags!:) sen igår var jag med Emy och dagens planer är att vara med Sofie! Berättar mera senare, ni får ha det så bra sötnosar! Kul att det är jättefint väder när man jobbar, men Aja. Längtar tills i helgen då jag ska ut till landsort! Pussis


Miljardär på jorden-en i hjärtat


It's sad when you realize you aren't as important to someone, as you thought you were.


Hold you - Gypitan

Jätte gammal låt, men har sjukt många minnen med låten så den ligger riktigt nära hjärtat. En riktig sommarnatts låt!
 
 

Svar

Amanda:
Eran blogg är så JÄVLA bra! Ni skriver inte om något speciellt och det gör den unik på sitt egna lilla sätt. Älskar verkligen alla era citat inlägg och dem galna oseriösa inläggen!!! Tack för att ni ger mej nåra skratt när jag läser eran blogg Men jag har några frågor till FElicia Höglund som handlar om kompisar..... Vad Tycker du är det värsta beteendet en kompis kan ha ? Vad är inte okej hos en kompis ? Det jobbigaste hos en kompis ?
 
Börjar med att tacka så jätte mycket! Jag ska svara på dina frågor, så som jag tolkar dom. Hoppas att du förstår mina svar! 
 
Det värsta beteendet en kompis kan ha är nog kaxigt/bitchigt/dryg/otrevligt/oförskämt/otacksamt/självisk.
Det är inte okej när en kompis tex. ljuger, tar din pojkvän (ojojoj, vad är det för vän?), inte tackar (!!!), inte är hjälpsam. Asså det finns så himla mycket saker som inte är okej.
Det jobbigaste hos en kompis kan jag inte riktigt svara på, men jag avskyr när någon ställer in i sista sekund. Speciellt när man har sett fram imot det jätte länge..
 

 
Glöm inte att en vän som tex. får dig ledsen, sviker dig, ljuger för dig, eller är elak är ingen vän.s
Och återigen tack så mycket Amanda. Älskar såna här kommentarer. Fortsätt såhär! ♥♥♥

.

Ligger hemma hos Amanda på hennes underbart sköna golv. Idag (eller igår) var vi ju i rudan och stuntade som gick super bra. Vi kom hem vid sju kanske och sen dess har vi bara kollat på film och sådär.


Sommarens bästa dag

Har umgåtts med familjen hela dagen, vilket har varit så himla mysigt! Jag har varit barnvakt åt tjejerna i två dagar nu, det behövdes verkligen. Det känns som att vi aldrig ses längre och dom håller på att bli så kaxiga. De börjar växa upp till små/stora människor vilket både är roligt men tråkigt att se. Vi var iallafall hela dagen i Nynäshamn och hängde lite i hamnen. Lasse kom dit efter han hade jobbat då vi åt glass, såg på båtar, såg världens sämsta trollkar och såg mer båtar. Vi åt middag på Freja och jag beställde plankstek som man alltid får mun orgasm av, dock smakade den annorlunda idag. Därefter hälsade vi på några grannar och nu är jag förkyld som ett as och känner av astman dock att jag tagit medicin. Vill verkligen inte vara sjuk! Imorgon ska jag till rudan med några tjejer. Hoppas att vädret är stabilt, tänker inte tillåta att det regnar en dag till den här veckan!


HALLÅ

Kan det inte hända något någon gång? Det här sommarlovet suger såhäääääääääär mycket och det gör Stockholm också för den delen. Usch fy och bläääääääääää


Trodde aldrig att jag skulle känna såhär

Jag trodde aldrig i hela mitt 15 åriga liv att jag skulle känna såhär jag känner. Jag vill verkligen inte åka hem. Jag är så sjukt less på Stockholm, det händer aldrig något, och när de väl händer något är det precis samma saker som har hänt 700 gånger innan. Bara samma tjej bråk som är så jävla onödiga så man vill spy. Jag orkar inte med att smuts och alla samma gator. Alla samma hus, alla samma människor. När ska det hända något nytt? Jag vill verkligen inte hem, skulle kunna stanna här en vecka till. Om inte mer. Mitt älskade Stockholm.


Han får hela magen att pirra till <3


Skåne

Befinner mig i Skåne med Emma och familjen. Har det jätte bra och orkar inte blogga här. Vi hörs på tisdag!


Göteborg


Smögen!!


Helt sjukt

Dom här två senaste veckorna har på riktigt varit dom bästa i mitt liv. Har träffat några av dom 7000 människor jag någonsin velat träffa. Först Charlie Gustafsson på starbucks i Arlanda när vi skulle till Amsterdam. Sen igår träffade jag Hanna R, Lars, Annica och Marcelo. Jag är så himla glad trots att jag ser ut som ett monster på alla bilder.
 
 

Jag är på riktigt kär

Den här killen kan sjunga som en gud. Rösten får mig att smälta och jag är så jävla kär. Helt sjukt!!! Lyssna sju hundra gånger om.
 
 
 

Tröttmössan i bilen just nu. Söt pojkvän!


“I have to be with you, to live, to breath, you’re taking over me”


My love


Upptäcka nya platser, wieehhoo

Tjabba världen! Sitter just nu i bilen! Det blev lite ändrade planer och istället åker jag,min pojkvän och familj till smögen i två nätter och sen till Göteborg för att gå på Liseberg med mera!:) hoppas på att vädret kommer vara mycket finare än vad det är nu eftersom det regnar! Igår så var jag och Anton med Felicia, det var faktiskt jättemysigt. Vi åt jordgubbar med glass och kollade på film! Aja uppdaterar nog snart, eftersom sitter i en trång bil och det finns typ inte så mycket att göra. Puss på er!


Kommer ni ihåg det här?

Det var ju inte alls länge sen, bara några månader sen och jag har typ glömt bort det. Sjukt!


Vart är vi på väg?


I need you like a heart needs a beat


Hejsan! Jävla pissväder det är ute alltså! Just nu har jag klätt på mig vardagskläder och inte bara mjukis;) imorgon ska jag och Anton till mig för att jag och min lilla plutt-familj ska till Göteborg på tisdag! Pizza till middag blir det ikväll, sen får jag se vad jg och Anton ska göra.puss


Before i die


Jag älskar dig, du är den bästa killen som finns i hela universum!


Min älskling har konfirmerats!!

Tjabbaa!! Idag har min älskling haft konfaa! Han fick ett armband av mig och vi har nyss kommit hem från hans moster som vi åt middag hos! Nu sover min trötter bredvid mig och jag ska snart lägga mig jag med! Uppdaterar säääääääämst och jag vet det själv, sorry för det, men nu ska jag uppdatera bättre från mobilen, nice huh?;)


Woooooppppaaaa

Ska börjas göra mig i ordning strax, välja kläder, sminka mig, fixa håret och sådär. Små tjejerna är inte hemma i helgen så vi ska fixa lite i deras rum osv. Snart kommer mina pratiga nätter och sovmornar vara över eftersom dom flyttar upp hit till övervåningen.. Menmen, what 2 do? Vi ska iallafall snart iväg på äventyr och sen äta ute på någon restaurang. Idag är det en riktigt hemma dag eftersom jag knappt varit hemma utan vänner sen sommarlovet började!


FJÄRDE BÄSTA

Sorry för att jag inte har skrivit alls på flera dagar men jag har haft fullt upp enda sen jag kom hem i måndags kväll. Igår var jag och familjen ute med några grannar och åkte båt. När vi kom hem efter att ha ätit och handlat kom Lovisa hit och har varit här sen dess. Därav den dåliga uppdateringen!
Men hur gick det på EM? Jo, vi satte nästan allt. Hade en misslyckad nergång och sådär, men annars gick det bra. Vi kom fyra, vilket jag är sjukt glad över, Fyra i Europa är faktiskt stort! Tyvärr var det här den sista tävlingen med Cougars 2011/2012, och jag hoppas verkligen att jag kommer in till 2012/2013 för då ska jag satsa mer än någonsin på att lära mig flickis. 
 
 

EEEEEEEEM

Idag är det våran tur att visa Europa vad vi går för. Vi ska visa att vi kan, för det kan vi ju. Vi kan det vi gör. Det här är vår sista tävling tillsammans, tänk, våran sista. Usch, vill bara gråta när jag tänker på det. Tänk att det snart är slut. Cougars 2011/2012. Jag älskar er alla, puma som tränare. Ni är bäst, och hur det än går så ska ni veta att ni betyder så sjukt mycket. Men vafan, NU KÖR VIIIIII!!!!!!
 
 
 
Bild lånad av http://youbetterwork.blogg.se/
Tagen på genrepet

bloglovin
RSS 2.0